mooner kirjutas:
Asi on selles, et enamus saanud oma load nõuka ajal kui midagi eriti ei nõutud. Vaadake kasvõi pensionääre kuidas nad sõidavad. Nõuka ajal oli teooria eksam 10 küsimust ja sõidueksam tehti miilitsaga kus ka mingi 10minutit külavahel sõideti. Kui kraavi ei sõitnud siis saidki oma load kätte. Nõuka ajal olid paljudel juhiload aga peaaegu mitte kellegil oma autot.

Päris nii lihtsalt autojuhilube päris ei saanud kuid mootoratta load sai küll kaheksat sõites .
Üldjuhul mind nagu keegi väga närvi liikluses ajand polegi.
Ainukesed kõigesuuremad asjad mis mind päris vihaseks ajavad on näiteks noored kes põrutavad ilge lennuga üle ülekäigu raja ja algkooli laps ootab ülekäiguraja ääres tee ületamist no vtf.
Hakkan jõudma ringile, ning vastutulev auto suunda ei näita et maha sõidab, mina jälle pidurdan ja siis aja se hoog jälle üles. Eriti kurjaks ajab siis kui ma oma ameeriklaega olen, lonka se rauakolakas seisma ja siis küta jälle minna .
Kolmandaks on inimesetel kiirus, No kurat ma sõidan ju teinekord 90 alas isegi 110km/h aga ei kõlba kellegil taha õsita, ikka mööda ja mööda, tegelikult ei võida sellega mitte sittagi ja lõpptulemuseks saad veel kollaka paberi kah.
Toredat .