Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 04.02.2026 18:35

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189 ... 347  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mobiiltelefonide arutelu
PostitusPostitatud: 14.01.2014 20:24 
Kasutaja avatar

Marto. kirjutas:
Viimane pilt on vähe mööda. Õun ongi mitmeid aastaid toppama jäänud ning ajale jalgu jäämas.

Normaalne telefon millel saad ka asju normaalselt ajada milleks ta loodud on mitte ei pea lukuauku piiluma.
Üle 5.7" on muidugi juba pigem tahvelarvuti mida telefoniks ei peaks.

Mul pole näiteks sülearvutitki enam kuna kõik saab telefoniga tehtud aga 4.7" on veidi väike. Samas enam pole mõtet praegu a'la pildil olevat Note3 võtta kuna kahe kuu pärast tulevad juba esimesed snapdragon805 baasil telefonid välja ja targem on siis võtta midagi korralikumat mõõtu.

Kuskil juba mingi nimekiri ka olemas mis tulemas on, ning orienteeruvad hinnad ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2014 20:26 
Kasutaja avatar

No mida ma ennist tahtsin öelda, et arengut ei ole toimunudki. Suurema ekraani kasutamine 7 aasta vältel pole teab mis tehnoloogiline areng.
Sammuti on op. Süsteemid saanud ainult feislifte.
Vot lahtivolditav displei oleks areng (3.5"->7") vms asi mis oleks reaalselt kasulik. A no ma ei tea, ma pole inseneer.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2014 20:28 
Kasutaja avatar

charly kirjutas:
No mida ma ennist tahtsin öelda, et arengut ei ole toimunudki. Suurema ekraani kasutamine 7 aasta vältel pole teab mis tehnoloogiline areng.
Vot lahtivolditav displei oleks areng (3.5"->7") vms asi mis oleks reaalselt kasulik. A no ma ei tea, ma pole inseneer.

Samsung midagi juba rääkis volditavatest. Need painduva ekraaniga olid kuskil esitlusel ka, keegi targem (või keegi, kes viitsib googeldada) võiks rääkida.

17:24 TEH (mobiil) diisel tanklas juba 0.799
17:24 TEH (mobiil) liiga rott juba diisliga sõita

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2014 20:28 

Ei ole ainult feisslifte, ära räägi nii, androidi mehed tulevad kohe karjuma, et "näe, gingerbreadil oli see konna pilt seal liikumatu aga näe jellybeanil liigutab lõugu ja saab ühest ekraani nurgast teise lohistada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2014 21:16 
Kasutaja avatar

Siis peab vist ikka see paar kuud ootama, vaatama mis tuleb turule, muidu mõtlesin ONE praegu võtta

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2014 21:26 
Kasutaja avatar

Oota muidugi paar kuud :D
Paari kuu pärast reklaamitakse juba midagi uut välja, mis tundub telefonipededele täiesti asendamatuna!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2014 21:40 

charly kirjutas:

Tarkvaraline areng ei ole areng? 7 aastat tagasi esimesel iPhone'il oli sul mannetu App Store ja käputäis rakendusi. Pärast App Store loomist hakkas see tasapisi populaarsust koguma ja endale mõistlikke rakendusi leidma. Nüüd võid sa telefoni abil saata elektrinäite, panna auto sooja, kasutada NFC kiipe, allkirjastada dokumente.

Ma olen omanud kahte nutitelefoni viimase 5 aasta jooksul - iPhone 3GS ja Nexus 4. Ma pole kumbagi ostnud nende välimuse põhjal ega kavatse ka järgmist osta. Telefonide, nagu ka muu tehnika puhul, loeb lõppkasutajale vaid sisemus ning see, mis sellega teha saab. Mul on kodus ukse juures NFC-tag, millele vastu minnes telefon tunneb ise ära, et olen jõudnud koju/lahkun kodust ja seadistab telefoni profiili vastavalt. Samuti on mul QR-koodiga seotud WiFi - piisab, kui Androidi peal sisse skännid ja oledki WiFi võrgus. Ei pea ühtegi parooli sisestama ega otsima ruuteri alt või mingilt kortsutatud paberilt WiFi parooli.

Kahjuks mulle tundub, et oma nutitelefoni (kui sul see olema peaks), kasutad sa meilide lugemiseks ja Angry Birdsi mängimiseks. Sel juhul võib tõesti tekkida tunne, et arengut ei toimu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.01.2014 21:53 

NFC on jah muhe asi kui sel kasutust leiad. Üks funktsioon autos kindlasti handsfree aktiveerimine ja navi sisselülitamine kui dokki paned ja dokkil tag on. A miks sa seda wifisse lülitamist nfcga ei lahendanud?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2014 12:14 
Kasutaja avatar

RustyZ kirjutas:
vivaldi kirjutas:
Targad LG kasutajad - kuidas saab teha screenshoti?

LG E460

Ma ei viitsi väga jagatud linkidesse süveneda aga androidi aparaatide puhul on siiani mul toiminus power off ja vol down nupu korraga allahoidmine. Peaks androidi default olema. Ja vol down kindlasti, ma ise algul tegin ekslikult vol upiga ja imestasin miks midagi ei juhtu

Tänud. Sobis!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2014 12:24 
Kasutaja avatar

Black66 kirjutas:
Sain Insmat Rock V20 kätte. Tegemist siis CAT B15 konkurendiga. Sisu on täpselt sama mis CAT'il, korpus ümber teine. Tundub nagu natukene parema kestaga olema. Eks saab näha, uputamise ja kukutamise peale 1m kõrguselt ei teinud teist nägugi. Kuna mul Android telefone igasuguseid olnud, siis ei saa hetkel veel tarkvaralisele poolele midagi ette heita. Kõik vajalikud appid töötavad ilusti, hangumist pole veel märganud. Toimetab kiiresti, eks näis kui kaua.

Kas seda mingi uuema Androidi (4.4) peale ka võimalik uuendada on?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2014 12:29 

RustyZ kirjutas:
NFC on jah muhe asi kui sel kasutust leiad. Üks funktsioon autos kindlasti handsfree aktiveerimine ja navi sisselülitamine kui dokki paned ja dokkil tag on. A miks sa seda wifisse lülitamist nfcga ei lahendanud?

Enda telefonil piisab üldsegi, kui korra ju wifi-koodi paned. Kui ruuter levialas, olen kohe võrgus. See on täägi sisse küll kirjutatud, aga sõbrad-tuttavad, kes mul külas käivad ei pruugi tihtipeale omada NFC-toega telefoni. QR reader on küll valdavalt kõigil nutikatel olemas. Lisaks mõni neist ei soovi, et ma vastavalt lülitan neil teatud notificationid välja, seadistan helitugevuse, check-in'ib jne.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2014 13:16 

mx7k kirjutas:
RustyZ kirjutas:

Enda telefonil piisab üldsegi, kui korra ju wifi-koodi paned. Kui ruuter levialas, olen kohe võrgus. See on täägi sisse küll kirjutatud, aga sõbrad-tuttavad, kes mul külas käivad ei pruugi tihtipeale omada NFC-toega telefoni. QR reader on küll valdavalt kõigil nutikatel olemas. Lisaks mõni neist ei soovi, et ma vastavalt lülitan neil teatud notificationid välja, seadistan helitugevuse, check-in'ib jne.

Mõtsin pigrm seda koduukse nfc tagi mis teoorias võiks ju mobiilse andmeside välja lükata ja wifi sisse. Seda akusäästu eesmärgil sest omades ntx 4g telefoni pole vahet kumba kadutad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2014 13:25 
C4V6
Kasutaja avatar

http://www.klick.ee/sony-xperia-z1.html

See on vist Z1 parim pakkumine antud hetkel ?

www.HLautoosad.ee HL'i Facebooki leht tanel@Hlautoosad.ee 53 039 002 E-R 09:00-17:30

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2014 13:50 

RustyZ kirjutas:
mx7k kirjutas:
RustyZ kirjutas:

Mõtsin pigrm seda koduukse nfc tagi mis teoorias võiks ju mobiilse andmeside välja lükata ja wifi sisse. Seda akusäästu eesmärgil sest omades ntx 4g telefoni pole vahet kumba kadutad.

See on olemas, jah. Enne täägide soetamist kautasin rakendust nagu Tasker. Või noh, siiani kasutan, lihtsalt sellel on WiFi võimalus ka (telefon teeb teatud toiminguid kui satub kindlasse WiFi võrku). Soovitan.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.01.2014 16:49 

Võib-olla ma olen loll ja ei jaga seda Androidi maailma nii hästi, aga mul 5s läheb algusest peale automaatselt kodusesse wifi võrku ilma mingisuguste jubinateta ja samamoodi ka teeb automaatselt backupi olles koduses wifis ja laadija taga. Ei saa aru, kas Androidil ka selliste lihtsate asjade jaoks mingit lisapluginat vaja?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 183, 184, 185, 186, 187, 188, 189 ... 347  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis