Teeks väikese ülevaate kronoloogilises järjekorras.
Umbes 1,5 nädalat tagasi käisin Ariana Aasia Köögis (tulika 33).
Kuigi reklaam oli kena ja pildilt paistis toit vägev, siis kohapeal tellides Üleküpsetatud sealiha "Provansaal" seentega, oli pettumus 6 ja poole € eest.
Selle raha eest oli toitu ikka jube nadilt. Kui oleks taldrik väiksem olnud, oleks ehk ära petnud, kuid nii... Samas- toit oli maitsev ja mina, kes seenesousti ei söö, sain kenasti sellest jagu. Aga kuna ports oli tõesti väike, siis meie 4ne seltskond lakkus taldriku äärelt ka tillipuru ära, kuna erilist täiskõhutunnet põhiroast ei tekkinud...Ka ei antud toidu kõrvale leiba. Selle pidi eraldi juurde tellima ja nelja peale läks kaks ümmargust leivatükki (mis oli 4ks lõigatud) maksma VEEL 3,20€... Masendav...
Lisaks tellisime magustoidud. 3x röstitud banaanid jäätisega ja 1 napoleoni kook (kohapeal valmistatud muideks). Peale pikka ooteaega tuli neiu ja õtles, et kooki pole. Ok, nõustusin ka selle röstbanaaniga. Veel 10 minti hiljem, tuleb neiu kiviga, ühelt poolt ja ütleb- "heihei, Härra. Röstbanaane on ainult kolm, aga tahad me toome sulle napoleoni kooki?"

okei, suva. Andke midagi. Veel tükk aega ootamist ja jebimist, stsenaariumit fantaseerides, miks seda ja toda pole, ning miks aega kaua läheb, jõudsime järeldusele, et mindi alles koogiks vajalikke produkte Kristiine Prismast ostma...
Lõpuks siiski saime oma magustoidud kätte, kuid see kook oli, minu jaoks, täielik ämber, kuna ma pole nii suur magusasõber, kuid see kook oli JUBEmagus. Mina sõin veerand kooki ja kolmveerand sõi kaasa võetud sõbrants. Isegi naine ei soovinud seda magusat läga

Läks aega edasi ja külastasin EmmSiiDoonaldsit. Kui kiiresti süüa tahta (enamasti on see neil ka valmiskujul juba olemas) tasub tellida BigMac. Korraks täidab kõhu, kuid paari tunni pärast tuleb kuskile juba sööma minna...

Eilne päevakava nägi ette Tankla külastust.
Valisin maitseelamust kaua, kuid siiski sain otsustatud. Lavašš kebabiga Suur 3.20€

Võrreldes Veska sama tootega, on tegemist õige pisut väiksema nutsakaga, kuid oluliselt maitsvama ja mugavama ninaesisega. Ei ole nii palju kastet, mis asja lägaks teeks, lõppu on mugavam süüa, kuna ei pritsi kastet vahelt välja.
Kuigi mulle unustati (?) kaasa anda kahvel, selle söömiseks, siis elukutselise kiirtoidusööjana, on mul alati autos paar plastrikkahvlit varuks
Mulle see pläust maitses. Maitses rohkem, kui Veska sama toode.