RustyZ kirjutas:
Pahh1 kirjutas:
Samsung galaxy grand duos
tehtud uuendus andorid 4.1.2 pealt 4.2.2 peale
nüüd võtab räigelt akut, ei pea vastu tervet päevagi.
enne seda jama pold
uusi programme pole ja üleüldse on mu telefon tühi.
pidavat olema selline asi, et uuendust peaks tegema, kui aku on 100 prossa täis.
nüüd telefon mõtlevat, et see protsent mis mul uuenduse laadimise ajal seal oli, ongi nö. täisakuks.
any ideas?
Lase täitsa tühjaks ja lae nullist täis. Jäta ööseks laadima. Nö mingi akumälu on olemas küll. Kui ei aita siis kurat...ei tea.
Seda ifööni möla ära kuula.
MÕLEMAD JUTUD ON TÄIESTI MÖÖDA... kes sul seda telefoni mõtlemise protsendi juttu ajas, tahaks viiteid sellele jutule ausalt öeldes. Kui sõber viitas, las googeldab või üldse , ma ei tea,harib ennast kusagil Kohtlas. Isegi idee sellest on absurd- mõtle ise,maailmas on miljard androidi kasutajat. Kui see jutt tõele vastaks oleks 700k-del akud pidevalt perses vähemalt

pigem võtab tel natuke rohkem nüüd akut. Kui tahad, lase siis vanem tarkvara tagasi peale.
Ma ei tea mida akumälu all silmas pidasid aga tänapäevastel telefonidel ei ole autoakud (nikkel) vaid lipod ja või liitum akud, neil kummalgi ei ole akumälu ega ei pea neid ka tühjaks-täis laadima.
keda huvitab googledab ise edasi..
Kurvis akusid on juba mitmeid olema , LG toodab. Kurvis ekraan on oluliselt tugevam sirgest muide.