Hydration kirjutas:
Eile sai solnokis sellest kebabi ja burgeri putkast ostetud kanafilee friikartulitega jne.
No .. pilti pole vaja vist panna, hind oli 3.20 aga see oli ikka tublisti üle maksmine.
Kana alt külm, friikad nagu oleks vees keedetud ja salati maitse oli selline, veidi käärinud jne..
Elusees sinna enam ei lähe (Praad sai praktiliselt täies mahus ära visatud, peale maitsemist)

miks tagasi ei andnud... Ma lasen pidevalt toitu välja vahetada, kui miskit viga kylm või toores, vana... Siiani ainult paar korda olnud, kus sellest keeldutud aga mingisugune 50 korda kindlasti olen toitu välja vahetanud... Mingisugune 10 korda hesburgeri/ maci friikaid... Ja ysna tihti burgereid, kui kylamd või siis olen kysinud mingisuguse komponendita ja see ikkagi sees on, moned korrad on ette tulnud, et pizza olen tellinud ja palunud paprika välja jätta, kuid on ikkagi sees, siiani on uus tehtud...
Kui kysin ilma jääta joogi ja mulle lauda jääga tuuakse, siis alti. Viin tagasi...
laagri hesburgeris on/oli mingisugune heleda peaga 40a mutt, tra see on ikka eriline hälvik, kysid ilma jääta joogi ja burgeri ilma kurgita kysib nipsakalt, mis sellel kurgil siis viga on et ei kõlba... Krt mis see tema asi on krdi urood tehku oma tööd ja ärgu vingugu...