Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 31.03.2026 23:08

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 276, 277, 278, 279, 280, 281, 282 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögiteema
PostitusPostitatud: 09.05.2012 23:10 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Jack-Pott :D
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.05.2012 23:18 
Kasutaja avatar

jyrgenpii kirjutas:
Reimers kirjutas:
Tõin Räägust üle pika aja 2 praadi kebabi ei saanud kuna keerles veel :D Toidud on head aga koht ikka jube räpane :kill Kas ei saa sinna koristajat vms palgata ? See on seal ehe sigala ikka :D Ikka küsimus õhus et kes selle sisekujunduse või remondi seal korraldas ? Kõik on kuidagi ligadi logadi :err

Seal hommikuti koristatakse..

Aga muidu kas sa olid seal ca kella 20 paiku? Ma nagu poole kõrvaga kuulsin, et mingid asjad olid seal otsas ja mingi remondijutt oli ka :D

Ei ma olin enne 19 seal umbes :D Ei ma ei rääkinud seal mingist remondist kuna tädid rabasid niigi. Rahvast oli triikis täis ja prahti veelrohkem :D viimane kord kui ma kebabi sõin siis oli hea küll.

Lögaburxi fännid nüüd kohe Hessburgerisse saab parem kõhutäie :rokib Megaburger mmm

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.05.2012 00:05 
Kasutaja avatar

MantaOwner kirjutas:
Millises Hessis sa käisid? Ma Laagri omast 2 korda seda India burksi võtnud ja igati hea on.

Tõnu

Rakvere mingis suures keskuses. Rukkiburger sai ka samast lisaks võetud ja see oli hea, seega koha viga ei tohiks olla. Eks see rohkem maitse asi ole, suure näljaga läks alla aga hea ma selle india oma kohta küll ei ütleks :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.05.2012 00:22 
Kasutaja avatar

Ma juhtusin täna Veska Grilli lõuna ajal. Pole sagedane kunde seal, et kõht oli tühi, siis ise midagi varem valmis mõelnud ei olnud. Luugi peal mingid reklaamlaused, sealt siis kanašnitsel kõige muuga, mis sinna samasse lehele maailtud oli - kaste, muna, sibul jms. Maitses päris hästi, väljas sai juba päikese käes väga suvise emotsiooni kätte. Jook oli veel natuke parandamist väärt, küsitud mullivesi oli lõpuks ilma mullita. Soe oli see ka, külmik ei pidanud veel töökorras olema või midagi.
Aga eeldasin, et tahaks niimoodi süüa kiirtoidukohas, et terve nägu hapukoorekastmega koos ei ole. Ja see soov täitus. Üldmulje hea. Miski 4€ kopikatega (4.70 vist kokku).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.05.2012 20:42 
Kasutaja avatar

Eile oli au külastada Grand Rose Spad ja selle restorani.Söögi kohapealt olid ootused kõrged,kuna koht,teenindus ja hinnad tundusid väga viisakad.Eelroaks boeuf tar tar Rose-väike ports,ilusti serveeritud ja maitses täitsa kenasti,hind 9.50.Põhiroaks võtsin metssea filee(16.80) ja naine võttis röstitud veisefilee.(16.00).Sai ka öeldud,et mõlemad mediumid.Ooteaeg oli pikk aga originaal lohutas vahepeal.Kui põhiroog lõpuks toodi,tundus visuaalne pool hea,kuid mediumist oli asi kaugel.Mõlemad lihad olid täiega üle küpsetatud ja naise oma isegi ära kõrvetatud..Vahepeal käisin veel eraldi toas sularaha toomas,et saaks pärast tippi visata,kuid pärast pearoa söömist see mõte kadus ja ei olnud tahtmist isegi magustoitu võtta.Üldmulje oli tegelikult väga hea,kui see lihade tegemine välja arvata.Ise leian,et kui kõik muu tundub tasemel olevat ja ka hinnad üsna kobedad,siis võiks söögiga ka natuke rohkem vaeva näha,mitte suvaliselt pannilt läbi lasta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.05.2012 03:02 

Nojah, sellega on nii tõesti et kui idee kohaselt böff on eelroog, siis Eestis enne tellid tavalise steigi. Et kui see süüa kõlbab siis äkki ei saa böffi asemel ka pikka poissi :D

Tegelt see on täiesti masendav, milline massiline liha kõrvetamine Eestis käib, isegi restorani hinnataseme järgi ei saa midagi otsustada. Kuigi see tegelikult on üks lihtsamaid asju üldse mida õigesti teha, suht kindel et isegi suva burksiputka saaks hakkama kui normaalne lihatükk anda ja protseduuri kirjeldus seinale naelutada. Ma olen hakanud kahtlustama, et see pole mitte teadmatus, vaid mingi a'la Soome pensionärist turistist stammkunde maitse, mis sunnib iga lihaviilaka pannil surnuks piinama.

Muidu kui midagi konstruktiivset lisada, siis minuarust ainuke enam-vähem mõistliku hinnatasemega restoran kus osatakse süüa teha on Loft Sauel - viis kuidas ma selle enda jaoks avastasin oli muidugi super, käisin Igori juures BMW juppe ostmas, kõht oli hirmus tühi ja mõtlesin et otsiks mingi suvalise kohaliku söökla nüüd kähku :) Seal muidugi oli saal klientidest nii tühi et vaakum kahvatuks selle kõrval, seega ei tehtud mu õlistest teksastest õnneks numbrit.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.05.2012 08:49 

vahi vahi. nii on hesburgereine ja megaeinega ka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.05.2012 10:50 
Moderator
Kasutaja avatar

1. Ma ostsin eile Nõmme turult ühe meriahvena. Umbes 1,2 kilo oli surndkaal, maksumus 7.88EUR.
Lõin kodus noaga fileeks, peale sidrunimahla, soola/pipart, lisaks mõni viil sidrunit ja paar tillioksa. Laagerdus oma 2 tundi, siis grillile tuli alla. Umbes pool õlut hiljem oli valmis, garneeringuks keedetud värske kartul ja salat (kurk-tomat-roheline sibul-till-hapukoor).

2. Pikkupoikad :)
400g veisehakkliha, 240g kodust hakkliha, 1 muna, murulauku, rohelist sibulat, küüslauguk.
Kogu mudru hakid ära ja segad kokku (muna ja hakkliha täiendavalt hakkida pole vaja).
Võtad muffinipanni/vormi ning iga "augu" põhja paned tilga oliiviõli. Lased ahjus küpseks (u. 15 minutit pöördõhu ja altkuumutamisega 200 kraadi juures) ja ongi olemas väikesed pikad poisid, mis valmib kiiresti ja on lihtsam teha kui lihtsalt kotlette.

3. Täidetud munad
Keedad munad ära, lõikad pooleks, kollased paned eraldi kaussi. Kollastele siis peale majoneesi, hapukoort ja maitseaineid ning segad kõik korralikuks plögaks kokku. Selle ködi lükkadki lusikaga ootavatele munavalgetele kurku ja garneerid vastavalt soovile. Mina kasutasin sel korral jamon serrano't ja tillioksa.

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.05.2012 15:35 
Kasutaja avatar

Leidsin ka jälle terve lehe neid paganama sooduskuponge, Hesburgeri omi. Tuleb realiseerida kuskilt otsast.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.05.2012 16:42 

AntiL kirjutas:
kust neid "leiab"?

Postkastist olen mina neid saanud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.05.2012 19:31 
Kasutaja avatar

Fastersi rullkebab küll midagi erilist polnud. Maitse oli hea, aga liha oli küll jube vähe sees. Sõber võttis kanarulli ja suht sama lugu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.05.2012 21:18 
Kasutaja avatar

Avastasin kodust vedelemast. Ega nad väga metsikult soodsamaks seda värki ka ei tee, aga tasub ära kaasa võtta nad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.05.2012 00:46 

filler kirjutas:
Eile oli naljakas saade nimega Köögikubjas,kus nad maadlesid mingis Laagri pubis.Seal oli tööl reaalne vennike,kes ka üks omanikest vist.Kas keegi on käinud kunagi seal söömas muidu?Tekkis kohe selline sportlik huvi asja vastu.

Käidud ja julgen soovitada.

Pizza oli väga mahlane ning selle raha eest enam, kui küll.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.05.2012 09:16 
Kasutaja avatar

Teeks väikese ülevaate kronoloogilises järjekorras.

Umbes 1,5 nädalat tagasi käisin Ariana Aasia Köögis (tulika 33).
Kuigi reklaam oli kena ja pildilt paistis toit vägev, siis kohapeal tellides Üleküpsetatud sealiha "Provansaal" seentega, oli pettumus 6 ja poole € eest.
Pilt

Selle raha eest oli toitu ikka jube nadilt. Kui oleks taldrik väiksem olnud, oleks ehk ära petnud, kuid nii... Samas- toit oli maitsev ja mina, kes seenesousti ei söö, sain kenasti sellest jagu. Aga kuna ports oli tõesti väike, siis meie 4ne seltskond lakkus taldriku äärelt ka tillipuru ära, kuna erilist täiskõhutunnet põhiroast ei tekkinud...Ka ei antud toidu kõrvale leiba. Selle pidi eraldi juurde tellima ja nelja peale läks kaks ümmargust leivatükki (mis oli 4ks lõigatud) maksma VEEL 3,20€... Masendav...
Lisaks tellisime magustoidud. 3x röstitud banaanid jäätisega ja 1 napoleoni kook (kohapeal valmistatud muideks). Peale pikka ooteaega tuli neiu ja õtles, et kooki pole. Ok, nõustusin ka selle röstbanaaniga. Veel 10 minti hiljem, tuleb neiu kiviga, ühelt poolt ja ütleb- "heihei, Härra. Röstbanaane on ainult kolm, aga tahad me toome sulle napoleoni kooki?" :kill okei, suva. Andke midagi. Veel tükk aega ootamist ja jebimist, stsenaariumit fantaseerides, miks seda ja toda pole, ning miks aega kaua läheb, jõudsime järeldusele, et mindi alles koogiks vajalikke produkte Kristiine Prismast ostma...
Lõpuks siiski saime oma magustoidud kätte, kuid see kook oli, minu jaoks, täielik ämber, kuna ma pole nii suur magusasõber, kuid see kook oli JUBEmagus. Mina sõin veerand kooki ja kolmveerand sõi kaasa võetud sõbrants. Isegi naine ei soovinud seda magusat läga :D

Läks aega edasi ja külastasin EmmSiiDoonaldsit. Kui kiiresti süüa tahta (enamasti on see neil ka valmiskujul juba olemas) tasub tellida BigMac. Korraks täidab kõhu, kuid paari tunni pärast tuleb kuskile juba sööma minna...
Pilt

Eilne päevakava nägi ette Tankla külastust.
Valisin maitseelamust kaua, kuid siiski sain otsustatud. Lavašš kebabiga Suur 3.20€
Pilt
Võrreldes Veska sama tootega, on tegemist õige pisut väiksema nutsakaga, kuid oluliselt maitsvama ja mugavama ninaesisega. Ei ole nii palju kastet, mis asja lägaks teeks, lõppu on mugavam süüa, kuna ei pritsi kastet vahelt välja.
Kuigi mulle unustati (?) kaasa anda kahvel, selle söömiseks, siis elukutselise kiirtoidusööjana, on mul alati autos paar plastrikkahvlit varuks :rokib
Mulle see pläust maitses. Maitses rohkem, kui Veska sama toode.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.05.2012 22:16 

Laagris Veho kõrval Tamro majas avatud mingi uus koht lõunatamiseks. Valik keskmine, aga hinnad ja toit suht head. Seal 3.50€ combo (väike praad+supp+magustoit+jook).

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 276, 277, 278, 279, 280, 281, 282 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis