Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 30.03.2026 22:38

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögikohad
PostitusPostitatud: 24.02.2012 17:22 

Mulle meeldis kebabhouse rullkebab rohkem kui turkkebabi oma.
Turkkebabi oma tundus nagu liiga kuiv ja väga kesine selle salati poolest mis sinna vahele pandi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.02.2012 21:30 

VW kirjutas:
https://cherry.ee/ TurKebab täna, keegi käinud ja oskab kommenteerida?

Ei meeldi mulle see koht. Alguses oli hea, hiljem jama (vähe eespool veits juttu ka selle kohta).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2012 00:59 
Kasutaja avatar

üks parimaid lõunapakkumisi on minuarust peterburi teel büroomaailma galerii kohvikus komplekt- supp+päevapraad+piim või keefir kokku 3,60.- prae juurde saad ise veel nelja sorti salatit tõsta. iga kord kui lasna asja, käin seal.
neljap. mõtlesin kamikazesse lõunat sööma minna, tuli meelde, et seal kunagi oli hea hinnaga maitsvad päevapraed ja järks alati leti taga, sisse astudes vaatasin, et pold ühtegi inimest peale minu ja päevapraest ei teatud enam midagi. peale paari menüü leheküljega tutvumist ütlesin viisakalt nägemist ja lahkusin :D
siis meenus, et keegi siin kiitis rahandusministeeriumi all olevat sööklat, läksin sinna ja ei kahetse. pikk järjekord on küll ebamugav aga näitab tavaliselt ka seda, et hea kohaga tegemist. kõige kallim praad oli 3,5euri, teised kõik 2-3 euri vahel. toit oli suht hea selle raha eest ja sai kõhu enam vähem täis ka. kindlasti lähen veel sinna.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2012 05:06 

Siuke küsimus ka, et kas Pärnus kuskil peale Mai Olerexi kebabi ei saagi?? Don Kebabi vanad ka putka müüki pannud, sealt oli ka vist täitsa söödavat liha saanud.. Olerexi kebab ei ole minuarust väga hea.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2012 10:23 
Kasutaja avatar

whatever kirjutas:
üks parimaid lõunapakkumisi on minuarust peterburi teel büroomaailma galerii kohvikus komplekt- supp+päevapraad+piim või keefir kokku 3,60.- prae juurde saad ise veel nelja sorti salatit tõsta. iga kord kui lasna asja, käin seal.

see on seal kuskil paneeli tänava ristmiku juures? Kust poolt sealt ligi saab? Paneeli tänava poolt?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.02.2012 10:47 
Kasutaja avatar

büroomaailma peauksest sisse ja vasakult läbi poe trepist teisele korrusele.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2012 11:57 
Kasutaja avatar

VW kirjutas:
https://cherry.ee/ TurKebab täna, keegi käinud ja oskab kommenteerida?

Eelnevalt jah sellest juttu olnud. Ise võtsime ka kolleegidega 3x per nägu. Esimene kord oli mul mix ja loomaliha oli kuidagi kuiv ja rabe, kana oli enam vähem. Teisel korral võtsin ainult kana, siis polnud see ka midagi erilist. Kolmandal korral sai jälle mix võetud. Kastet pannakse ka näpuotsaga, nii et suht kuiv on see kõik. Ootama peab ka päris pikalt, sellest on nad ise ka aru saanud, sest nn tellimusnumbri all on ka tekst "MA tõesti tahan süüa". Kui kebabi voucheri vastu huvi, siis pigem: http://vaata.delfi.ee/view.php?id=535aa ... fd20b09fa6 , seal oluliselt parem kebab ja kes siin enne Kebabhouse rullkebabi kiitis, siis proovi Squarekebabi rull ära ja ma usun et enam sa ei kiida Kebabhousei.

jarmzik kirjutas:
Siuke küsimus ka, et kas Pärnus kuskil peale Mai Olerexi kebabi ei saagi?? Don Kebabi vanad ka putka müüki pannud, sealt oli ka vist täitsa söödavat liha saanud.. Olerexi kebab ei ole minuarust väga hea.

Sellele putkale peaks kosilane olemas olema, ma küll ei tea kas juriidiliselt kõik veel paberil. Jääb endiselt kebabikohaks ja igasugune tagasiside peale seda on tagasioodatud ja jõuab õigete inimesteni.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2012 14:29 
Kasutaja avatar

Pilt

Veska Grilli sealihakebab 4.90

Pean tõdema, et Tankla kebab on maitsvam ja odavam. Lihal väga häda polnudki, kuid friikad on ilmselgelt LIIGA üle soolatud. Samas see valge kaste (mida ma alul arvasin majonees olevat, kuid hoopis on hapukoore dipikaste vms) on abiks, et suhteliselt kuiv toit paremini alla läheks, kuid on samuti liika võimsalt maitsestatud ning ilma joogita pole seda toitu väga süüa võimalik. Samas, kui kastet peale ei lürbi nendele friikatele, siis jooki läheb ikkagi mõnuga prae kõrvale.
Samas kõhu täitis kenasti ära ja üllatuslikult oli juurde garneeritud salatid/sibul/kurk/tomat üsna hea.

5palli süsteemis 3
Kui on valida, kas minna Tanklasse, Räägupessa või Veskasse Kebabi sööma, siis pingerida olekski eelnimetatud. Ehk siis esimene koht kõikse eelistatum.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2012 18:10 
Kasutaja avatar

Veska maxiburger. Ebareaalne. Pole elusees ägisenud burksist. 5st 5

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2012 18:13 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Täna oli Veskagrillis ka mingi noorem ,peaaegu eestlasest ja samuti viisakas kokk teenindaja.Aga ka maxi burger tundus tsipa teisem olema ehk aga ikka korralik ja paneb imestama ikak ja jälle.Seinapeal on top toidud ka veskagrillis ,essa on maxi burger ja tessa on Veska purks vist ,et siin oli teemaks nende häälitsemine ,et burgerid,burksid jne .
PiltTänane noorema teenindaja poolt tehtud
Piltnädala sees veska tädikese poolt tehtud.Maiselt nagu tundusid tsipa erinevad aga krt seda teab piltidel ka nüüd isegi ikka päris sarnased.Krt see muna on vahel terve suure panni jagu.
Metsik
To Torms tõepoolest ma pole ka sellist käessöödavat burgerit ennem märkand + selle hinna ,kvalikteedi-lisade ,suuruse ,visuaalse nägemise jne jne kooslus on vinks vonks.
Nätuke nagu meeldis nädala sees ühe veska tädikese poolt tehtud burger ehk rohkem.
Huvitav ku MrIroonia veska kebabi veel mingi kord proovib kas teise teenindaja tehtud ,et mis siis.Mitu korda peab proovima siis saab kindlad punktid anda ,äkkio li nädalavahetsue ja kellegi apsakas.samas muidugi kõik ei saagi tipp olla ja samuti kõigile.Huvitav kuidas Veska kebabi kogus oli võrreldes teistega.
Ahjaa ja see Maxiburger poel veel kõige suurem nagu ma aru olen saanud.Kõige suuremal on euro otsas vist.

Viimati muutis oopc, 26.02.2012 18:25, muudetud 5 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2012 18:16 

Krt, ma olen vist üks väheseid inimesi, kes kõigi nende burgerite ja kiirtoidu kebaabide kohta pask ütleb?
No ei ole neil minumeelest ei väljanägemist ega seda õiget maitset, mis sööma kutsuks.
Palju parema meelega lähen ma nõmmele kohvikusse "tädi anni juures" vms, ning ostan ühe koduse mõnusa prae.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2012 18:19 
Kasutaja avatar

Aga palun tee seda, keegi ei keela ja keegi ei käsi neid burgereid ja muud süüa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2012 18:21 

Ära saa minust nüüd valesti aru. Samamoodi ei keela mina teistel neid burgereid süüa.
Lihtsalt, no vaatad neid pilte ja kes siin kommenteerib, ilus ja hea jne, mina aga vaatan ja ütleks, et jube solk paistab välja.
On üks burgerikoht mida võib tõesti super luksiks kutsuda, on see baby back vms..

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2012 18:24 
Kasutaja avatar

Hydration kirjutas:
Krt, ma olen vist üks väheseid inimesi, kes kõigi nende burgerite ja kiirtoidu kebaabide kohta pask ütleb?
No ei ole neil minumeelest ei väljanägemist ega seda õiget maitset, mis sööma kutsuks.
Palju parema meelega lähen ma nõmmele kohvikusse "tädi anni juures" vms, ning ostan ühe koduse mõnusa prae.

+1

Ja neid inimesi on kindlasti veel, kes vaatavad, et sisse söödav lisaks maitsele ja täis kõhu tunde pakkumisele ka kasulik oleks :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.02.2012 18:26 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Huvitav oleks käia Veskagrillist üle tee ka aga seal ikka jube vaikne ,et imelik minna kohe :DVõibolla on korraliku kraami seal saada.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 230, 231, 232, 233, 234, 235, 236 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis