Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 31.03.2026 18:40

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 267, 268, 269, 270, 271, 272, 273 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögiteema
PostitusPostitatud: 25.04.2012 21:39 
Moderator
Kasutaja avatar

Mustikas Cafe'st saab head päevapraadi. Iga päev 3 erinevat rooga valikus. Koos Coca Colaga läheb 3,5€.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.04.2012 13:26 

Keegi Pirital Pitburgeris on käinud? Mis seal pakutakse, kuidas hinnad, kvaliteet?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.04.2012 13:36 
Site Admin
Kasutaja avatar

Iga päev sõidan Pet. tee Rekkamehe bistroost mööda. On seal reaalselt keegi söömas käinud? Mind seni tagasi hoidnud see, et seal kunagi Nehatu oli :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.04.2012 13:44 
Kasutaja avatar

Nehatust oli seal minuteada ainult nimi alles... Nehatu toidud olid ikka kunagi üsnagi head.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.04.2012 14:48 

Sinna rekkamehe bistroosse ei soovita vaenlasel ka minna :uhoh Nehatu oli ikka luksus võrreldes sellega

Muidu mu viimase 4 kuu toidukogemustest rääkides, siis Roccas 2. korrusel Kebupis korduvalt käidud ning wrapid on seal super. Eriti kui viisakalt veidi seda head majoneesi, mida nad friikatele panevad, ka vahele küsida. Ka kebabil friikatega pole midagi häda, liha ei ole just kõige parem kebabikogemus aga vastu ei hakka ja friikad kompentseerivad selle mitmekordselt.
Boksipeatus ka ära proovitud, esimene kord oli küll täielik feil (mingi magus alatoon, maitsetu sibul, vesine pihv) aga Taneli ja co üllatus, et kuidas mulle ikka üldse ei meeldi, sundis veel korra proovima. Siis tegi teine neiu ja burger oli ka ikka tunduvalt parem. Samas nii tagasi ka otselt ei kisu.
Kui Aegviitu sõita, siis veidi enne on mingi tankla-putka-kiirtoidukoht (ja ka kohalike joomapleiss, vähemalt see õhtu tuikus tagant ruumidest kilavate silmadega külamehi välja, viinatopskad käes :D ). Sealt sai grillburger võetud, suure näljaga käis küll aga ei midagi erilist.
Veska kebabiliha wrap oli küll täiesti mõttetu ost. Algus tundus, et bljaa kui suur ja et seda küll ära ei söö aga no pm see wrap oli täis hiina kapsast ja vahepeal kui joppas sai hambaauku veidi kastet ja mingit lihamoodi ollust ka. Never again
Drumstickis sai käidud, sai võetud miski Szechuan beef (Praetud loomalihaviilud sibula, selleri ja pipraga vürtsises Szechuani kastmes)...Mina olin ülirahul ning Aasia toitu väga suure eelarvamusega suhtuv kaaslane oli ka rahul. Tema võttis küll miskise vähem vürtsikama asja, paraku ei mäleta mis see oli.Teinekordki
Kuusalu burks sai proovitud, väga hea. Steffanit ei hakka pikalt kommenteerimagi, super pizzad, super teenindus (nagu alati) ja parim kakao mis siiani kuskilt saadud. Viimsis Rohuneeme teel restoran/kohvik Roots - samuti super teenindus, hea kakao ning väga maitsvad pirukad..Koeraomanikud ei pea oma neljajalgseid sõpru samuti koju või välja jätma :)
Pirita snack pointi kebab - täiesti söödav kui nad ainult kastmega nii üle ei ujutaks friikaid. lõpp muutub vastuvõetamatult nätskeks.
Rebasemäe Pubi kakao ei kõlba küll kuhugi, mingi vesine lurr oli ja pelmeenidesse pidi kahvlit ka ikka täie jõuga sisse suruma. Vastikult kõikuva tasemega koht, ei kisu enam sinna seetõttu

Aitab küll :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.04.2012 17:40 
Kasutaja avatar

Blacku kirjutas:
Mustikas Cafe'st saab head päevapraadi. Iga päev 3 erinevat rooga valikus. Koos Coca Colaga läheb 3,5€.

Käisin seal täna minagi... Kahjuks on päevaprae suur miinus see, et seda saab alates kella 12st. Ei saa ei kell 11, ega ka 11:30. Ehk siis mina, kes hommikul kodus ei söö, tahaks lõunat süüja juba 10-12 vahel ja siis "lõuna 2" on kuskil kella 15 paiku. Läksin täna, spetsiaalselt, sinna ja tutkit...
Päeva päästis kõrval asuv Hesburger, kus on jumala suva, mis kell keegi lõunat sööb ja annavad burgerit alati, kui avatud on.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.04.2012 20:56 
Kasutaja avatar

Eks see on ka suuresti sarnane teema, a la "räägu kebab on parim ja tankla oma pask" või "tankla on ülim, räägu kebab on lihtsalt üles haipitud". Kellele ema, kellele vanaema...

Ma ei väidagi, et see midagi ülihead oli, aga kuna ma sul peaaegu naaber, siis lähim hess, ka mulle see ja miski peekoniburksi pärast ei viitsi kaugemale sõita.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.04.2012 23:32 
Kasutaja avatar

bomsch kirjutas:
See on muidugi linna kõige halvem Hesburger, et sa teaks. Ise elan sellele kõige lähemal, aga burksiisu korral tuleb ohates sõita Rocasse või hullari Selveri Jazzi hessi või kasvõi Laagrisse. Tõesti kui need variandid mitte kuidagi ei õnnestu millegipärast ja ikka mustakalt on ostetud burksi siis alati olen saanud kinnitust, et ei ole seal sama asi mis mujal. Seda on ka teised inimesed väitnud.

Sellest hullari Hessist pole mul küll midagi head rääkida :twisted: Mõned korrad sealt ostnud, siis saanud nii pmst vedelaid friikaid kui ka külma burksi... Enam sinna küll sööma ei kisu. Siiamaani üks normaalsemaid on Rocca hess :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.04.2012 06:41 
Kasutaja avatar

Kühvel on ka selles, et kui korra oled saasta saanud, siis edaspidi on juba kinnistunud eelarvamus ja isegi, kui toode on sama kvaliteetne, kui mujal, siis leiad ikka mille kallal viriseda. Mujalt ostes pistad pintslisse, ilma, et asjasse sügavamalt süveneks ja vigu avastaks, kuigi ka seal võis midagi untsu minna.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.04.2012 10:15 

No ma saan ainult küll tortillade koha pealt rääkida aga seal Mustika kõrval Hessis on küll tortilla olnud siiani tunduvalt parem kui näiteks Sikupillis, Virus, Laagris ja Lasnas. Tortilla järgi sõidan küll just ekstra sinna

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.04.2012 11:56 

Sekundeerin, Z!ssu.

Lisaks on mul seni üldse kõige räigemad kogemused Sikupilli hessis ja kui on võimalus vähegi valida, siis sealt ei osta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.04.2012 12:43 
Kasutaja avatar

Eile hüppasin teepeal jõgeva Huntfoodist läbi. Päris maitsev grillburger oli. Lihapihviga. Sibul, hapukurk midagi eel, sai. Pihve teevad kohapeal.

Pilt

Tüdruk võttis grillburgeri muna ja peekoniga. See oli ka maitsev.

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.04.2012 12:51 
Kasutaja avatar

Eilne boksipeatuse burgen oli ka peekoniga täitsa hea.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.04.2012 17:30 
Kasutaja avatar

Keegi Kaberneemes OKO-s on käinud? Õigustab oma parima resto tiitlit?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 27.04.2012 17:43 

Sõbrad käisid mõni nädal tagasi seal ja tulid küll vaimustusega tagasi. Eriti kiideti eelroogade nimistus olevaid ''sigareid''...Olidki serveeritud nagu sigar välja näeb, seesamiseemnetest oli tuhk lausa tehtud. Teenindus oli super olnud ja ka ülejäänud toidud väga maitsvad, üksmeelseid kiidusõnu sai veel kitsejuustu brülee.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 267, 268, 269, 270, 271, 272, 273 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis