Mani kirjutas:
muidugi ei tohiks kaa unustada juttu, et nii kaua kuni pole normaalset ühistransporti võiks üldse aksiis 0 olla
Puhas kuld!
2 tanel & co: .Mina jällegi leian, et võiks kõik muu kallimaks teha, mida ma ei kasuta, ja see mis mulle on meelt mööda, võiks olla tasuta

(oskad sa mulle adekvaatselt põhjendada ära, miks peaks õllejoomine olema rohkem soositud kui viina joomine? Miks peaks olema eelistatud seltskond, kes õhtu telkari ees pilkut tinistavad, seltskonna ees, kes tahaks teinekord teha väikese restardi kangema alkoholi näol? (jätame parmaatsete elukommetega inimesed välja, nende vastu ei aita nagunii üksgi relv-elu on näitand et napsuraha leiab alati

)
SUitsule € otsa? Aga palun
Kokkuvõttes maksustatakse lõpuks kõik ära, sest viina, tubaka ja kytyse aktsiisist ei laeku riigikassasse ligilähedaseltgi neid summasid mis ennist ning varimajandus õitseb kui kõrvits kompostihunnikus. Erinevad maksud on olulised, aga nende laekumine on ikkagi suuresti seoses nende määradega (eriti hea näide oli mõni aasta tagasi, kui trahvimäärasid tõsteti suuresti. Kui aasta ennem oli laekunud trahvidest 300mln eeku, siis peale trahvimäära tõstmist loodeti kohe pool miljardit. Elu aga näitas, et laekus hoopis 175 mln )ning arvestades hetkelist Eesti seisu tavainimese vaatevinklist ja võrreldes hindu ja makse lähiriikidega kasutades aluseks palgaerinevuse kordajat siis peaks natukene mõtteainet olema...