Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.04.2026 12:16

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 649, 650, 651, 652, 653, 654, 655 ... 853  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2013
PostitusPostitatud: 03.10.2013 15:42 
Kasutaja avatar

MDB kirjutas:
fheisis kirjutas:
mihkel-m kirjutas:
fheisis kirjutas:
Kolmandaks on inimesetel kiirus, No kurat ma sõidan ju teinekord 90 alas isegi 110km/h aga ei kõlba kellegil taha õsita, ikka mööda ja mööda, tegelikult ei võida sellega mitte sittagi ja lõpptulemuseks saad veel kollaka paberi kah.

No aga kui kiiremini sõites midagi ei võida, siis miks sa 110ga sõidad 90 alas? :D

110 on üldjuhul max avalikul teel. Üldjuhul ületan ise selleks, et minust mööda ei roomataks, keskmine normaalne kiirus on meil enam vähem 95-100km/h püsikaga, sõit on rahulik ja siis on vaja tagant mingil jõmmil ilgelt mööda minna. Varjante on ju igasuguseid, teinekord tuleb mingi golf2 diisel vabalt hingav ja läheb ja läheb ja läheb ja vastu tulevad autod tõmbavad ka juba tee äärde ja mina pean pidurdama ning tee äärde tõmbama. Tänu sellele seab golfi juht ohtu minu kaasreisiad ning vastu tulevate autode juhid ja kaas reisiad. Mõtetu .

Aga üldjuhul on igas riigis oma liikluskultuur niiet Olgem õnnelikud, et me venemaal ei ela 8)

Mis ulme pill sul siis on, et ei kannata teisi mööda lasta? VÕi on just nii, et auto mootor ei luba möödasõite sooritada ja siis ei lase ka teisi mööda?

No aga milleks vaja sõeluda . Ühesõnaga vahet pole , üle pika aja toppisin oma nina kuskile teemasse ja mingi pudrujama hakkab pihta nagu tavaliselt :D ja ma arvan et mootorit peaks piisavalt olema et mõnele tavalisele tänava autole silmad pikalt ette teha :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2013 15:46 

fheisis kirjutas:
ma arvan et mootorit peaks piisavalt olema et mõnele tavalisele tänava autole silmad pikalt ette teha :D

Mis auto? Isegi volgaga tõmbab mõnele tavalisele tänava autole pikalt ära.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2013 15:50 
Kasutaja avatar

Mulle ka ei meeldi kuskil kolonnis kellegi sabas sõita. Kui ma sulle järgi olen juba jõudnud, siis järelikult oled sa minust aeglasem liikleja. Milles siis mure on, kui ma sust mööda sõidan ja jätkan oma sõitu?
Ning kui ma selle möödasõidu suudan kiirelt ära teha, siis ei tohiks üldse mingit kobinat kellelgi olla. See mitu kollast paberit mu tasku tuleb või ei tule, nüüd teiste mure küll olla ei tohiks...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2013 16:09 
Kasutaja avatar

bingo kirjutas:
Mulle ka ei meeldi kuskil kolonnis kellegi sabas sõita. Kui ma sulle järgi olen juba jõudnud, siis järelikult oled sa minust aeglasem liikleja. Milles siis mure on, kui ma sust mööda sõidan ja jätkan oma sõitu?
Ning kui ma selle möödasõidu suudan kiirelt ära teha, siis ei tohiks üldse mingit kobinat kellelgi olla. See mitu kollast paberit mu tasku tuleb või ei tule, nüüd teiste mure küll olla ei tohiks...

point ongi selles, et kui sa möödasõitu alustad ja enda või auto võimeid ülehindad ja autosi samal ajal vastu ka tuleb siis tekitad lihtsalt liiklusohtliku olukorra, Muud nagu tegelt polegi miskit .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2013 16:13 
Kasutaja avatar

Steve Malaisiast tahab endale mu Mazdat osta :kill
Mängisin temaga natukene lõpuks ei viitsinud ja ütlesin, et ei müü talle kuna " too much trouble " pole ühtegi "automaatvastust" enam tulnud...

Martin

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2013 16:34 

mmclubCCE kirjutas:
Steve Malaisiast tahab endale mu Mazdat osta :kill
Mängisin temaga natukene lõpuks ei viitsinud ja ütlesin, et ei müü talle kuna " too much trouble " pole ühtegi "automaatvastust" enam tulnud...

Martin

kirjuta et sa oled just parasjagu malaisias puhkusel ja kohtume seal see kellaaeg :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2013 16:39 
Kasutaja avatar

fheisis kirjutas:
point ongi selles, et kui sa möödasõitu alustad ja enda või auto võimeid ülehindad ja autosi samal ajal vastu ka tuleb siis tekitad lihtsalt liiklusohtliku olukorra, Muud nagu tegelt polegi miskit .

Palju sa siis ületad liiklusohutuse tagamiseks enne kui veendud, et tagumisel on selleks manöövriks võimeline auto ja olukord? :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2013 17:13 

Mul on üks huvitav jutt 2 kuu tagusest seigast. Nimelt sõbra ema enda mazda 323'ga tegi Haabersti ringil avarii.. Sõitis kellegile külje pealt sisse, oli süüdi seaduse järgi.. Aga see kes kannatanu auto roolis oli, põõras kogu asja ümber. Nimelt astus autost välja purjus, härra Juhan Partsi abikaasa :D.. Sõbra ema kutsus politsei kohale, mõeldes, et äkki annab purjus juhi süüks asi ajada. Kogu teema lahenes sellega, et süüdi jäi ikka see kes põhjustas avarii, aga auto remondi 2000eurot maksis ikka Partsi naine kinni, ise pakkus ka veel. Naljakas oli see, et auto väärtus oli umbes 600eurot.. Eks kartsid, et läheb asjaga meediasse.. Politsei ka millegipärast pressi kohale ei kutsunud, arvatavasti maksti kinni :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2013 17:22 

ison.ts kirjutas:
Tõnis_S kirjutas:
Lihtsalt trollimiseks, et see kes sõitis 90 asemel 110, säästis aastas mingi 520 euri, aga +20 tähendab ju umbes ühe liitri kasvu keskmiselt ja see teeb 60000km peale +600 liitrit - 750 euri 1.25 hinnaga (Y)
Teine asi mis küsimus tekitab on see vasak suund, et kus krt seda kasutatakse, suuremad ringid on ju 2 realised ja seal tähendaks see reavahetust ja sisemiselt välja sõita on veelgi idiootsem?! Väiksed ringid jälle nii väiksed, et see vehkmine tundub tühi rapsimine ja lõpuks jäädakse õigel ajal tegemisega jänni

Ma trolliks veel natuke. MartiD sõidab trassil päevas ca 150 km ja aega kulub selleks päeva peale 1h 30 minutit kui uhab 115 kmh ja asula sõitu päevas 100 km aega kulub selleks ca 2h. Seega kulub päevas sõitmise peale ca 3h 30 minutit. Millele kulub ülejäänud 4h 30 minutit eeldades , et tööpäev on ikka 8h? Ma oletan, et veab midagi ja sellega seoses on vaja nii palju päeva jooksul sõita. Seega vahet ei ole kui kiiresti sa oma sõidud ära sõidad ja aega võidad. Päevas ikka molutad ca 2h või rohkemgi , oodates kuni uus koorem peale laaditakse.
Sorry, pole eriline matemaatik ja ärge pange tähele, kui arvutustes vead sees.

Ei matemaatik ega teoreetik :) Ei viitsiks mina veoteenuseid osutada. Üleelmine aasta tuli kruvi peas lahti ja läksin ajaviiteks meditsiinilabori diagnostika-seadmeid müüma. Kuna käimas oli palju hankeid ja tõin turule veel igast manti siis nädalas tuli 3-4 kaugemat otsa ära. Haiglad igas maakonnas 19 tükki üle eesti jne. Sama autoga toimusid ka enda erasõidud ja sõita mulle juba meeldib. Kestis see täpselt aasta, rohkem ei viitsind lolli mängida mingi firma mandimüüjana. See oleks luksus kui 2 tundi molutada saaks - kes tahab saab selle ajaga hunniku rulli teenida kellel vaja on lisaks. Nagu ma ütlesin, 21 minutist 3x nädalas piisab arvestatava lisa teenimiseks kui kitsas käes ju

Viimati muutis MartinD, 03.10.2013 17:29, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2013 17:28 

Mart911 kirjutas:
Mul on üks huvitav jutt 2 kuu tagusest seigast. Nimelt sõbra ema enda mazda 323'ga tegi Haabersti ringil avarii.. Sõitis kellegile külje pealt sisse, oli süüdi seaduse järgi.. Aga see kes kannatanu auto roolis oli, põõras kogu asja ümber. Nimelt astus autost välja purjus, härra Juhan Partsi abikaasa :D.. Sõbra ema kutsus politsei kohale, mõeldes, et äkki annab purjus juhi süüks asi ajada. Kogu teema lahenes sellega, et süüdi jäi ikka see kes põhjustas avarii, aga auto remondi 2000eurot maksis ikka Partsi naine kinni, ise pakkus ka veel. Naljakas oli see, et auto väärtus oli umbes 600eurot.. Eks kartsid, et läheb asjaga meediasse.. Politsei ka millegipärast pressi kohale ei kutsunud, arvatavasti maksti kinni :)

See 2K oligi selleks, et see ei jõuaks kuhugi jutuna välja. Ühelt poolt pakuti hüve, teiselt poolt võeti mõnuga vastu ja näed, ikkagi jõudis see jutt (kui tõsi on muidugi) siia foorumisse. Ei ole eetiline selline asi telgelt. Piisab mõnest delfi debiilist kes sellest kohe võib iga pauk uudise tõmmata: Partsi naine väidetavalt blaa blaa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2013 17:36 
Kasutaja avatar

MartinD kirjutas:
Mart911 kirjutas:

See 2K oligi selleks, et see ei jõuaks kuhugi jutuna välja. Ühelt poolt pakuti hüve, teiselt poolt võeti mõnuga vastu ja näed, ikkagi jõudis see jutt (kui tõsi on muidugi) siia foorumisse. Ei ole eetiline selline asi telgelt. Piisab mõnest delfi debiilist kes sellest kohe võib iga pauk uudise tõmmata: Partsi naine väidetavalt blaa blaa.

Yolo ju. Näed, uups... tsiteerisin veel korra.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2013 17:41 
Kasutaja avatar

tsett kirjutas:
MartinD kirjutas:
Mart911 kirjutas:

Yolo ju. Näed, uups... tsiteerisin veel korra.

Nüüd tuleks delfilt ka ju veel kopikas võluda...
http://rahvahaal.delfi.ee/upload/

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2013 17:55 

Nii, kuna hetkel käib TTÜ parklapeo ettevalmistus ning avastasin ühe halva asja, et mu õlipunn lekib, siis küsiks kaasfoorumlaste käest, ehk keegi asub hetkel TTÜ parkla kandis ning saaks mulle korraks laenata nr.17 lehtvõtit, hea oleks kui oleks kõrr ja padrun, aga leht ajab ka asja ära :) (Y)
Tel.55536411, kuna netti arvatavasti seal all ei satu :)

Fb.com/WROMD
Fb.com/EltonLauringMusic

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2013 18:02 
Kasutaja avatar

djelton kirjutas:
Nii, kuna hetkel käib TTÜ parklapeo ettevalmistus ning avastasin ühe halva asja, et mu õlipunn lekib, siis küsiks kaasfoorumlaste käest, ehk keegi asub hetkel TTÜ parkla kandis ning saaks mulle korraks laenata nr.17 lehtvõtit, hea oleks kui oleks kõrr ja padrun, aga leht ajab ka asja ära :) (Y)
Tel.55536411, kuna netti arvatavasti seal all ei satu :)

Paistab, et levi ka seal pole :D Aga lehtvõti on olemas, tuled mu poole järgi või toon ära sulle?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2013 18:19 
Kasutaja avatar

Mis huvi on kukkedel üldse mingit mõttetut reporterit toita?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 649, 650, 651, 652, 653, 654, 655 ... 853  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis