Täna oli Veskagrillis ka mingi noorem ,peaaegu eestlasest ja samuti viisakas kokk teenindaja.Aga ka maxi burger tundus tsipa teisem olema ehk aga ikka korralik ja paneb imestama ikak ja jälle.Seinapeal on top toidud ka veskagrillis ,essa on maxi burger ja tessa on Veska purks vist ,et siin oli teemaks nende häälitsemine ,et burgerid,burksid jne .

Tänane noorema teenindaja poolt tehtud

nädala sees veska tädikese poolt tehtud.Maiselt nagu tundusid tsipa erinevad aga krt seda teab piltidel ka nüüd isegi ikka päris sarnased.Krt see muna on vahel terve suure panni jagu.
Metsik
To Torms tõepoolest ma pole ka sellist käessöödavat burgerit ennem märkand + selle hinna ,kvalikteedi-lisade ,suuruse ,visuaalse nägemise jne jne kooslus on vinks vonks.
Nätuke nagu meeldis nädala sees ühe veska tädikese poolt tehtud burger ehk rohkem.
Huvitav ku MrIroonia veska kebabi veel mingi kord proovib kas teise teenindaja tehtud ,et mis siis.Mitu korda peab proovima siis saab kindlad punktid anda ,äkkio li nädalavahetsue ja kellegi apsakas.samas muidugi kõik ei saagi tipp olla ja samuti kõigile.Huvitav kuidas Veska kebabi kogus oli võrreldes teistega.
Ahjaa ja see Maxiburger poel veel kõige suurem nagu ma aru olen saanud.Kõige suuremal on euro otsas vist.