Keegi siin mainis, et Androidi saab ka odavamate telefonidega, mitte ei pea hingehinda maksma. Sellega meenus üks arutelu, et kui vanasti tähendas kallim telefon paremat akut, uhkemat välimust ning rohkem funktsioone (mõtlen nt võrdlust 3310 vs 6310) jne, ehk et inimene, kes soovis telefoni vaid helistamiseks ja sõnumite saatmiseks, võiski soetada kõige odavama telefoni, siis tänapäeval on odava ja kalli telefoni vahe see, et odavam lihtsalt ei tööta
Olen nüüd mitmeid odavama otsa nutitelefone proovinud ning nendega on ainult peavalu ja küünte närimine, kui see jälle hangub või mõtleb.
Xperia Sola omasin kevadest aasta lõpuni ning see oli täiesti kohutavalt aeglane - nt. kui brauser lahti, polnud lootustki ükskõik mida muud teha ning asi päädis sellega, et ka helistamine enam ei toiminud.
Nüüd olen umbes kuu aega Samsung Galaxy Core'i kasutanud ning siiani olen väga rahul. Näeb välja väga sarnane S3'le ja maksis ~150EUR ringi Tele2 kliendihinnaga. Väga tiptop telefon - loomulikult kaamera ja ekraan jäävad tippmudelitele alla, kuid JB jookseb peal ning kiiruse poole pealt ei ole küll midagi ette heita. Näiteks internetis passides, muusika kõlarist mängimas, sai Endomondo ilusti tööle panna ning selle laadimise ajal veel kõne vastu võtta ilma, et kusagil mingi viivitus sees oleks olnud.
Ilmselt on korraliku nutitelefoni puhul selline asi iseenesest mõistetav, kuid ükski neist odavatest nutiföönidest, millega kokku olen puutunud, sellega hakkama ei saanud.
EDIT: Et mitte päris endale vastu rääkida, siis Galaxy Core on minu kogemuste põhjal esimene odav Androidiga telefon, mis toimib tegelikult ka nii nagu loota võiks.