Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.04.2026 15:12

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 ... 853  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Mis siis täna juhtus? Elame ennast välja 2013
PostitusPostitatud: 01.10.2013 22:59 

Ma olen tagasi sügisepuhul,kuni kevadeni jälle oma mölaga!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2013 00:58 

Markko kirjutas:
MDB kirjutas:
Ma mõtlen suunatule liigset kasutamist ringteel :D Selles on muidugi õigus, et ma ei tea kuidas seal kohapeal elu on, kuid suurema protsendi elanikest moodustab see kindlasti kui Tallinnas.
Kui nüüd keegi peaks mõtlema, et Soomes tööd teha on halb, siis nii see minu arvates ei ole. Maailm on suur ja lai, kolime ühest linnast teise linna. Miks peaks linnad kolimisel piirduma riigipiiridega!

Selles protsendi väites kahtlen tõsiselt. Aga okei, jätkame selle liikluse teemaga- mind näiteks ajavad tõsiselt kettasse inimesed, kes ringile sõites suunda näitavad ja siis ringilt maha sõites seda ei tee. Autokoolis pole need inimesed vist käinud.

Mul on küll suht savi. Mis see mu elu paremaks teeb kui kutt mu ees näitab suunaga, et sõidab ringilt välja? Seda enam, kui ta enne ringi suuna sisse paneb, siis kas see tekitab sinus segadust ja sa arvad, et ta nüüd keerab enne ringi põllu peale :D? Ringile sisse nagunii ei sõida ainult selle tõttu, et auto annab suunaga märku, et sõidab enne sind maha. Meil on ehk paar ringi kus see toimiks, ja needki pole linnas sees :D.

Pseudoprobleemid

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2013 02:20 
Eliit

Mind ajab räigelt kettasse, et Eestis ei ole kombeks ringteel söites näidata vasakut suunda kui pole plaanis veel maha minna. Eestlane ei oska üldse söita kui nii vötta. Lätis-Leedus-Poolas on oluliselt etem liikluskultuur kui siin banaanivabariigis.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2013 02:29 

Asi on selles, et enamus saanud oma load nõuka ajal kui midagi eriti ei nõutud. Vaadake kasvõi pensionääre kuidas nad sõidavad. Nõuka ajal oli teooria eksam 10 küsimust ja sõidueksam tehti miilitsaga kus ka mingi 10minutit külavahel sõideti. Kui kraavi ei sõitnud siis saidki oma load kätte. Nõuka ajal olid paljudel juhiload aga peaaegu mitte kellegil oma autot. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2013 02:34 
Kasutaja avatar

ma näitan vahel meelega ringi siseküljele suunda et trollida :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2013 02:43 
Eliit

l6vikuningas kirjutas:
ma näitan vahel meelega ringi siseküljele suunda et trollida :D

Mujal euroopas täitsa tavaline nähtus, et ringile minnes näitad sissepoole suunda ja kui tahad välja minna siis näitad väljapoole. Niimoodi käib ringteedel liiklemine kiiremini ja sujuvamalt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2013 08:18 

pasavasar kirjutas:
haabersti ringi praegune skeem minu maailma jaoks väga hea , need piirded võikski sinna jääda , oluliselt parem minu arvates seal sõita :P

Oluliselt parem on sellepärast ka et mingis imnekad ei tee debiilsusi ringil. Või kui teevad lendavad seina. Suva see kabanossibaar, kui isu sab ka ringiga.

Täna juhtub see, et äkki õnnestub macbook kohvist puhastada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2013 10:22 
Kasutaja avatar

Täna juhtus see, et tsikkel oli hommikul nii jääs,et ei saanudki sellega tööle minna. Olukorra päästis naine kes teeb täna koolist poppi ja laenutas auto. Homsest "Tere tulemast ühistransport"
Asja teeb hapuks see, et peab tund aega varem toast väljuma.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2013 10:58 

tujula kirjutas:
Täna juhtus see, et tsikkel oli hommikul nii jääs,et ei saanudki sellega tööle minna. Olukorra päästis naine kes teeb täna koolist poppi ja laenutas auto. Homsest "Tere tulemast ühistransport"
Asja teeb hapuks see, et peab tund aega varem toast väljuma.

Mismõttes jääs?
Eelmise hooaja lõpp. :D
Pilt

Ja selle hooaja algus.
Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2013 11:24 
Kasutaja avatar

mooner kirjutas:
Asi on selles, et enamus saanud oma load nõuka ajal kui midagi eriti ei nõutud. Vaadake kasvõi pensionääre kuidas nad sõidavad. Nõuka ajal oli teooria eksam 10 küsimust ja sõidueksam tehti miilitsaga kus ka mingi 10minutit külavahel sõideti. Kui kraavi ei sõitnud siis saidki oma load kätte. Nõuka ajal olid paljudel juhiload aga peaaegu mitte kellegil oma autot. :D

Päris nii lihtsalt autojuhilube päris ei saanud kuid mootoratta load sai küll kaheksat sõites .

Üldjuhul mind nagu keegi väga närvi liikluses ajand polegi.

Ainukesed kõigesuuremad asjad mis mind päris vihaseks ajavad on näiteks noored kes põrutavad ilge lennuga üle ülekäigu raja ja algkooli laps ootab ülekäiguraja ääres tee ületamist no vtf.

Hakkan jõudma ringile, ning vastutulev auto suunda ei näita et maha sõidab, mina jälle pidurdan ja siis aja se hoog jälle üles. Eriti kurjaks ajab siis kui ma oma ameeriklaega olen, lonka se rauakolakas seisma ja siis küta jälle minna .

Kolmandaks on inimesetel kiirus, No kurat ma sõidan ju teinekord 90 alas isegi 110km/h aga ei kõlba kellegil taha õsita, ikka mööda ja mööda, tegelikult ei võida sellega mitte sittagi ja lõpptulemuseks saad veel kollaka paberi kah.

Toredat .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2013 11:31 

fheisis kirjutas:
mooner kirjutas:

Päris nii lihtsalt autojuhilube päris ei saanud kuid mootoratta load sai küll kaheksat sõites .

Üldjuhul mind nagu keegi väga närvi liikluses ajand polegi.

Ainukesed kõigesuuremad asjad mis mind päris vihaseks ajavad on näiteks noored kes põrutavad ilge lennuga üle ülekäigu raja ja algkooli laps ootab ülekäiguraja ääres tee ületamist no vtf.

Hakkan jõudma ringile, ning vastutulev auto suunda ei näita et maha sõidab, mina jälle pidurdan ja siis aja se hoog jälle üles. Eriti kurjaks ajab siis kui ma oma ameeriklaega olen, lonka se rauakolakas seisma ja siis küta jälle minna .

Kolmandaks on inimesetel kiirus, No kurat ma sõidan ju teinekord 90 alas isegi 110km/h aga ei kõlba kellegil taha õsita, ikka mööda ja mööda, tegelikult ei võida sellega mitte sittagi ja lõpptulemuseks saad veel kollaka paberi kah.

Toredat .

Kui ma tartus iga väikese ringtee peal suunda näitaksin, siis muutuks suunatulekang ilmselt kuluosaks.
Ma sõidan ka alati mööda, kui keegi peaks mulle ette jääma. Kui minu kiirus püsikaga on kasvõi 1km/h suurem, kui eessõitval, siis tuleb mööda minna, kellegi taga mulle sõita ei meeldi, nähtavus ka kehvem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2013 12:06 

Koledad probleemid....suunatulekangi ei suuda ka kasutada. Jätan ise ka vahest näitamata kui ma ümbrust jälgides ei näe ühtegi autot, kes minu suunatulest sõltuks, aga nii loll ivabandust ka pole mõtet tuua.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2013 12:14 

mehikemetsast kirjutas:
Koledad probleemid....suunatulekangi ei suuda ka kasutada. Jätan ise ka vahest näitamata kui ma ümbrust jälgides ei näe ühtegi autot, kes minu suunatulest sõltuks, aga nii loll ivabandust ka pole mõtet tuua.

Tule sõida neid annelinna prisma ringteid. Näitad sa küll suunda seal koguaeg otse sõites?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2013 12:18 

No seal on ju eriti lihtne. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 02.10.2013 12:39 

mehikemetsast kirjutas:
No seal on ju eriti lihtne. :D

Autoga veel, aga tsikliga sõites ei jõua suund vilkumagi hakata, ennem kui ring läbitud on. :D Ja tegelikult autogagi, pole sellest suunast tolku eriti. Ca 40km/h läbid seda ringi otse sõites. Ei saa keegi aru su suuna näitamisest, et kas ma nüüd pööran paremale või lähen otse.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema See teema on suletud, sa ei saa muuta postitusi või postitada rohkem vastuseid.  [ 12795 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 643, 644, 645, 646, 647, 648, 649 ... 853  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 5 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis