Mailukas kirjutas:
sattusin siia kuna keegi tegi asja isiklikuks minu jaoks..lehel 407 on pilt minust ja mu tytrest ja ylemisel pildil minu s6branna koos minu abikaasa ja s6braga...selleks sattusin siia et s6ber avastas ja n2itas mulle seda...minu p2rast pane nii palju nalja pilte kui tahad aga ei ole m6tet v6ta teiste inimeste pilte nende profiililt ja hakata siin neid maha tegama kuna mujal ei 6nnestunud...
mul kama mida te k6ik arvate mustadest ja muudest aga ei ole vaja siis hakata isiklikult torkima...KAASMAALASEID kes on parema elupeale l2ind..
Kuule, sa ei ole enam isegi naljakas. Tüütu ainult. Selle teema pealkiri on head pildid. Siia pannaksegi pilte. Ka võõraste omasid.
Sa oled terve oma siinviibimise ajal selgitanud, kui vähe sa ise tahad meiesuguste kaasmaalane olla. Ja paremast elust on inimestel erinevaid arusamasid, ära pane pahaks. Kõik ei arva, et immigrandina härrasrahva sitta koristada oleks eriline parema elu peale saamine.
Ei maksa arvata, et korra Londonis mõne musta mehe käest peeruvahele saamine muudaks inimese kohe ja korraga elu ja ilma näinud superstaariks. Sa oled ikka seesama alevitüdruk, kes ennegi. Ainult Londonis musta mehe käest seksi saanud.
Naljakas pilt ka siis korraga.