Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 07.10.2025 14:00

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Foorumi reeglid

Palume kõikidel kellel on Lugejate autode all oma topic teha pealkiri selliseks:
Auto tootja, mark, aasta, omaniku foorumi nimi.
Näiteks: Audi S4 96a Audimees
Teema ei tohi sisaldada automüüki! Selle jaoks on eraldi alafoorum.

Auto teema peab olema sisukas, ning rangelt soovitatav on lisada ka pildid autost!
Ei ole põnev lugeda teemat -> Mul on audi S4, sinine. Lahe pill on.

Tee uus teema Vasta teemale  [ 1117 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 75  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Honda Civic EG, 1.3 55kw > 1.6 118kw Swap '93 djelton
PostitusPostitatud: 15.12.2011 17:43 
Kasutaja avatar

Lasteaed :kill Djeltonile igatahes edu...........

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.12.2011 18:52 

apsu kirjutas:
Sul on ta pigem rihmarataste poolses otsas, see hoorattalt lugemine rohkem eurooplaste teema.

Krt, mõned päevad pole siin teemas käinud ja juba selline p*s*laadung üleval, lihtsalt kohutav ...
Kui poisil võimalust on pidada sellist masinat, las teeb, pole mõtet siin maailma parandada ja ühte-kahte marki peale suruda. Kes puudutatuna tundis, eks see tõstab kisa nüüd jälle

Ja cTypeR ehk selgitad, miks peaks keegi olema kade inimese peale, kellel on ökopill??? Joelil on vägagi mõnus, omapärane, tugev jne masin. Mul on suur, mitte eriti öko, mugav masin, kas ma peaks olema kade, et mu auto ei tarbi 2 liitrit masuuti 100kilomeetri läbimiseks, kui ma jõuan enda omasse kütet sisse osta, ülal pidada ja vahest ehk miskit veidi ärevamakski teha, seejuures minimaalset sissetulekut omades ja Tallinnas elades?

miks muidu te norite koguaeg VW kallal ? teine säästab rohkem raha ja teenib nende VW de pealt ju : ) ja cmon kõik 4 rattal mootorijõul sõitvad masinad on AUTOD leppige sellega , ei ole tegelt nii ju et tal on volkswagen oo tal ei ole nyyd auto jne,

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.12.2011 18:58 

cTypeR kirjutas:
apsu kirjutas:
Sul on ta pigem rihmarataste poolses otsas, see hoorattalt lugemine rohkem eurooplaste teema.

Krt, mõned päevad pole siin teemas käinud ja juba selline p*s*laadung üleval, lihtsalt kohutav ...
Kui poisil võimalust on pidada sellist masinat, las teeb, pole mõtet siin maailma parandada ja ühte-kahte marki peale suruda. Kes puudutatuna tundis, eks see tõstab kisa nüüd jälle

Ja cTypeR ehk selgitad, miks peaks keegi olema kade inimese peale, kellel on ökopill??? Joelil on vägagi mõnus, omapärane, tugev jne masin. Mul on suur, mitte eriti öko, mugav masin, kas ma peaks olema kade, et mu auto ei tarbi 2 liitrit masuuti 100kilomeetri läbimiseks, kui ma jõuan enda omasse kütet sisse osta, ülal pidada ja vahest ehk miskit veidi ärevamakski teha, seejuures minimaalset sissetulekut omades ja Tallinnas elades?

miks muidu te norite koguaeg VW kallal ? teine säästab rohkem raha ja teenib nende VW de pealt ju : ) ja cmon kõik 4 rattal mootorijõul sõitvad masinad on AUTOD leppige sellega , ei ole tegelt nii ju et tal on volkswagen oo tal ei ole nyyd auto jne,

minu meelest on atv'd kah olemas..... Võin ka eksida ;)
Sa loe ennem tekst läbi, mille nad vaidlesid, saaksid nagu ise kah aru mis keis on ;)
Sa vb Kevini isa va ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.12.2011 19:02 
Kasutaja avatar

What, ma kasutan ju igapäevaselt seda kasutajat koos isaga. Tema tegeleb äripoolel, mina ajan niisama möla.

Igatahes jah, easy pojat, ma jõuaks ka mingit krdi lukswagonni ülal pidada, aga prioriteedid veits teised, kes kogub sukasäärde, kes elab võlgu, lihtne ja loogiline. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.12.2011 20:31 
Kasutaja avatar

esivedu + natuke võimsam mootor :bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.12.2011 20:39 

Ee... mul ka ei kulu miljoneid auto üleval pidamiseks ju cTypeR? See, et hetkel on olnud kulutused mõne kuu jooksul on koos swapiga kaasnevad kulutused, mis oleks tulnud kohe pärast swapi ära teha, aga finantsi puudumisel jäi tegemata.

Ning selle kohta, et VW pole auto... Ma käin ka VW-klubi foorumis ja austan väga mõndasid inimesi seal, kes on oma autosse tõsiselt hinge, aega ja higi pannud. Mind on siiani häirinud see, et kevin toppis endale hullu "stickerbomb" teema auto peale ning lootis sellega odavat respekti saada. Mina leidsin, et, esiteks ei sobi stickerbomb pmst džiibile ning teiseks ei sobi stickerbomb nii suures ulatuses mitte ühelegi masinale. Seega olen ka teda tõganud linna peal ja nii edasi. Aga ma ei ole kunagi teise inimese teemas tulnud seda väitma, veel vähem teisele soovima, et tal halvasti läheks.

Ning kevin, on ka vahepealsed variandid, mitte ainult A) koguja või B) võlgu elaja, on ka C) oma võimete piiril elaja. Mina teen ka väikseid teemasid ja ärisid, kust mul küll võibolla nii suuri rahasid ei tule kui sul nende VW'de müügiga, aga siiski piisavalt, et mul oleks väike buffer-raha, kui midagi peaks viltu minema ning saaks autot ka üleval pidada ja aeg-ajalt midagi huvitavamat juurde osta või upgradeda.

Tänud kõigile, kes nõu ja jõuga aitasid ning mentaalselt toeks olid, sest:
CIVIC ON KORRAS!
Ning maksma läks parandamine mul täpselt 0-euri.

Sai siis täna valges ka auto juurde jõutud ning kuigi eile sai taskulambiga kapoti alt vaadatud kõik üle, jäi märkamatuks ühe sensori mass, mis oli nö. klemmi küljest ära murdunud:D Tegin otsad puhtaks ning panin uuesti tagasi ning kõik töötab:D Seega ei läinud ta katki mul midagi, säh teile kõigile, kes selle auto surma ootasid, ainult enda hooletus ja pimedus mängisid siin rolli:D

Võin ainult ette kujutada, mis hiid summasid mõni töökoda selle eest oleks võtnud xD Seega isetegemine toidab taas:D

Kuna olin häppi, et auto töötab sai ka tagaiste ära puhastatud:
Pilt
Väga puhtam ei saanud, aga nuputasin süsteemi välja, kuidas see riie seal peal on, seega saab uue katteriide peale mõtlema hakata:D

Siin ka pilt korda tehtud võimendist(sisend eraldi välja toodud ning esialgne auk kinni pandud):
Pilt

Ning sai ta pandud seekord ka korralikult kinni, mitte lampi põrandale:
Pilt

Viskasin siis ka uue põrandaplaadi sisse ning tegin nats paigutust ümber, ütleks, et sain isegi natukene pagassipinda juurde(mitte, et siiani mdiagi vedamata oleks jäänud):D
Pilt

Õhtu poole jõudsi ema ka linnast ning tõi posti natukene, nimelt siis kollane ja oranz kile, millest kollase prooviks udukate ette ning oranzi suundade külge panna mingi päev, saaks auto natukene kontrasti juurde:D
Pilt

Samuti jõudis ka eile ostetud võimendi kohale, mille mõtlesin esikõlarite võimendamiseks(Kenwood Kec-521) ning mis on ainult 2 sigaretipaki suurune, seega mahuks ilusti armatuuri alla ära:D
Pilt

Ainuke jama on see, et tööle ma teda ei saanud nii nagu vaja, st. 12volti sappa, sisendist tümm sisse, kõlar taha ja vaikus:D St. võim selle klõpsu teeb, kui voolu taha saab ning led tuluke ka põleb, aga ma ei teagi, peab müüjaga natukene rääkima veel:/

Aga siiski, põhi teema on see, et CIVIC SÕIDAB TAAS, tegi ainult 24tunnise pausi väikse:D

Ja fedja, eeldan, et Soichiro Honda ei ole siiski nii loll, et loob mittetöötavat lahendust:D St. kui see auto on mõeldud selle mootoriga tehasest välja vedama, siis järelikult on ka pidamise probleemid kuidagi lahendatud. Aga tean mida sa mõtled ja mida sa alustada püüad, aga proovime siiski FWD ja RWD OT siit teemast eemale hoida:D

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.12.2011 21:06 
Kasutaja avatar

JAWAmees kirjutas:
irw. Jaksad mingit peldikut ülal pidada, mida tuunid kasutatud volkswageni ja lada juppidega. Boss oled :rokib

Lihtsalt nii boss olengi.. vw juppidest ainuke on armatuur.. kas uut müüakse poes? :D Lada juppe ma tõesti ei tea kus sa näed.. aga ei respekt sulle.
Mul on vähemalt natukenegi silmapaistev masin, erinevalt mingitest golfiraibetest mis on kõik ühesugused :D

Aga mõttetu vaidlusteema.

Tore, et civic jälle sõidab :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.12.2011 21:09 

Tubli!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.12.2011 21:10 
Kasutaja avatar

Päris vinge woofer on :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.12.2011 21:22 

Eks ta hea ole jah, et sõidab:D

Aga woofri kohta võin niipalju öelda, et kõlar on isal kunagi Nõmme turu pealt vist ostetud, pappmembraaniga ja keskelt auguga element, millel on kapiustest kast tehtud ümber isa poolt:D Ning kurat kui hästi mütab, kvaliteetselt, ei peksa üle kui õigesti seadistada, kannatab korralikult voolu ja üleüldse hämmastavalt hea asi sellise asja kohta:D Ära ma teda lammutada ei julge, sest äkki tuleb JBL'i lahendus site, mingi x-valemiga, siis hea see ligi haarata:D Igaljuhul selle bassika eest on küll isale respekt enda poolt:P

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.12.2011 21:37 

Ma ei ütleks massi kohta midagi isegi tagantjärele, sest need sümtroomid ja muud asjad ei vihja otseselt massile. Lisaks kogu pumbasüsteemi massid on olemas ja korras, mass oli puudu sellelst crancshaft sensorilt, tänu millele aju ei lasknud tööle panna:D Ülejäänud massid heas korras, see üks väike minimass, mis läheb suurest massist eraldi lihtsalt. Seega pole vaja targutama hakata, midagi ma ikka jagan ka:D

(mina olen ammu nii leppari osas alla andnud, kui ka selle kuradi diivatsemise ja teema puhul kas siis vait jäänud või vaiksemalt võtnud, eeldaks seda ka teistelt, sest sellises koguses OT'd teemas on juba debiilne)

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.12.2011 22:55 
Kasutaja avatar

Mina olen ka poolt, et see civic on etem kui golf. Endale autot ostsin, siis oli kindel eesmärk, et golf see ei tule. Ja just sellepärast, et pea kõik tuttavad eakaaslased ostsid omale esimeseks ikka kas audi 80 või golf 2/3. Ja no, eelistan üleüldse tagavedu.
Ma nüüd ei laida golfi teiste masinate suhtes maha kah, aga antud civic on tõesti etem. Täiesti maitse asi.

Igastahes, tore et auto töötab jälle. Teinekord ongi probleemiks mingine jabur asi, mida kohe ei märk. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.12.2011 23:07 
Kasutaja avatar

tore jah kuulda, et Civic korras. Jõudin ka lõpuks selle suure kraaklemise läbi lubeda ja ütleks, et ma ei saa aru Kevin miks sa pead veel rohkem inimestee hinge s*ttuma, kui teisel niigi kehvasti läheb. Saage no kokku ja lahendage oma erimeelsused reaalselt mitte netishiirotsedes. Ma olen Miko poolt pakutuga igati päri. Edu Civicuga, Elton!!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.12.2011 23:12 
Kasutaja avatar

Minu silmis mõlemad autod ühe pulga peal,see Golf ja Civic,kuna mõlemal omad head ja vead.Djeltonile edu civicuga,mootor pole paha :P

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.12.2011 00:04 
Kasutaja avatar

Huvitav vaidlus, kuid pean mainima, et golfil ja civicul on kummalgi omad head ja vead.
Mõlemaid autosi tehti samadel aastatel, aga civic on ilusam, mugavam, antud auto ka täielikult mädavaba.
Kevin kui saladus pole avalda palju sul kuus küttepeale raha läheb?
Golfi vihkamise teema algaski sellest, et kevinil on vaja ninaalla hõõruda miks golf nii öko on ja miks üldiselt jaapanlased mädanevad.
Ärge vaielge enam siin teemas, algul oli ilus teema pildid särgid värgid.
Ja kevin opel pole ka sitt auto.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 1117 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 75  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis