Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 05.02.2026 00:45

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178 ... 347  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mobiiltelefonide arutelu
PostitusPostitatud: 03.01.2014 17:34 

fedja. kirjutas:
RustyZ kirjutas:
fedja. kirjutas:
fedja. kirjutas:
kellegil blacberry z10 ga on kogemusi?
neil vist mingi oma op süsteem ka?mõtlen just,et kas äppe jms on saada?

mingi uuendusega pidi saama samu asju peale tõmmata mis androidile,kui reaalne see on?

Surnud hobust osta pole mõtet. See firma vist hakkab vaikselt lakkama eksisteerimast

okei,aga no krt pole midagi osta muud,ei taha sellist mis igal ühel on,keegi oskab veel midagi huvitavat soovitada?:D

No Jolla on endiste nokia omade poolt tehtud. Ei tea kui hea ta on aga videode põhjal on huvitav ja seda igaühel pole. Tundub et asjal võib tulevikku olla...ma rohkem lugenud pole. Googelda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.01.2014 17:57 
Kasutaja avatar

RustyZ, sa oled ammu tõestanud, et sulle meeldib palju vaielda ja tihti teemades millest sa väga palju ei tea. Miks sa närvi lähed? Sa oled nagu Kuzzer Savika pildi ees, ainult sul seal Android kirjas.
Sa kirjutad nii keeruliselt ja vigaselt, et pole ime, et miskit kaduma läheb. Seega võta rahulikult, oma rahulikult oma Androidi

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.01.2014 18:11 

.Alar. kirjutas:
RustyZ, sa oled ammu tõestanud, et sulle meeldib palju vaielda ja tihti teemades millest sa väga palju ei tea. Miks sa närvi lähed? Sa oled nagu Kuzzer Savika pildi ees, ainult sul seal Android kirjas.
Sa kirjutad nii keeruliselt ja vigaselt, et pole ime, et miskit kaduma läheb. Seega võta rahulikult, oma rahulikult oma Androidi

Olen rahilikult. Külastan telefoniga hetkel foorumit kuna muud seadmed hetkel koomas (ka mäkk) ja pikka teksti kuskil liikvel olles jube mäda kirjutada nii et ülesehitus oleks ka normaalne. Loll on see kes vabandust ei leia. Kas ma oma widgetiküssale ka vastuse saan?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.01.2014 18:23 
Kasutaja avatar

kellel veel peale viimast uuendust lakkas android normaalselt töötamas? ennem ei pannud kokku ja kõik toimis, nüüd pean päevas 3 korda aku tagant ära kiskuma, ekraan ei funksi hästi ja nagu oleks ajas tagasi läinud, sisse ei saa helistada, levi ei ole jnejne. Löön jalaga emt (klaasist) ukse maha ja panen nad vastutama, et millist sitta nad mulle müünud on ja nemad peavad selle mulle korvama?
update peaks paremaks ikka tegema, mitte mind kiviaega viima. Telefon s3 ja ma ei ole ainuke ilmselt.
:bs

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.01.2014 18:26 
Kasutaja avatar

Ma nii teekski. Viiks selle tagasi ja võtaks mõne töötava OP süsteemiga telefoni asemele.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.01.2014 18:28 
Kasutaja avatar

RustyZ kirjutas:
.Alar. kirjutas:

Olen rahilikult. Külastan telefoniga hetkel foorumit kuna muud seadmed hetkel koomas (ka mäkk) ja pikka teksti kuskil liikvel olles jube mäda kirjutada nii et ülesehitus oleks ka normaalne. Loll on see kes vabandust ei leia. Kas ma oma widgetiküssale ka vastuse saan?

Ma ei saanud su küsimusestki aru. Pigutades näen, et sa üritad midagi keerulist ehitada, mida võibolla 10% inimest kasutab. Ma kasutan kalendrit nagu normaalne inimene, ilma sinna mingeid widgeteid vms juurde lisamast.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.01.2014 18:50 
Kasutaja avatar

Rusty natuke kitsas vaade. Androidi eelis ei põhine ainult widgetitel.

http://www.businessinsider.com/12-ways- ... 013-9?op=1

Lihtne lugemine ios puudustest. Arvestades ajalugu, tutvustab apple ilmselt mõne uue funktsiooni, mis androidil olemas.

Võimalik, et varsti ka ios'l multitasking olemas :D

Jällegi, maitse asi. Oleneb inimeste vajadusdest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.01.2014 19:15 

YouDog kirjutas:
Rusty natuke kitsas vaade. Androidi eelis ei põhine ainult widgetitel.

http://www.businessinsider.com/12-ways- ... 013-9?op=1

Lihtne lugemine ios puudustest. Arvestades ajalugu, tutvustab apple ilmselt mõne uue funktsiooni, mis androidil olemas.

Võimalik, et varsti ka ios'l multitasking olemas :D

Jällegi, maitse asi. Oleneb inimeste vajadusdest.

Jossil on juba multitasking, ios7 kohta seda räägiti vähemalt.

Alar, ei ürita midagi keerulist. Teeme asja lihtsaks:

Telefoni home screen on arvutil nagu desktop, nimetagem sedagi siis töölauaks - enamasti on seal äppide otseteed aga näiteks ka kell ja kuupäev.

Mina lisan omale to-do või kalendri otse töölauale (küll mitte samale lehele kus kell, see on seal kuhu tel läheb kui home nuppu vajutada).
Ehk siis kui viipan telefoni lukust lahti, satun algekraanile ja seal vasakule leheküljele viibates on näiteks kalender või to-do list juba avatuna, mitte ei pea seda kuskilt äpisahtlist otsima.
Samamoodi saab lisada meediapleierit, kontaktide otseteid jne...

Millest sa aru ei saa nüüd? Mulle tundub et sa ei taha aru saada :D

Edit: paar lehte tagasi lisasin ju ka pildi...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.01.2014 20:03 
Kasutaja avatar

ios7 kalendrivaade koos ilma jms infoga samuti olemas ühe näpuliigutusega (tõmbad ülevalt alla) vs sinu kõrvale liikumine.
Pilt

Lihtsalt jah nagu öeldud, siis androidil käed vägagi vabad. iPhonel aga suht piiratud. See-eest ta on lihtne ja mugav kasutada ning mina olen rahul. :) Sujuvus on ka plussiks vs androidi "äkilisem" hangumine/seisakud (ok, androidi päris tippklassi telefonidega pole kogemust...).

See natuke jah häirib, et iPhonel ei saa applestore väliseid appe installida. Samas saan aga aru, et nii ka hoitakse selliseid algaja ja tavalisi kasutajaid nagu kaitses vms, turvalisem. :wink:
Samuti applestore appi lisamine ka päris range. Esiteks on vaja üldse iosi appide arendamiseks vaja arendaja litsentsi 99$ aastas, siis on võimalik enda telefoni peal seda appi ka testida :D

et jah, lõputu vaidlus :D

Viimati muutis wtf_, 03.01.2014 20:08, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.01.2014 20:08 

wtf_ kirjutas:
ios7 kalendrivaade koos ilma jms infoga samuti olemas ühe näpuliigutusega (tõmbad ülevalt alla) vs sinu kõrvale liikumine.
Pilt

Lihtsalt jah nagu öeldud, siis androidil käed vägagi vabad. iPhonel aga suht piiratud. See-eest ta on lihtne ja mugav kasutada ning mina olen rahul. :) Sujuvus on ka plussiks vs androidi "äkilisem" hangumine/seisakud (ok, androidi päris tippklassi telefonidega pole kogemust...).

Lõpuks ometi asjalik vastus. See today screen on siis umbes analoog google nowle mis avaneb home nuppu all hoides ja üles tõmmates aga on päris rohkelt seadistatav.
Aga ühesõnaga muid widgeteid (allalaetud äppide omasid jms) lisada ei saa.
Tänan.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.01.2014 20:09 
Kasutaja avatar

Mis hangumistest paljud siin androidi puhul räägivad, ma ei mõista ? Kasutan üle poole aasta juba HTC One S-i, ja mitte kordagi pole mitte ühtegi hangumist olnud või mõtlemist, soft sama mis uuena, midagi teinud ja häkkinud ei ole.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.01.2014 20:15 
Kasutaja avatar

Üks tark on kord öelnud: "Sa ei saa hangumisest enne aru kui iPhone-i ei ole kasutanud korralikult."

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.01.2014 20:35 
Kasutaja avatar

Ma pole jah väga kallimaid võimsamaid androide kasutanud, et pole vbl kõige parem võrdleja. Samuti tegelt ei kasuta ka kõige uuemat iPhone... Aga lihtsalt tundub, et iPhone tundub nagu efektide/üleminekute tõttu sujuvam kasutada.

Lihtsalt jah harjunud nuppudega telefonidega, kus laksisid peast nuppe õiges järjekorras ja asi toimis, pohhui kui ekraan hiljem järgi jõudis või mis seal üldse toimus :D :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.01.2014 21:06 
Kasutaja avatar

Keegi siin mainis, et Androidi saab ka odavamate telefonidega, mitte ei pea hingehinda maksma. Sellega meenus üks arutelu, et kui vanasti tähendas kallim telefon paremat akut, uhkemat välimust ning rohkem funktsioone (mõtlen nt võrdlust 3310 vs 6310) jne, ehk et inimene, kes soovis telefoni vaid helistamiseks ja sõnumite saatmiseks, võiski soetada kõige odavama telefoni, siis tänapäeval on odava ja kalli telefoni vahe see, et odavam lihtsalt ei tööta :D

Olen nüüd mitmeid odavama otsa nutitelefone proovinud ning nendega on ainult peavalu ja küünte närimine, kui see jälle hangub või mõtleb.
Xperia Sola omasin kevadest aasta lõpuni ning see oli täiesti kohutavalt aeglane - nt. kui brauser lahti, polnud lootustki ükskõik mida muud teha ning asi päädis sellega, et ka helistamine enam ei toiminud.
Nüüd olen umbes kuu aega Samsung Galaxy Core'i kasutanud ning siiani olen väga rahul. Näeb välja väga sarnane S3'le ja maksis ~150EUR ringi Tele2 kliendihinnaga. Väga tiptop telefon - loomulikult kaamera ja ekraan jäävad tippmudelitele alla, kuid JB jookseb peal ning kiiruse poole pealt ei ole küll midagi ette heita. Näiteks internetis passides, muusika kõlarist mängimas, sai Endomondo ilusti tööle panna ning selle laadimise ajal veel kõne vastu võtta ilma, et kusagil mingi viivitus sees oleks olnud.
Ilmselt on korraliku nutitelefoni puhul selline asi iseenesest mõistetav, kuid ükski neist odavatest nutiföönidest, millega kokku olen puutunud, sellega hakkama ei saanud.

EDIT: Et mitte päris endale vastu rääkida, siis Galaxy Core on minu kogemuste põhjal esimene odav Androidiga telefon, mis toimib tegelikult ka nii nagu loota võiks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.01.2014 21:21 

Raghza kirjutas:
Keegi siin mainis, et Androidi saab ka odavamate telefonidega, mitte ei pea hingehinda maksma. Sellega meenus üks arutelu, et kui vanasti tähendas kallim telefon paremat akut, uhkemat välimust ning rohkem funktsioone (mõtlen nt võrdlust 3310 vs 6310) jne, ehk et inimene, kes soovis telefoni vaid helistamiseks ja sõnumite saatmiseks, võiski soetada kõige odavama telefoni, siis tänapäeval on odava ja kalli telefoni vahe see, et odavam lihtsalt ei tööta :D

Olen nüüd mitmeid odavama otsa nutitelefone proovinud ning nendega on ainult peavalu ja küünte närimine, kui see jälle hangub või mõtleb.
Xperia Sola omasin kevadest aasta lõpuni ning see oli täiesti kohutavalt aeglane - nt. kui brauser lahti, polnud lootustki ükskõik mida muud teha ning asi päädis sellega, et ka helistamine enam ei toiminud.
Nüüd olen umbes kuu aega Samsung Galaxy Core'i kasutanud ning siiani olen väga rahul. Näeb välja väga sarnane S3'le ja maksis ~150EUR ringi Tele2 kliendihinnaga. Väga tiptop telefon - loomulikult kaamera ja ekraan jäävad tippmudelitele alla, kuid JB jookseb peal ning kiiruse poole pealt ei ole küll midagi ette heita. Näiteks internetis passides, muusika kõlarist mängimas, sai Endomondo ilusti tööle panna ning selle laadimise ajal veel kõne vastu võtta ilma, et kusagil mingi viivitus sees oleks olnud.
Ilmselt on korraliku nutitelefoni puhul selline asi iseenesest mõistetav, kuid ükski neist odavatest nutiföönidest, millega kokku olen puutunud, sellega hakkama ei saanud.

EDIT: Et mitte päris endale vastu rääkida, siis Galaxy Core on minu kogemuste põhjal esimene odav Androidiga telefon, mis toimib tegelikult ka nii nagu loota võiks.

Proovi Huawei G740. Kahetuumaline prose, 4G tugi ja hind ilma liitumiseta seal 250 kanti vist, täpselt ei mäleta. 8mp kaameraga kiire 4g fööni kohta on väga odav.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 172, 173, 174, 175, 176, 177, 178 ... 347  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis