Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 22.08.2025 10:03

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152 ... 1021  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? €lame €nnast välja 2011
PostitusPostitatud: 22.02.2011 16:15 

Xen0n kirjutas:
StreetRaceS4 kirjutas:
Kombimiis kirjutas:
mkb kirjutas:
No tehke mis tahate, aga jälle sai väide, sibul on ikka sibul, kinnitust :kill .
Peaaegu igaõhtu on allkorrusel mingi debiilne röökimine, häälitsemine, lõhkumine :uhoh .... Mida kuradit nad teevad, mis neil viga on?

Hah, me elame põhimõtteliselt sibulate korruselt. Päris kriipi teema, praaznik jpm vist 24/7. Samas,pea kohal elavad end iga õhtu tiinekad välja- joomingud, massiivsed orgiad, röökimised jm.

Mul tallinnas korteris on nii, et ülakorruselt tuleb 24/7 mingi koksimine, saagimine, hõõrumine jne.. :D Tehas vist püsti pandud. :D
Edit: samuti sibulad

Ja mul on nii, et mingid debiilsed sibulatest parmud üleval laamendavad juba mingi 10 aastat. Kui kutsuda mendid, siis ei tehta ust lahti.

Meie korterid on vist ühe kandi peal v? :D :D Ah tglt, sibulaid igalpool terve per*etäis. Osad normaalsed, osad debiilikud :)
Ning täna pole midagi huvitavat toimunud, igavusest hakkasin tube koristama, nädal aega juba toas passinud ja "haigust" põdenud :rokib

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2011 17:08 

Venelasel ja sibulal on tegelt vahe. Sibulad on need tropid siis, kes riigikeelt ei mõista ja räuskavad/laamendavad ja on muidu jobud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2011 17:37 

mkb kirjutas:
Tegelt täitsa huvitab kas neil tulevad näiteks keset loengut ka mingid metslase hääled peale....

Sibulad on karjaloomad, niikaua kuni karjajuht vaikib, niikaua on ka ülejäänud sibulavanik vait. Peaks keegi aga esimese noodi tõmbama, siis läheks loomaaiaks ära

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2011 18:16 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Venelane saab ainult olla nagu turist ju ,sest kui inimene omab kodakondsust siis ta on eestlane ja kui ta omab kodakondsust ning on eestlane kuid ei valada riigikeelt ja on selle riigi ning kohalike maalaste vastu siis ehk oleks tegu sibulaga või.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2011 18:39 
Kasutaja avatar

Sõbral ikka vedas , käis Tallinnas asju ajamas ja tagasiteel lendas differ juppeks kuskil mäo risti kandis :D Nüüd istub seal ja ootab et keegi järgi läheks ja Elva lohistaks :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2011 19:26 

Tulen koju... hakkan maja juurde keerama aga mingi sibul oma länkariga arvas, et ta on nii kõva mees ja teeb tänava ühesuunaliseks. Nimelt ootas üks auto välja keeramist ja sibulal vist polnud viitsimist tema taga seista ja ronis kõrvale, blokeerides selle liigutusega minu sõidusuuna. Vastu tulevad autod tekitasid mulle keeramiseks augu ja ma muidugi hakkasin hooga keerama ja alles siis nägin seda vanti seal töllerdamas. Mul polnud enam kuskile minna (tagant tulevad autod olid kohe sabas) ja jäin seisma tema ette... ja vant rsk oli nii ülbust täis, et ei läinudki eest ära. Kukkus seal signaalitama ja vehkima ja tuledega vilgutama ja tahtis korra isegi rammida (lootis vist et hakkan kartma ja ajan ennast eest ära :D). Igastahes peale seda, kui ma keskmist sõrme näitasin talle, hakkas ta kõvasti manööverdama ja sõitis kõrvale. Lasi siis raibe akna alla ning kukkus midagi lõugama ja vehkima ja kui ma talle eesti keeles vastu lõugasin ning tema poolsetele venekeelsetele roppustele samaga vastasin, otsustas see idikas mu auto pihta rusikaga lüüa. Tema õnneks oli ta natuke liiga kaugel ja ei ulatanud kuid selle asemel otsustas sülitada mu pihta(ei tea kuhu ta selle suunas aga auto ja minu pihta igastahes ei saanud)... No siis viskas korralikult s*ta keema ja kargasin autost välja... õigemini üritasin karata... uks oli juba lahti ja jalad poolensiti autost väljas aga rsk turvavöö unustasin lahti lasta :D Selle aja peale muidugi lasi vant põhjagaasiga minema sealt ja kuradi number ka ei jäänud meelde.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2011 19:36 

uskumatu, mis avariisi suudetakse ikka teha rsk .. hommikul kell pool 8 jõgeval suunaga Kesklinna poole, kus see teeremont on, mingi kaubik lihtsalt ülesvõetud asfalti hunniku otsa sõitnud ennast.

Tallinnas Peterburi mntl, Natuke ennem Raasikule mahasõitu olid suutnud mingi mazda ja mingi kuut kokku panna, jäigi arusaamatuks, kuidas oli seal selline asi võimalik üldse, ehk keegi nägi ka ja nuputas välja ? Vbl jäi mul endal midagi kahe silma vahele.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2011 19:52 
Kasutaja avatar

oskaja kirjutas:
Selle aja peale muidugi lasi vant põhjagaasiga minema sealt ja kuradi number ka ei jäänud meelde.

K#¤%di number pidi ju 666 olema :D
Aga endal juhtus see, et tiheda liiklusega maantel 90km/h lõi kapoti pahupidi :uhoh

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2011 20:15 

Juba teist päeva järjest tuleb kella 17.00 ist kuri unemati kallale, ning võidab mind 1:0
Just ärkasin, ning avastasin, et järjekordselt olen 2h järjest magada saanud.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2011 20:17 

Sõber kahe nädala jooksul saanud pokkeris 2 jackpoti, ulme.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2011 20:22 
Kasutaja avatar

Täna vist üks huvitav päev. Mul lõppes sõle ja paldiski mnt ristis küte otsa, õnneks veeres eraldusribani ja sealt sai siis veidi liigutatud autot paremasse kohta. :D Tea kas kütuseseier pani villast aga endaarust veel nii tühi ei oleks tohtinud paak olla.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2011 20:42 
Kasutaja avatar

woush kirjutas:
uskumatu, mis avariisi suudetakse ikka teha rsk .. hommikul kell pool 8 jõgeval suunaga Kesklinna poole, kus see teeremont on, mingi kaubik lihtsalt ülesvõetud asfalti hunniku otsa sõitnud ennast.

Tallinnas Peterburi mntl, Natuke ennem Raasikule mahasõitu olid suutnud mingi mazda ja mingi kuut kokku panna, jäigi arusaamatuks, kuidas oli seal selline asi võimalik üldse, ehk keegi nägi ka ja nuputas välja ? Vbl jäi mul endal midagi kahe silma vahele.

Heh, kaubiku juht sõber mul. Põhjuseks kergelt härmas aknad ja unine pea ning nii ta sinna kivide otsa sattuski.
Auto hetkel töökojas ja vigastusi päris palju.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2011 20:43 

M1k0 kirjutas:

Mis summades siis?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2011 20:46 
Kasutaja avatar

see sõber mängib muidu casiinos keeru keeru taga?
ise hakkan kohe kohe holdemi rikaste sõpradega mängima :twisted: ühel hea õhtu pot-i võtsin ära, selle eest sai vetti remontida ja kaa klaasid ära toonida :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 22.02.2011 21:56 

Xen0n kirjutas:
M1k0 kirjutas:

Mis summades siis?

esimene oli 4000$ ja teine oli 1800$

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 15309 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 146, 147, 148, 149, 150, 151, 152 ... 1021  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 6 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis