charly kirjutas:
No mida ma ennist tahtsin öelda, et arengut ei ole toimunudki. Suurema ekraani kasutamine 7 aasta vältel pole teab mis tehnoloogiline areng.
Sammuti on op. Süsteemid saanud ainult feislifte.
Vot lahtivolditav displei oleks areng (3.5"->7") vms asi mis oleks reaalselt kasulik. A no ma ei tea, ma pole inseneer.
Tarkvaraline areng ei ole areng? 7 aastat tagasi esimesel iPhone'il oli sul mannetu App Store ja käputäis rakendusi. Pärast App Store loomist hakkas see tasapisi populaarsust koguma ja endale mõistlikke rakendusi leidma. Nüüd võid sa telefoni abil saata elektrinäite, panna auto sooja, kasutada NFC kiipe, allkirjastada dokumente.
Ma olen omanud kahte nutitelefoni viimase 5 aasta jooksul - iPhone 3GS ja Nexus 4. Ma pole kumbagi ostnud nende välimuse põhjal ega kavatse ka järgmist osta. Telefonide, nagu ka muu tehnika puhul, loeb lõppkasutajale vaid sisemus ning see, mis sellega teha saab. Mul on kodus ukse juures NFC-tag, millele vastu minnes telefon tunneb ise ära, et olen jõudnud koju/lahkun kodust ja seadistab telefoni profiili vastavalt. Samuti on mul QR-koodiga seotud WiFi - piisab, kui Androidi peal sisse skännid ja oledki WiFi võrgus. Ei pea ühtegi parooli sisestama ega otsima ruuteri alt või mingilt kortsutatud paberilt WiFi parooli.
Kahjuks mulle tundub, et oma nutitelefoni (kui sul see olema peaks), kasutad sa meilide lugemiseks ja Angry Birdsi mängimiseks. Sel juhul võib tõesti tekkida tunne, et arengut ei toimu.