Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 28.03.2026 21:35

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149 ... 347  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: 09.10.2013 19:29 

Aular kirjutas:
Samsungilt ka midagi uut!

Samsung esitles täna maailma esimest nõgusa ekraaniga nutitelefoni, 5,7 tollise seadme nimeks on Galaxy Round, kirjutab Reuters.

Analüütikute sõnul oli tegu pigem sümboolse sammu kui tulevase müügihiti esitlusega, esialgsete andmete järgi hakatakse seda müüma ka ainult Lõuna-Korea turul umbkaudu 1000 dollari suuruse hinnaga.

Kumerad ja painduvad ekraanid on nutitelefonide ja kantavate nutiseadmete ekraanide puhul ilmselt järgmiseks edasiminekuks, sarnast tehnoloogiat on kuulduste järgi katsetamas ka LG ja Apple.

Allikas http://www.e24.ee/2330824/samsung-esitl ... titelefoni

Kusjuures kui nüüd ette kujutada, siis käes on seda hoida mugav ja pöidlaga ulatab rohkem kui muidu, samas ekraani pinda on vägagi palju. Küll ei usu et seda taskus mugav kanda on :D

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk 4

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re: Mobiiltelefonide arutelu
PostitusPostitatud: 09.10.2013 20:37 

Kumer on küll, aga mingi aeg näitas Samsung ju ka nö pehmeid ekraane, mida sai painutada ja väänata.

Sent from my toaster using Kirde sai 12

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: 09.10.2013 21:22 

Jaanus kirjutas:
Kumer on küll, aga mingi aeg näitas Samsung ju ka nö pehmeid ekraane, mida sai painutada ja väänata.

See oli päris ammu. Mis sellest sai huvitav?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.10.2013 21:23 

Ekraanid on juba ammu nii kõrgel tasemel, et neid saab teha igatepidi väänatavaid, pööratavaid jne. Probleem miks veel selliseid telefone või muid tehnovidinaid ei ole on nimelt probleem, et muud komponendid ei ole väänatavad ja pööratavad, üks keeruliseimatest pidi olema aku näiteks.

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.10.2013 22:49 
Kasutaja avatar

Jaanus kirjutas:

:D :kill

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.10.2013 22:53 
Kasutaja avatar

Mina oma Note'iga harjusin kiirelt. MIngeid pedekaid überliibuvaid skeiterteksaseid jah ei ole mõtet jalga toppida. mul mahtus vägahästi tasku (ei ole kottpüksimees) kui vaja, üldjuhul oli nagunii põuetaskus või näpuvahel.

Esmaspäeval suundun Note 3'le poodi järele. Eile korraks näppisin ja no on omale vaja.

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri: Re:
PostitusPostitatud: 09.10.2013 23:04 
Kasutaja avatar

RustyZ kirjutas:
Pahh1 kirjutas:
Samsung galaxy grand duos
tehtud uuendus andorid 4.1.2 pealt 4.2.2 peale
nüüd võtab räigelt akut, ei pea vastu tervet päevagi.
enne seda jama pold
uusi programme pole ja üleüldse on mu telefon tühi.

pidavat olema selline asi, et uuendust peaks tegema, kui aku on 100 prossa täis.
nüüd telefon mõtlevat, et see protsent mis mul uuenduse laadimise ajal seal oli, ongi nö. täisakuks.
any ideas?

Lase täitsa tühjaks ja lae nullist täis. Jäta ööseks laadima. Nö mingi akumälu on olemas küll. Kui ei aita siis kurat...ei tea.

Seda ifööni möla ära kuula.

MÕLEMAD JUTUD ON TÄIESTI MÖÖDA... kes sul seda telefoni mõtlemise protsendi juttu ajas, tahaks viiteid sellele jutule ausalt öeldes. Kui sõber viitas, las googeldab või üldse , ma ei tea,harib ennast kusagil Kohtlas. Isegi idee sellest on absurd- mõtle ise,maailmas on miljard androidi kasutajat. Kui see jutt tõele vastaks oleks 700k-del akud pidevalt perses vähemalt :D

pigem võtab tel natuke rohkem nüüd akut. Kui tahad, lase siis vanem tarkvara tagasi peale.
Ma ei tea mida akumälu all silmas pidasid aga tänapäevastel telefonidel ei ole autoakud (nikkel) vaid lipod ja või liitum akud, neil kummalgi ei ole akumälu ega ei pea neid ka tühjaks-täis laadima.

keda huvitab googledab ise edasi..

Kurvis akusid on juba mitmeid olema , LG toodab. Kurvis ekraan on oluliselt tugevam sirgest muide.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.10.2013 00:17 
Moderator
Kasutaja avatar

jOnts kirjutas:
Mina oma Note'iga harjusin kiirelt. MIngeid pedekaid überliibuvaid skeiterteksaseid jah ei ole mõtet jalga toppida. mul mahtus vägahästi tasku (ei ole kottpüksimees) kui vaja, üldjuhul oli nagunii põuetaskus või näpuvahel.

Esmaspäeval suundun Note 3'le poodi järele. Eile korraks näppisin ja no on omale vaja.

Mul samuti hetkel plaan, Note 2 või Note 3 võtta, pole veel Note 3 näppida saand. Aga lähen mingiaeg lähemalt uurima.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.10.2013 13:20 
Kasutaja avatar

Akudest: http://www.tarbija24.ee/2330902/viis-mu ... ks-laadida

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.10.2013 16:05 

Kuidas kommenteerivad S4 kasutajad seda silma jälgimissüsteemi, et kui video mängib ja siis mujale vaadata, kas siis läheb pausi peale?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.10.2013 16:34 

eestirula kirjutas:
Kuidas kommenteerivad S4 kasutajad seda silma jälgimissüsteemi, et kui video mängib ja siis mujale vaadata, kas siis läheb pausi peale?

Selliseid asju kuuldes hakkangi üha rohkem uskuma vandenõuteoreetikute poolt korduvalt räägitud jälgimisühiskonna kujunemisest. :uhoh Absoluutselt iga vidin jälgib mida sa teed ja kus sa oled.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.10.2013 16:36 

Six-Fo kirjutas:
eestirula kirjutas:

Selliseid asju kuuldes hakkangi üha rohkem uskuma vandenõuteoreetikute poolt korduvalt räägitud jälgimisühiskonna kujunemisest. :uhoh Absoluutselt iga vidin jälgib mida sa teed ja kus sa oled.

Mingid ained tekitavad neid parakaid või on geenides?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.10.2013 18:13 

eestirula kirjutas:

Originaalse videomängijaga täitsa toimib(ka pisut nõrgemas tehisvalguses), arcMedia -ga jällegi ei toimi. Praktikas minule isiklikult suhteliselt kasutu vidin, aga tuusamiseks/demomiseks jällegi päris lahe "gadget"...

Üles
 Profiil  

Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: 10.10.2013 18:46 

Inferno kirjutas:
RustyZ kirjutas:
Pahh1 kirjutas:
Samsung galaxy grand duos
tehtud uuendus andorid 4.1.2 pealt 4.2.2 peale
nüüd võtab räigelt akut, ei pea vastu tervet päevagi.
enne seda jama pold
uusi programme pole ja üleüldse on mu telefon tühi.

pidavat olema selline asi, et uuendust peaks tegema, kui aku on 100 prossa täis.
nüüd telefon mõtlevat, et see protsent mis mul uuenduse laadimise ajal seal oli, ongi nö. täisakuks.
any ideas?

Lase täitsa tühjaks ja lae nullist täis. Jäta ööseks laadima. Nö mingi akumälu on olemas küll. Kui ei aita siis kurat...ei tea.

Seda ifööni möla ära kuula.

MÕLEMAD JUTUD ON TÄIESTI MÖÖDA... kes sul seda telefoni mõtlemise protsendi juttu ajas, tahaks viiteid sellele jutule ausalt öeldes. Kui sõber viitas, las googeldab või üldse , ma ei tea,harib ennast kusagil Kohtlas. Isegi idee sellest on absurd- mõtle ise,maailmas on miljard androidi kasutajat. Kui see jutt tõele vastaks oleks 700k-del akud pidevalt perses vähemalt :D

pigem võtab tel natuke rohkem nüüd akut. Kui tahad, lase siis vanem tarkvara tagasi peale.
Ma ei tea mida akumälu all silmas pidasid aga tänapäevastel telefonidel ei ole autoakud (nikkel) vaid lipod ja või liitum akud, neil kummalgi ei ole akumälu ega ei pea neid ka tühjaks-täis laadima.

keda huvitab googledab ise edasi..

Kurvis akusid on juba mitmeid olema , LG toodab. Kurvis ekraan on oluliselt tugevam sirgest muide.

Panin tiba mööda, ära erutu.
Mitte nö akumälu nagu vanadel akudel oli mida pidi alguses teatud aeg laadida vaid softi enda akuprontsendi näitaja võib segast viskama hakata vahel kui laetud on podevalt poole pealt jne. Soovitatakse kuskil iga 30 pooliku laadimise järel üks korralik teha. Just seda pidsasin silmas.

Ja tapatalk 4 signatuuri kohta on se, et vahel jääb linnuke ära võtmata ja miskipärast peale uuendust ei saa mpüsivalt maha võtta. Pole leidnud vähemalt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.10.2013 10:10 
Kasutaja avatar

eestirula kirjutas:

Tõenäoliselt need töötavad aga mina konkreetselt pole ühtegi silma süsteemi tööle saanud. :D
Alguses kui telefoni ostsin siis korraks proovisin ja siis lülitasin kõik need välja.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 5201 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 143, 144, 145, 146, 147, 148, 149 ... 347  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 12 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis