x2k kirjutas:
Võtsin eile omale ka Nexus 4. Ei tea, minu arusaam oma alati olnud androidist, et asi on läägine ja uimane. Kuid N4 toimetab küll väga kiiresti, kohe pakkus ka ametlikku uuendust 4.4 ka. Selle rahaeest vist täna midagi paremat selles klassis ei saa. Mina maksin 190e selle eest.
Olen ka nüüdseks ca. kuuaega Nexus4 kasutanud. Selle hinna eest tõesti väga hea asi.
Peale ostu pakkus ka kohe ametlikku 4.3 uuendust ja nüüd 2 nädalat tagasi pakkus ka 4.4-le ära uuendada.
Seoses Kit-kat'ile üle minemisega muutus minuarust Helistamise/telefoniraamatu osa väga segaseks, kuigi nüüdseks hakkab juba ära harjuma. Siiski on see vana klassikaline palju mugavam ja käepärasem, kas seda tagasi ei saa kuidagi?
Testidest jäi mulle mulje, et aku on neil eriti kehvake, kuid telefoni battery history väitel saan mina keskmiselt 2 päeva ja 12h akuga hakkama. Samas pole eriline "pauerjuuser" ja enamus ajast on andmeside, wifi jms asjad väljas (ei näe mõtet lasta asjadel niisama akut raisata, kui ma neid reaalselt sel ajal ei kasuta - sisselülitamine käib ju ühe klõpsuga).
Telefoni plussiks ja miinuseks on tema välimus. Näeb minuarust väga hea välja, kuid käes on väga libe ja maha kukkudes pole vist ekraanist midagi alles.

Tellisin omale N4 bumperi, sellega on käes palju kindlam ja mugavam, kuid telefon tundub bumperiga jälle kuidagi suur jurakas.
3,2Mp telefonikaameralt 8Mp kaamerale üleminekust ootasin ka natuke suuremat arengut, aga siiani on hakkama saanud.
Kokkuvõteks ütleks, et olen väga rahul telefoni valikuga. Kuna N4 on juba vaikselt kaduv mudel, siis liigub neid viimaseid eksemplare väga hea hinnaga.