krss kirjutas:
Tsiteeri:
Juhul kui Statoil extra kaart on hetkel …
… Pronkstasemel – tõstame selle järgmiseks 12 kuuks kõrgemale ehk Hõbetasemele;
… Hõbetasemel – tõstame selle järgmiseks 12 kuuks Kuldtasemele;
… Kuldtasemel – garanteerime kaardi kasutajale Kuldtaseme soodustuste kehtivuse järgmise 12 kuu jooksul;
Palju õnne Statoil! Kui mul on juba "aegade algusest" olnud kuldkaart, siis on see põhjusel, et ma NAGUNII tangin nii palju, et see kehtiks ka järgmised 12 kuud. St KÕIGE LOJAALSEMATELE klientidele on Statoili kingitus see, et langed samale tasemele hõbetasemega

. Kui kellelgi tekib küsimus, et miks langed, hoopis teised tõusevad - ikka kliendid maksavad selle kinni, eriti aga kuldtaseme kliendid. Nüüd on 3 taseme asemel lihtsalt 2, kuna firma oma kasumist nagunii ei loobu, siis reaaalselt tuleb saada sama raha kätte 2 taseme kaudu, st sisuliselt ei võida ju keegi ja kõige rohkem kaotavad just kõige suuremad tankijad. Hea meelega tahaks öelda, et täna lõppes minu lojaalsus Statoilile, aga tegelikult lõppes see juba ammu - iga kord üle piiri tulles on auto kankusid täis (enda jaoks), kütus on vaid natuke odavam, kuid auto kvaliteetsema kütusega ökonoomsem - liitrihinda ümberarvestatult on rahaline võit oluliselt suurem kui need sentidega hinnamängud kütuseturu päevapoliitikas. Mõttetud rehepapid, tõmmake omale vesi peale

Huvitav koduleht ja SMS pole 1:1 vastavuses. Koduleht ütleb, et kuldtase veel 12 kuud, samas SMS, et kungime kuldtaseme veel aastaks. Mina sain oma kuldtaseme alles millalgi suvel või sügisel, seega ma SMSi järgi eeldaks siiski, et ma peaksin kuldklient olema ju 2012 suve/sügiseni. Peab vist SMSi alles hoidma ja siis aasta pärast neid sõimama hakkama.
Samas natuke võib ka vastu vaielda, mina sain oma kuldtaseme Swedbank kuldkliendiks olemise tõttu, Statoilist tankisin muidu väga harva, sest ei viitsi seal hamburgerijärjekorras seista. See aasta vist pole üldse Statist tankinud, sest teinekord Nestel teatud automaatides on hind Stati soodustuseta ka odavam (kanali lõpp, Linnu/sõpaka rist jne). Öko dislaga ja suht väikse läbisõiduga pole just eriti tihti tanklasse

. Ehk siis kuna mina olen saanud kuldtaseme tasuta, siis mina järgmiseks aastaks teda enam kindlasti ei saaks. Seega mina olen siiski võitja, mitte kaotaja. Eks neid ole muude kampaaniate käigus ka välja jagatud.