Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 24.02.2026 15:22

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 11194 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 336, 337, 338, 339, 340, 341, 342 ... 747  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Head pildid
PostitusPostitatud: 16.04.2011 13:44 
Kasutaja avatar

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.04.2011 13:45 

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.04.2011 13:50 
Kasutaja avatar

Mailukas kirjutas:
mind ajab jah n2rvi mitte nii v2ga see et siin need musti ei salli vaid see et naisi maha teevad kes on endale tuleda mehe saanud...ja sinna hulka piltidesse kuulun mina ka oma tytrega...

Aga mida sa siis ootasid? Aplausi?
Laekud ise siia ja lendad üldistades kõiki foorumikülastajaid halvustama. Nemad on lollid ja kitsarinnalised, sina oled tõeline maailmakodanik ja eeskujuks inimkonnale. Ja kõik see ainult sellepärast, et sul on ette näidata suguakt teisest rassist mehega.
Kui sa kohalikku meest ei leidnud, miks peaks ülejäänud inimkond sulle selle eest plaksutama?
Meie ju ei tule keelama sind sinu elu elada, miks peaks meil keelatud olema oma elada?

Pilt

Viimati muutis traur, 16.04.2011 13:51, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.04.2011 14:09 
Kasutaja avatar

kahju tõesti , ilge peldik näeb välja...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.04.2011 14:20 
Kasutaja avatar

Mailukas kirjutas:
mul ei ole muud 8elda kui et mul on sinust kahju :D:D:D:D
ja ega sinna eestisse tagasi sinusuguste hulka ei taha ka enam :D

SIDE L^PP :D:D irw sa ajad mind nyyd lihtsalt naerma :D:D

Eks me ole nendes nutusaadetes näinud varemgi neid elu-emasid, kes kodumaale näppu vibutades laia maailma õnne otsima lähevad. Aga kui nunnu-sõstrasilm-negru oma kombestiku järgi meie talutütrekese läbi peksab ja mesinikumütsiga mööda kinnist territooriumi liikuda luba, siis on meie alfaemastel reeglina silmad veekalkvel ja jebalnikud kinni. Et kdoumaa, aita! Saaks kuidagi sinna vihatud mulgipudru keskele emme jurde tagasi, moslemid ei lubanudki meie kangelannast elueidel litsi lüüa ja kints üle teise sohvapeal ostukatalooge sirvida, sigaret näpuvahel.

Minul ei ole sinust isegi kahju, selliseid ebaküpseid plikakesi on siit oma vanemate meelehärmiks ennegi läinud laia ilma lõugu laiutama (hea, kui ainult lõugu).
Eks see naeruvääristatud ja väheväärtuslik eesti-kodutõugu mees peab pärast niikuinii sõstrasilmade poolt lörtistud ja mõlkis eneseusuga plikakese üles korjama ja elule tagasi turgutama. Ei ole midagi uut päikese all.
Pilt
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.04.2011 14:27 

Ja nii saigi ühest pilditeemast rassistliku paska õhutav okseteema

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.04.2011 14:39 
Kasutaja avatar

Ma olen ennem LOW kui High nagu need negrud kes olid nii high et ehitasid sellise värdiPilt

Low on kenam igati: Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.04.2011 14:44 

ryblik1 kirjutas:
Ma olen ennem LOW kui High nagu need negrud kes olid nii high et ehitasid sellise värdi http://pictures.topspeed.com/IMG/crop/2 ... 460x0w.jpg

Sa ei tea sedagi, et mitte mustad mehed ei klopsinud kokku neid nn "HIGH" autosi vaid hakkasid seda liikumist v kultuuri kõigest järgima :D

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.04.2011 14:52 

Trollimine on lõbus
Pühendusega BMWRATILE:
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.04.2011 14:53 
Kasutaja avatar

Ikka leidub mingi ringkond isehakanud erudiite, kes kõigile üritavad isennast ülimaks arvates mõistust hakata pähe panema.
Siin tasuks muidugi märgata, et kui see ülimuslikkus teiste suhtes on ainult enese peas, siis ei ole kohane nii üle ääre õõtsuda. Lihtsalt pildist-naljast suutis arvamuslooks kujundada selle hoopis ebaadekvaatselt reageerinud olematu eneseuhkusega näitsik. Tema valulikku reaktsiooni märgates seda sisuliselt mõistmata kaitsma tormamine on lihtsalt jabur.
Kogu foorumikülastajate seltskonda ühemõtteliselt alavääristades ei saagi loota, et sind ühehäälselt jumalaks valitakse. Küla ja koer. Ise teate.
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.04.2011 15:08 

Irnusin pooleks ennast kui teises foorumis nägin seda.

Pilt

ja eelmisse teemasse.

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.04.2011 15:16 
Kasutaja avatar

Mailukas kirjutas:
ok ma yritasin nagu j2tta aga te olete nagu valesti aru saanud..mitte ma ei l2ind selleks et eesti mehed ei taha vaid selleks et eesti mehed (enamus) on lihtsalt kas mingid tropid, joodikud, v endast h2sti arvavad m8lakad, v6i istuvad toas arvuti taga ja yritavad ennast sellega paremaks teha et teisi maha teha :D lapsik...

nii et tulin inglismaale paremaid mehi otsima (mitte Musta) lihtsalt juhtus hea ja normaalse m6istusega inimene olevat vohh...minu jaoks ei ole v2rv oluline vaid see mis sul sees on...ja m6ned teidt siin ausalt juba m2danete seest :D:D:D

aga aitab mina ei viisti mingite lastega siin jahuda..aga 2rge kujutage asju ette endale kui ei tea midagi kuidas tegelt on..ex

Kui blond saab üks väike tüdruk olla? Kirjuta meile pikemalt, millest oleme valesti aru saanud ja mismoodi me ilma sinu jumalike näpunäideteta nüüd üldse ellujäämislootust omame?

ok ma yritasin nagu j2tta aga te olete nagu valesti aru saanud..mitte ma ei l2ind selleks et eesti naised ei taha vaid selleks et eesti naised (enamus) on lihtsalt kas mingid tropid, joodikud, v endast h2sti arvavad litsid, v6i istuvad kohvikus lattetassi taga ja yritavad ennast sellega paremaks teha et teisi maha teha :D lapsik...

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.04.2011 15:34 
Kasutaja avatar

Mailukas kirjutas:
sattusin siia kuna keegi tegi asja isiklikuks minu jaoks..lehel 407 on pilt minust ja mu tytrest ja ylemisel pildil minu s6branna koos minu abikaasa ja s6braga...selleks sattusin siia et s6ber avastas ja n2itas mulle seda...minu p2rast pane nii palju nalja pilte kui tahad aga ei ole m6tet v6ta teiste inimeste pilte nende profiililt ja hakata siin neid maha tegama kuna mujal ei 6nnestunud...

mul kama mida te k6ik arvate mustadest ja muudest aga ei ole vaja siis hakata isiklikult torkima...KAASMAALASEID kes on parema elupeale l2ind..

Kuule, sa ei ole enam isegi naljakas. Tüütu ainult. Selle teema pealkiri on head pildid. Siia pannaksegi pilte. Ka võõraste omasid.
Sa oled terve oma siinviibimise ajal selgitanud, kui vähe sa ise tahad meiesuguste kaasmaalane olla. Ja paremast elust on inimestel erinevaid arusamasid, ära pane pahaks. Kõik ei arva, et immigrandina härrasrahva sitta koristada oleks eriline parema elu peale saamine.
Ei maksa arvata, et korra Londonis mõne musta mehe käest peeruvahele saamine muudaks inimese kohe ja korraga elu ja ilma näinud superstaariks. Sa oled ikka seesama alevitüdruk, kes ennegi. Ainult Londonis musta mehe käest seksi saanud.

Naljakas pilt ka siis korraga.
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.04.2011 15:41 
Kasutaja avatar

"oh lapsed-lapsed" Sõitke põiki, Jooge viskit või pange naabrinaist mitte ärge närveldage foorumis :kill

Pilt

Viimati muutis Valvur4, 16.04.2011 15:42, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 16.04.2011 15:42 

Pilt

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 11194 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 336, 337, 338, 339, 340, 341, 342 ... 747  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 0 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis