Ee... mul ka ei kulu miljoneid auto üleval pidamiseks ju cTypeR? See, et hetkel on olnud kulutused mõne kuu jooksul on koos swapiga kaasnevad kulutused, mis oleks tulnud kohe pärast swapi ära teha, aga finantsi puudumisel jäi tegemata.
Ning selle kohta, et VW pole auto... Ma käin ka VW-klubi foorumis ja austan väga mõndasid inimesi seal, kes on oma autosse tõsiselt hinge, aega ja higi pannud. Mind on siiani häirinud see, et kevin toppis endale hullu "stickerbomb" teema auto peale ning lootis sellega odavat respekti saada. Mina leidsin, et, esiteks ei sobi stickerbomb pmst džiibile ning teiseks ei sobi stickerbomb nii suures ulatuses mitte ühelegi masinale. Seega olen ka teda tõganud linna peal ja nii edasi. Aga ma ei ole kunagi teise inimese teemas tulnud seda väitma, veel vähem teisele
soovima, et tal halvasti läheks.
Ning kevin, on ka vahepealsed variandid, mitte ainult A) koguja või B) võlgu elaja, on ka C) oma võimete piiril elaja. Mina teen ka väikseid teemasid ja ärisid, kust mul küll võibolla nii suuri rahasid ei tule kui sul nende VW'de müügiga, aga siiski piisavalt, et mul oleks väike buffer-raha, kui midagi peaks viltu minema ning saaks autot ka üleval pidada ja aeg-ajalt midagi huvitavamat juurde osta või
upgradeda.
Tänud kõigile, kes nõu ja jõuga aitasid ning mentaalselt toeks olid, sest:
CIVIC ON KORRAS!Ning maksma läks parandamine mul täpselt 0-euri.
Sai siis täna valges ka auto juurde jõutud ning kuigi eile sai taskulambiga kapoti alt vaadatud kõik üle, jäi märkamatuks ühe sensori mass, mis oli nö. klemmi küljest ära murdunud:D Tegin otsad puhtaks ning panin uuesti tagasi ning kõik töötab:D Seega ei läinud ta katki mul midagi, säh teile kõigile, kes selle auto surma ootasid, ainult enda hooletus ja pimedus mängisid siin rolli:D
Võin ainult ette kujutada, mis hiid summasid mõni töökoda selle eest oleks võtnud xD Seega isetegemine toidab taas:D
Kuna olin häppi, et
auto töötab sai ka tagaiste ära puhastatud:

Väga puhtam ei saanud, aga nuputasin süsteemi välja, kuidas see riie seal peal on, seega saab uue katteriide peale mõtlema hakata:D
Siin ka pilt korda tehtud võimendist(sisend eraldi välja toodud ning esialgne auk kinni pandud):

Ning sai ta pandud seekord ka korralikult kinni, mitte lampi põrandale:

Viskasin siis ka uue põrandaplaadi sisse ning tegin nats paigutust ümber, ütleks, et sain isegi natukene pagassipinda juurde(mitte, et siiani mdiagi vedamata oleks jäänud):D

Õhtu poole jõudsi ema ka linnast ning tõi posti natukene, nimelt siis kollane ja oranz kile, millest kollase prooviks udukate ette ning oranzi suundade külge panna mingi päev, saaks auto natukene kontrasti juurde:D

Samuti jõudis ka eile ostetud võimendi kohale, mille mõtlesin esikõlarite võimendamiseks(Kenwood Kec-521) ning mis on ainult 2 sigaretipaki suurune, seega mahuks ilusti armatuuri alla ära:D

Ainuke jama on see, et tööle ma teda ei saanud nii nagu vaja, st. 12volti sappa, sisendist tümm sisse, kõlar taha ja vaikus:D St. võim selle klõpsu teeb, kui voolu taha saab ning led tuluke ka põleb, aga ma ei teagi, peab müüjaga natukene rääkima veel:/
Aga siiski, põhi teema on see, et
CIVIC SÕIDAB TAAS, tegi ainult 24tunnise pausi väikse:D
Ja fedja, eeldan, et Soichiro Honda ei ole siiski nii loll, et loob mittetöötavat lahendust:D St. kui see auto on mõeldud selle mootoriga tehasest välja vedama, siis järelikult on ka pidamise probleemid kuidagi lahendatud. Aga tean mida sa mõtled ja mida sa alustada püüad, aga proovime siiski FWD ja RWD OT siit teemast eemale hoida:D