Tõnis_S kirjutas:
Lihtsalt trollimiseks, et see kes sõitis 90 asemel 110, säästis aastas mingi 520 euri, aga +20 tähendab ju umbes ühe liitri kasvu keskmiselt ja see teeb 60000km peale +600 liitrit - 750 euri 1.25 hinnaga (Y)
Teine asi mis küsimus tekitab on see vasak suund, et kus krt seda kasutatakse, suuremad ringid on ju 2 realised ja seal tähendaks see reavahetust ja sisemiselt välja sõita on veelgi idiootsem?! Väiksed ringid jälle nii väiksed, et see vehkmine tundub tühi rapsimine ja lõpuks jäädakse õigel ajal tegemisega jänni
Ma trolliks veel natuke. MartiD sõidab trassil päevas ca 150 km ja aega kulub selleks päeva peale 1h 30 minutit kui uhab 115 kmh ja asula sõitu päevas 100 km aega kulub selleks ca 2h. Seega kulub päevas sõitmise peale ca 3h 30 minutit. Millele kulub ülejäänud 4h 30 minutit eeldades , et tööpäev on ikka 8h? Ma oletan, et veab midagi ja sellega seoses on vaja nii palju päeva jooksul sõita. Seega vahet ei ole kui kiiresti sa oma sõidud ära sõidad ja aega võidad. Päevas ikka molutad ca 2h või rohkemgi , oodates kuni uus koorem peale laaditakse.
Sorry, pole eriline matemaatik ja ärge pange tähele, kui arvutustes vead sees.
Ei viitsiks mina veoteenuseid osutada. Üleelmine aasta tuli kruvi peas lahti ja läksin ajaviiteks meditsiinilabori diagnostika-seadmeid müüma. Kuna käimas oli palju hankeid ja tõin turule veel igast manti siis nädalas tuli 3-4 kaugemat otsa ära. Haiglad igas maakonnas 19 tükki üle eesti jne. Sama autoga toimusid ka enda erasõidud ja sõita mulle juba meeldib. Kestis see täpselt aasta, rohkem ei viitsind lolli mängida mingi firma mandimüüjana. See oleks luksus kui 2 tundi molutada saaks - kes tahab saab selle ajaga hunniku rulli teenida kellel vaja on lisaks. Nagu ma ütlesin, 21 minutist 3x nädalas piisab arvestatava lisa teenimiseks kui kitsas käes ju