Sinna rekkamehe bistroosse ei soovita vaenlasel ka minna

Nehatu oli ikka luksus võrreldes sellega
Muidu mu viimase 4 kuu toidukogemustest rääkides, siis Roccas 2. korrusel Kebupis korduvalt käidud ning wrapid on seal super. Eriti kui viisakalt veidi seda head majoneesi, mida nad friikatele panevad, ka vahele küsida. Ka kebabil friikatega pole midagi häda, liha ei ole just kõige parem kebabikogemus aga vastu ei hakka ja friikad kompentseerivad selle mitmekordselt.
Boksipeatus ka ära proovitud, esimene kord oli küll täielik feil (mingi magus alatoon, maitsetu sibul, vesine pihv) aga Taneli ja co üllatus, et kuidas mulle ikka üldse ei meeldi, sundis veel korra proovima. Siis tegi teine neiu ja burger oli ka ikka tunduvalt parem. Samas nii tagasi ka otselt ei kisu.
Kui Aegviitu sõita, siis veidi enne on mingi tankla-putka-kiirtoidukoht (ja ka kohalike joomapleiss, vähemalt see õhtu tuikus tagant ruumidest kilavate silmadega külamehi välja, viinatopskad käes

). Sealt sai grillburger võetud, suure näljaga käis küll aga ei midagi erilist.
Veska kebabiliha wrap oli küll täiesti mõttetu ost. Algus tundus, et bljaa kui suur ja et seda küll ära ei söö aga no pm see wrap oli täis hiina kapsast ja vahepeal kui joppas sai hambaauku veidi kastet ja mingit lihamoodi ollust ka. Never again
Drumstickis sai käidud, sai võetud miski Szechuan beef (Praetud loomalihaviilud sibula, selleri ja pipraga vürtsises Szechuani kastmes)...Mina olin ülirahul ning Aasia toitu väga suure eelarvamusega suhtuv kaaslane oli ka rahul. Tema võttis küll miskise vähem vürtsikama asja, paraku ei mäleta mis see oli.Teinekordki
Kuusalu burks sai proovitud, väga hea. Steffanit ei hakka pikalt kommenteerimagi, super pizzad, super teenindus (nagu alati) ja parim kakao mis siiani kuskilt saadud. Viimsis Rohuneeme teel restoran/kohvik Roots - samuti super teenindus, hea kakao ning väga maitsvad pirukad..Koeraomanikud ei pea oma neljajalgseid sõpru samuti koju või välja jätma
Pirita snack pointi kebab - täiesti söödav kui nad ainult kastmega nii üle ei ujutaks friikaid. lõpp muutub vastuvõetamatult nätskeks.
Rebasemäe Pubi kakao ei kõlba küll kuhugi, mingi vesine lurr oli ja pelmeenidesse pidi kahvlit ka ikka täie jõuga sisse suruma. Vastikult kõikuva tasemega koht, ei kisu enam sinna seetõttu
Aitab küll