Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 05.02.2026 05:00

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170 ... 347  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mobiiltelefonide arutelu
PostitusPostitatud: 06.12.2013 09:24 

Blacky kirjutas:
Vaatan vaikselt uue klotsi poole. hetkel silma jäänud z1 , lg g2 ja nexus 5. kõik minu arvates üsna võimekad. sony suureks plussiks on välimus minu silmis. oskab keegi neist midagi soovitada või hoopis paremat asja? s2 on hetkel, sumsangiga väga rahul aga jätaks s4 vahele hetkel.

Ise soovitan n5 kuna see on 100% kõige kiirem neist just kui ise kasutada. Testid ei huvita. Kasuks räägib ka veel see et uus android ja uuendused tulevad kohe. N4 on väga hea näiteks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.12.2013 17:12 

Võtsin eile omale ka Nexus 4. Ei tea, minu arusaam oma alati olnud androidist, et asi on läägine ja uimane. Kuid N4 toimetab küll väga kiiresti, kohe pakkus ka ametlikku uuendust 4.4 ka. Selle rahaeest vist täna midagi paremat selles klassis ei saa. Mina maksin 190e selle eest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.12.2013 20:57 

x2k kirjutas:
Võtsin eile omale ka Nexus 4. Ei tea, minu arusaam oma alati olnud androidist, et asi on läägine ja uimane. Kuid N4 toimetab küll väga kiiresti, kohe pakkus ka ametlikku uuendust 4.4 ka. Selle rahaeest vist täna midagi paremat selles klassis ei saa. Mina maksin 190e selle eest.

Olen ka nüüdseks ca. kuuaega Nexus4 kasutanud. Selle hinna eest tõesti väga hea asi.
Peale ostu pakkus ka kohe ametlikku 4.3 uuendust ja nüüd 2 nädalat tagasi pakkus ka 4.4-le ära uuendada.
Seoses Kit-kat'ile üle minemisega muutus minuarust Helistamise/telefoniraamatu osa väga segaseks, kuigi nüüdseks hakkab juba ära harjuma. Siiski on see vana klassikaline palju mugavam ja käepärasem, kas seda tagasi ei saa kuidagi?
Testidest jäi mulle mulje, et aku on neil eriti kehvake, kuid telefoni battery history väitel saan mina keskmiselt 2 päeva ja 12h akuga hakkama. Samas pole eriline "pauerjuuser" ja enamus ajast on andmeside, wifi jms asjad väljas (ei näe mõtet lasta asjadel niisama akut raisata, kui ma neid reaalselt sel ajal ei kasuta - sisselülitamine käib ju ühe klõpsuga).
Telefoni plussiks ja miinuseks on tema välimus. Näeb minuarust väga hea välja, kuid käes on väga libe ja maha kukkudes pole vist ekraanist midagi alles. :D Tellisin omale N4 bumperi, sellega on käes palju kindlam ja mugavam, kuid telefon tundub bumperiga jälle kuidagi suur jurakas.
3,2Mp telefonikaameralt 8Mp kaamerale üleminekust ootasin ka natuke suuremat arengut, aga siiani on hakkama saanud.
Kokkuvõteks ütleks, et olen väga rahul telefoni valikuga. Kuna N4 on juba vaikselt kaduv mudel, siis liigub neid viimaseid eksemplare väga hea hinnaga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.12.2013 08:59 

Marto. kirjutas:
RustyZ kirjutas:
Ise soovitan n5 kuna see on 100% kõige kiirem neist just kui ise kasutada. Testid ei huvita. Kasuks räägib ka veel see et uus android ja uuendused tulevad kohe. N4 on väga hea näiteks.

Samas on ta ka põhjusega kõige kiirem. Kitkat 4.4 ja ART on põhjuseks - eriti just viimane. Siiamaani kõik ju Dalviku peal. kuna näppind pole siis ma ei oska öelda kas karbist väljavõttes on kohe enabled või mitte kuna suur hulk mänge näiteks veel ei toeta seda ja seega ei lähe nad ka tööle.

eile lõpuks tuli CM11 esimene nightly välja ametlikult HTC Onele. Sai peale pandud ja kenam ning pudina-rohkem on tõesti. Võrreldes viimase 10.2'ga tuli Antutus igatahes ca 700p suurem skoor kah.
Cyanogenmod 11 on siis kitkat 4.4 baasil. Ametlikult veel One 4.4 ei saa euroopas.

Esialgu muidugi unustasin ära, et kitkati jaoks on vaja TWRP 2.6.3.3 ja vana 2.6.3.0 recovery ei kõlba - keset flashi viskab errori ja ongi kogu moos. Vana rom ka siis enam ei tööta. Jätke siis meelde enne kui sama viga kordate :D adb sideloadiga saab muidugi uuema recovery peale lasta ja seda ma ka tegin.
Ahja - uuemat gappsi on ka vaja mis 4.4 jaoks - vana ei sobi.

CM11 must-have igatahes androidi puhul. muidugi ei tähenda, et ainuke ja kõigekõigekõige on - mõni võibolla leiab a'la Revolutionis , viperis või muus taolises rohkem meelepärast.

ARTi muidugi pead developer settingutest eraldi enablema. by default on siiski dalvik.
keda huvitab siis youtube "art vs dalvik" ja kiirusevahed on märgatavad isegi tühipaljal appi avamisel. lisaks pikem aku kestvus.

kui enne siin räägiti millisekund kiiremast iphone 5s'st siis nüüd on need millisekundid igatahes kotitäie võrra tagasi tehtud ja enam ei saa küll piuksugi olla :D

Kas see art töötab vanematel aparaatidel ka? Nt Nexus 7. N7 peal on küll pealr kitkati ametlikku installi väga väle kõik.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.12.2013 12:55 
Kasutaja avatar

RustyZ kirjutas:

Samas on ta ka põhjusega kõige kiirem. Kitkat 4.4 ja ART on põhjuseks - eriti just viimane. Siiamaani kõik ju Dalviku peal. kuna näppind pole siis ma ei oska öelda kas karbist väljavõttes on kohe enabled või mitte kuna suur hulk mänge näiteks veel ei toeta seda ja seega ei lähe nad ka tööle.

Karbist väljavõttes on siiski Dalviku peal, kuna ART on alles eksperimentaalne. Kuid olen seda ise proovinud ja võib öelda, et töötab. Installisin endale custom 4.4 rom'i ja ekraanikasutus tõusis ligi 1.5 tunni võrra sama kasutusjäljega. Osa selle tõusu saab ilmselt 4.4 kaela lükata. Ja appid mis sellega ei tööta on minu arust tühised. Temple run töötab, see mul põhiline :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.12.2013 13:00 
Kasutaja avatar

Marto. kirjutas:
Jah ikka - eeldus on lihtsalt 4.4 millest alates. kehvemad aparaadid võidavad isegi rohkem kui paremad kuna mälukasutus jms muutub väiksemaks.

enable developer settings ja vaata kas sul on seal runtimeks valitud art või dalvik.

Kui ei ole enabled, siis seda saab sisse lülitada minnes settingud>about phone>build number. Ja vajutada build number't kiiresti 7 korda.

Vabandan, ei mäleta millal telefon viimati eesti keelne oli :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.12.2013 13:03 

Marto. kirjutas:
Jah ikka - eeldus on lihtsalt 4.4 millest alates. kehvemad aparaadid võidavad isegi rohkem kui paremad kuna mälukasutus jms muutub väiksemaks.

enable developer settings ja vaata kas sul on seal runtimeks valitud art või dalvik.

Ei leia developer optionsi alt sellist valikut. Oskad täpsustada mis valiku alt see tuleb?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.12.2013 13:07 
Kasutaja avatar

Keegi teab juhatada ametlike andmeteni, kus on kirjas mis telefonid saavad tootja poolt 4.4 uuenduse. Googeldamine annab väga vastuolulist infot. Optimus G telefoniks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.12.2013 13:12 
Kasutaja avatar

Turbiinipoiss kirjutas:
Keegi teab juhatada ametlike andmeteni, kus on kirjas mis telefonid saavad tootja poolt 4.4 uuenduse. Googeldamine annab väga vastuolulist infot. Optimus G telefoniks.

Oman Optimus G, ja on kahtlane kas sellele üldse ametlikku 4.4 oodata. G2 peaks saama selle Q1 lõpus ehk millalgi veebruaris/märtsis. G2 on kindel. G kohta midagi kindlat pole.

n.ö ametlikke andmeid polegi

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.12.2013 16:21 

2012 3g nexus 7 KitKatiga ja ka pole seda valikut.
https://code.google.com/p/android/issue ... l?id=62375

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.12.2013 19:15 

Ei taha mingit modi. Töötab hästi ka nii. Jah, on 4.4

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.12.2013 22:32 

Proovin ka preagu seda ART-i N4-l. Mõningad äpid ei taha enam koostööd teha, noh, elan üle.. aga mulle tundub just, et võtab kauem aega laadimiseks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.12.2013 15:27 

KIndlasti on siin palju Iphone mehi koos ehk keegi viitsib kiirelt aidata?
(vabandan ette ära, kuna raudselt on kuskil eespool läbinämmutatud teema kuid siiski)

Iphone 5 vs Iphone 5s - Kas on mõtet maksta peaaegu pool juurde?
Jutt käiks 64gb variandist....(ma ei tea, 32 ka ajab asja ära normaalselt?)
Huvitaks kasutaja kogemused kellel on mõlemad olnud, need netis olevad suvalised testis on kõik seinast seina ja kuskile poole kallutatud.
Samuti mingid anomaaliad või uuemad / vanemad softi kalad jne.

Pole elus yhtegi Iasja olndsellepärast niipalju lolle kysimusi, aga hetkel need 2 telefoni on ainsad mis istuvad mugavalt käes nagu telku pult on ja kasutatavad yhe käega (pole kahjuks väga pikad näpud, samal põhjusel olen VIST loobumas sony xperia z´ist)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.12.2013 15:37 

Sain ainsa defektiga One maailmas vist, well played emt, nädal peale ostu juba garantiis :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.12.2013 17:22 

tomcraft kirjutas:
KIndlasti on siin palju Iphone mehi koos ehk keegi viitsib kiirelt aidata?
(vabandan ette ära, kuna raudselt on kuskil eespool läbinämmutatud teema kuid siiski)

Iphone 5 vs Iphone 5s - Kas on mõtet maksta peaaegu pool juurde?
Jutt käiks 64gb variandist....(ma ei tea, 32 ka ajab asja ära normaalselt?)
Huvitaks kasutaja kogemused kellel on mõlemad olnud, need netis olevad suvalised testis on kõik seinast seina ja kuskile poole kallutatud.
Samuti mingid anomaaliad või uuemad / vanemad softi kalad jne.

Pole elus yhtegi Iasja olndsellepärast niipalju lolle kysimusi, aga hetkel need 2 telefoni on ainsad mis istuvad mugavalt käes nagu telku pult on ja kasutatavad yhe käega (pole kahjuks väga pikad näpud, samal põhjusel olen VIST loobumas sony xperia z´ist)

64 vs 32gb oleneb sellest, kui palju sa muusikat talletad telefonis pmst. Kunagi oli 32GB. ~1k laule ja muu (äpid, pildid-videod, süsteem) mahtus edukalt ära ja probleeme ei olnud.

softi kalad - no mõlemal on sama soft peal, kalad on seega mõlemal
mõistlikum on osa 5S, sest 5 on siiski juba "old", kui aga olla viie peal, siis ei ole mõistlik minna üle 5S-i peale.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 164, 165, 166, 167, 168, 169, 170 ... 347  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis