Tulen koju... hakkan maja juurde keerama aga mingi sibul oma länkariga arvas, et ta on nii kõva mees ja teeb tänava ühesuunaliseks. Nimelt ootas üks auto välja keeramist ja sibulal vist polnud viitsimist tema taga seista ja ronis kõrvale, blokeerides selle liigutusega minu sõidusuuna. Vastu tulevad autod tekitasid mulle keeramiseks augu ja ma muidugi hakkasin hooga keerama ja alles siis nägin seda vanti seal töllerdamas. Mul polnud enam kuskile minna (tagant tulevad autod olid kohe sabas) ja jäin seisma tema ette... ja vant rsk oli nii ülbust täis, et ei läinudki eest ära. Kukkus seal signaalitama ja vehkima ja tuledega vilgutama ja tahtis korra isegi rammida (lootis vist et hakkan kartma ja ajan ennast eest ära

). Igastahes peale seda, kui ma keskmist sõrme näitasin talle, hakkas ta kõvasti manööverdama ja sõitis kõrvale. Lasi siis raibe akna alla ning kukkus midagi lõugama ja vehkima ja kui ma talle eesti keeles vastu lõugasin ning tema poolsetele venekeelsetele roppustele samaga vastasin, otsustas see idikas mu auto pihta rusikaga lüüa. Tema õnneks oli ta natuke liiga kaugel ja ei ulatanud kuid selle asemel otsustas sülitada mu pihta(ei tea kuhu ta selle suunas aga auto ja minu pihta igastahes ei saanud)... No siis viskas korralikult s*ta keema ja kargasin autost välja... õigemini üritasin karata... uks oli juba lahti ja jalad poolensiti autost väljas aga rsk turvavöö unustasin lahti lasta

Selle aja peale muidugi lasi vant põhjagaasiga minema sealt ja kuradi number ka ei jäänud meelde.