Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 31.03.2026 10:37

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 252, 253, 254, 255, 256, 257, 258 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögikohad
PostitusPostitatud: 06.04.2012 16:12 
Kasutaja avatar

Mis aegadel see boksipeatus avatud on?

304-ndal lehel alles oli inff 8-20 :)

Viimati muutis Andrus, 06.04.2012 17:23, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2012 16:13 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Ma usun ,et eestist leiab samuti seinast seina erinevat toitu nagu ka mujal ,lihtsalt palju oled nõus maksma nagu ka igalpool mujal.Võimalik variant on ka see ,et mujal võib tunduda üks ja see sama asi erinev aga tegelikult pole.Variante on tohhujaa ühesõnaga.
Kui ma näen ,et teenindaja sügas kotte ja peale seda teeb purksi pimedas putaka nurgas siis on isu kadunud aga kui see jääb mulle märkamatuks võib asi meeldiv olla ,sest toode jätkuvalt üks ja see sama.Isegi klienditeenindaja ,suhtumine,käitumine võib mõjutada isu.Paljud turistid ei julge ehk süüa verivorste ,et on koledad ja halvad ,mulle meeldivad.Järelikult on asi jätkuvalt igaühe enda maitses ,sest mina pole kusagilt mujalt midagi paremat saanud kui meie putkadest
Köögikubjas ehk eristab kanaliha sea omast....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.04.2012 18:37 

Kust ma Tartus head lamba šašlõkki saaks? Kunagi pakkus isegi Rimi kuumlett päris head liha, aga ma pole ammu näinud seal enam.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2012 11:51 
Kasutaja avatar

Viimasel ajal pole mahti olnud, kuid mitmeid kuid tagasi sai tihti külastatud Meremeeste haigla Kohvikut. Toiduhinnad taskukohased ja üllatavalt maitsvad. Letiteenindajateks noored neidised, väga sõbralikud ja lahked.
Tihtipeale saab nendega semulikult suhelda järjekorras oodates. Kord, tellisin suure guljašši. Piff küsis kelmikalt naeratades "kui suur?", vastasin "nii suur, kui raatsitakse anda". Ja siis ma saingi:

Pilt

Oleks aega ja satuks sinna kanti rohkem, külastaksin seda kohta tihemini...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2012 12:10 

Eile sai solnokis sellest kebabi ja burgeri putkast ostetud kanafilee friikartulitega jne.
No .. pilti pole vaja vist panna, hind oli 3.20 aga see oli ikka tublisti üle maksmine.
Kana alt külm, friikad nagu oleks vees keedetud ja salati maitse oli selline, veidi käärinud jne..

Elusees sinna enam ei lähe (Praad sai praktiliselt täies mahus ära visatud, peale maitsemist) :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2012 12:23 

Hydration kirjutas:
Eile sai solnokis sellest kebabi ja burgeri putkast ostetud kanafilee friikartulitega jne.
No .. pilti pole vaja vist panna, hind oli 3.20 aga see oli ikka tublisti üle maksmine.
Kana alt külm, friikad nagu oleks vees keedetud ja salati maitse oli selline, veidi käärinud jne..

Elusees sinna enam ei lähe (Praad sai praktiliselt täies mahus ära visatud, peale maitsemist) :kill

miks tagasi ei andnud... Ma lasen pidevalt toitu välja vahetada, kui miskit viga kylm või toores, vana... Siiani ainult paar korda olnud, kus sellest keeldutud aga mingisugune 50 korda kindlasti olen toitu välja vahetanud... Mingisugune 10 korda hesburgeri/ maci friikaid... Ja ysna tihti burgereid, kui kylamd või siis olen kysinud mingisuguse komponendita ja see ikkagi sees on, moned korrad on ette tulnud, et pizza olen tellinud ja palunud paprika välja jätta, kuid on ikkagi sees, siiani on uus tehtud...
Kui kysin ilma jääta joogi ja mulle lauda jääga tuuakse, siis alti. Viin tagasi...
laagri hesburgeris on/oli mingisugune heleda peaga 40a mutt, tra see on ikka eriline hälvik, kysid ilma jääta joogi ja burgeri ilma kurgita kysib nipsakalt, mis sellel kurgil siis viga on et ei kõlba... Krt mis see tema asi on krdi urood tehku oma tööd ja ärgu vingugu...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2012 12:37 
Kasutaja avatar

mmmm... süüa tahaks...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2012 13:05 
Kasutaja avatar

mehikemetsast kirjutas:
Kust ma Tartus head lamba šašlõkki saaks? Kunagi pakkus isegi Rimi kuumlett päris head liha, aga ma pole ammu näinud seal enam.

Head saab Nao´st.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2012 13:49 
Kasutaja avatar

Boksipeatuse burger xxl on imehea ja täidab kyll. Tihti võtan salati jaoks kahvli ka. Kohvi on mõnusalt kange ja teeninduse kohta ei kobise. Ruudulipp lehvib ka:)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2012 13:53 
Kasutaja avatar

305CID kirjutas:
Boksipeatuse burger xxl on imehea ja täidab kyll. Tihti võtan salati jaoks kahvli ka. Kohvi on mõnusalt kange ja teeninduse kohta ei kobise. Ruudulipp lehvib ka:)

Tundub nii, et tänapäeval polegi millegiga üllatada. Ja kui super kvaliteeti normaalse hinnaga ei saa, siis tuevadki mängu erieffektid- nimi (näiteks tankla, boksipeatus jnejne), kujundus, ja elemendid (näiteks ruudulipp). Sellega püütaksegi tulihingelisele reisserile või autohängijale hinge pugeda.
Ilmselgelt selle sihtgrupi jaoks ei saaks populaarseks hello kitty või little pony kujundusega purksiputka.

Vana asja meelde tuletades:
tuust kirjutas:
Siin võiks ka iga-aastaselt mingi hääletus toimuda ja siis võitja purksiputkaga kokku leppida ja kleeps uksele panna (nagu on räägupesas vist reporteri purks?).
A la "streetrace.org foorum soovitab: Parim lägaburger 2012" või "streetrace.org foorum soovitab: Parim kebabipläust 2012" võib ka muidugi viisakamalt väljenduda, aga point võiks midagi sellist olla.

foorumi eestvedajad läheks sellise asjaga kaasa?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2012 14:09 
Kasutaja avatar

tuust kirjutas:
305CID kirjutas:

Tundub nii, et tänapäeval polegi millegiga üllatada. Ja kui super kvaliteeti normaalse hinnaga ei saa, siis tuevadki mängu erieffektid- nimi (näiteks tankla, boksipeatus jnejne), kujundus, ja elemendid (näiteks ruudulipp). Sellega püütaksegi tulihingelisele reisserile või autohängijale hinge pugeda.
Ilmselgelt selle sihtgrupi jaoks ei saaks populaarseks hello kitty või little pony kujundusega purksiputka.

Mul ses suhtes poogen mis kuju või värvi või disaini mingi koht on kust ma kohe süüa saan ilma mööda linna sõitmata. Oleks seal lähedal nt korralik kebabi putka(õige kebabiga vardalt kraapides mitte need sitajunnilaadsed tooted jääklihast) siis käiksin burgerit harvemini vist söömas seal. Isegi kui "allah akbar" vennad tõmmatava nööriga vöödega ringi jalutaks. Oma vaba aeg maksab rohkem kui lõunasele maitseelamuse otsinguga kaasnev ringisõitmisele kulutatav aeg. Parima burgeri olen saanud Mariehamnis, miskis gatukökis kus burger kaalus 700g miinimum, vahel oli 4 kohapael praetud lihatykki, ohtralt juustu plus teravaid kastmeid. Sweet. Dr pepper oli tasuta peale ja friikad kõrvale, 12Euri.
Viimne mõttetu söök oli aga neljapäeva õhtul Teletornis. Pask ruudus. Kuigi miljöö ja yldine haip laseks eeldada rohkemat.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2012 15:03 
Kasutaja avatar

Boksipeatus on iga päev avatud 8.00 kuni 20.00 aga praegu käisin uksetaga ja üritus on kinni.
Isegi eilsel pühal oli lahti :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2012 15:47 
Kasutaja avatar

offline kirjutas:
Boksipeatus on iga päev avatud 8.00 kuni 20.00 aga praegu käisin uksetaga ja üritus on kinni.
Isegi eilsel pühal oli lahti :D

Need kaugelt nägid, et sa tuled ja pani ennast pellerisse luktaha :D Mingi ruum neil seal taga siiski ju on ja äkki paneb siis välisukse lukku, kui kõht lahti on? Mine tea, kuna tagasi saab tulla sealt :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2012 15:56 

moribundity kirjutas:
Hydration kirjutas:

miks tagasi ei andnud.....

Ah tead, ei tulnud selle mõtte pealegi ja kui aus olla, ega siis ei oodanud rohkem sealt, et midagi head nad teha suudaksid.
10 pallisüsteemis annan hindeks 1 .. ja selle teenisid nad ka välja ainult nestea -ga mis oli maitselt hea :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.04.2012 16:20 
Kasutaja avatar

Hydration kirjutas:
10 pallisüsteemis annan hindeks 1 .. ja selle teenisid nad ka välja ainult nestea -ga mis oli maitselt hea :D

jah, mina kui suur nestea sõber võin kinnitada, et ka kinnise joogiga võib alt minna, kui see liiga kaua on seisnud, siis on kerge käärinud maitse juures ka ilma, et seda oleks varem avatud.

Küsiks hoopis, kuidas seal lepistiku bussipeatuse juures olev putka on (magistrali keskusest üle tee)? On seal üldse midagi, mida proovida tasuks ja mille hinna kvaliteedi suhe oleks paigas ja inimesesõbralik?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 252, 253, 254, 255, 256, 257, 258 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis