Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 03.04.2026 00:09

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 374, 375, 376, 377, 378, 379, 380 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögiteema
PostitusPostitatud: 08.01.2013 19:19 
Kasutaja avatar

Sai Opera pizzas käidud just, Tartus. Väikse tähistamise eesmärgiga ja ülimalt tühja kõhu tõttu sai võetud "maxi" pizza, mis pidavat olema 38cm läbimõõduga. Valitud sai Opera Hot!, mis oleks pidanud siis olema vist miski teravam pitsa, hinnaks 8.8€. Alustuseks tuleb kiita seda, et pitsa toodi väga kiiresti lauda...alla kümne minuti ja me polnud seal ainsad kliendid. Edasi läks aga kõik allamäge. Selle hinna eest ei olnud pitsat piisavalt palju, lai oli ta küll aga väga õhuke. Samuti oli peale käivate lisanditega päris oluliselt koonerdatud. Teravast pitsast oli asi kaugel, tavaline pläust. Kõige tipuks oli ka pitsapõhi väga ebatavalise maitsega, justkui oleks asi tehtud rukkijahust mitte n-ö klassikaliselt. Üldkokkuvõttes hind liiga kallis ja pitsa Tartu linnas kõige halvem mida söönud olen. :bs Kohta ei anna võrreldagi Pappa Pizza, Pitsapoe(jah, isegi külmutatud värk maitse poolest oluliselt parem), Ruuni Pizza või Tavernaga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2013 21:44 
Kasutaja avatar

Mis on õige jahu seal. Äkki siis tehakse kodus ka õigest asjast põhi :think

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.01.2013 23:36 

Käisin ka oma naisega Al Mare Grillis, läksin sinna vist liiga suurte ootustega, kuna kõik kiitsid seda burgerit jne. Kui aus olla, siis Amarillo ja Mack brq hamburgerid maitsevad mulle rohkem. Nagu ennem keegi mainis, et hästi palju oli seda sibulat sinna pandud, lõpuks jäigi üks sibula maitse suhu. Eelroaks võtsime kanatiibu, ei olnud midagi erilist , suht raha raisk. Pidime ootama ka päris kaua, aga rahvast oli ka omajagu. Teised praed tundusid suhteliselt isuäratavad, lähen kindlasti uuesti sinna. Hamburgerit enam ei võta, aga teisi asju küll.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2013 00:11 

tanelv kirjutas:
Sai Opera pizzas käidud just, Tartus. Väikse tähistamise eesmärgiga ja ülimalt tühja kõhu tõttu sai võetud "maxi" pizza, mis pidavat olema 38cm läbimõõduga. Valitud sai Opera Hot!, mis oleks pidanud siis olema vist miski teravam pitsa, hinnaks 8.8€. Alustuseks tuleb kiita seda, et pitsa toodi väga kiiresti lauda...alla kümne minuti ja me polnud seal ainsad kliendid. Edasi läks aga kõik allamäge. Selle hinna eest ei olnud pitsat piisavalt palju, lai oli ta küll aga väga õhuke. Samuti oli peale käivate lisanditega päris oluliselt koonerdatud. Teravast pitsast oli asi kaugel, tavaline pläust. Kõige tipuks oli ka pitsapõhi väga ebatavalise maitsega, justkui oleks asi tehtud rukkijahust mitte n-ö klassikaliselt. Üldkokkuvõttes hind liiga kallis ja pitsa Tartu linnas kõige halvem mida söönud olen. :bs Kohta ei anna võrreldagi Pappa Pizza, Pitsapoe(jah, isegi külmutatud värk maitse poolest oluliselt parem), Ruuni Pizza või Tavernaga.

Kunagi sai tihedalt sellises kohas käidud Tartus pizzat söömas http://www.moka.ee/ kuidas seal nüüd on ei tea kuna pole mingi kolm aastat sinna juhtund.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2013 00:16 

Mokas pikemat aega juba pitsasid njetu. Ükskord istusime maha ja ütlesim, et tavai tooge pitsad lauda, siis öeldi, et nemad on nüüd restoran ja pitsat ei paku. Vot tak, täitsa hea oli seal küll muidu jah, aga kui Tartus pitsat tahta, siis Taverna on lagi, midagi pole öelda. Ja eelneva Opera jutu kohta julgen arvata, et vbla oli lihtsalt nö. vale päev, sest tegelt seal ikka päääris head pitsad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2013 00:50 

Soovitage rakveres mõnda söögikohta kuhu homme einestama minna... 8)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2013 01:05 
Kasutaja avatar

Maikel06 kirjutas:

kindlasti Turuplatz ja proovi kanapastat - Vapianod, Rucolad jms ei saa ligilähedalegi sellele.. Samuti juustupallid väga maitsvad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2013 02:19 
Moderator
Kasutaja avatar

tanelv kirjutas:

Mitte, et oma arvamust avaldada ei tohiks aga... ma ei tea... kui sa lähed pitseeriasse, kus tehaksegi õhukese põhjaga krõmpsuvaid pitsasid ning siis nuriseda, et halvasti tehakse... See on sama hea, kui lähed Tartus Crepp'i ning kurta, et pannkoogid on nagu paberilehed. Aga ongi, sest seal tehaksegi selliseid (btw meeletult head on).

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2013 08:12 
Kasutaja avatar

Õhukese põhjaga ja krõmpsuva vastu pole mul iseenesest midagi, Ruuni Pizzas on nad väga head. Operas teps mitte. Maitseb nagu oleks keegi rukkijahust põhja teinud. Äkki oli tõesti tegemist ühekordse asjaga, uus kokk või midagi, aga mina teist korda proovima ei plaani minna.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2013 11:52 

Tanel kirjutas:
JoseKarl kirjutas:
Käisin ka oma naisega Al Mare Grillis, läksin sinna vist liiga suurte ootustega, kuna kõik kiitsid seda burgerit jne. Kui aus olla, siis Amarillo ja Mack brq hamburgerid maitsevad mulle rohkem. Nagu ennem keegi mainis, et hästi palju oli seda sibulat sinna pandud, lõpuks jäigi üks sibula maitse suhu. Eelroaks võtsime kanatiibu, ei olnud midagi erilist , suht raha raisk. Pidime ootama ka päris kaua, aga rahvast oli ka omajagu. Teised praed tundusid suhteliselt isuäratavad, lähen kindlasti uuesti sinna. Hamburgerit enam ei võta, aga teisi asju küll.

Halloo... hinnavahe on 2x Macki burgeriga ju :)

"Käisin täna ka seda omega MV6te testimas aga ausaltöeldes mulle meeldis M5 rohkem..."

On jah raisk :evil: , kuna ma pole ammu käinud, siis oli nagu meeles et burksid seal 6,50 juures kuskil. Niiet my bad :hail

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2013 11:57 

ise olen R-kioskis nälga kustutanud hotdogi näol ja liha oma, Statoili omale teeb kastmetega silmad ette. :)
mis see M5 endast kujutab?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2013 12:01 
Kasutaja avatar

shift kirjutas:
Maikel06 kirjutas:

kindlasti Turuplatz ja proovi kanapastat - Vapianod, Rucolad jms ei saa ligilähedalegi sellele.. Samuti juustupallid väga maitsvad.

Eriti ei taha uskuda seda juttu, aga peab teinekord proovima siis, kui jälle Rakverre satub - Vapiano pakutavast pastast on ikka raske midagi paremat teha. Muidu Rakveres käies olen tavaliselt seal linnuse ligidal Maanteeameti kõrval olevas hiinakas käinud, igati head toidud mõistliku raha eest.

Tõnu

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2013 12:07 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:
JoseKarl kirjutas:

Halloo... hinnavahe on 2x Macki burgeriga ju :)

"Käisin täna ka seda omega MV6te testimas aga ausaltöeldes mulle meeldis M5 rohkem..."

kuidas hind reaalselt maitset mõjutab? Oma kogemustele tuginedes olen aru saanud, et maitset mõjutab kõige rohkem siiski püstitatud eesmärgid ja sellest välja kujunenud suhtumine ning traditsioonid. Pean silmas seda, et hea kraam ei pea ilmtingimata olema kallis ning odav söögipoolis peaks tekitama ilmtingimata oksereflekse.
Mis asi on burger? Kotlett ja pehme sai sisuliselt. Mine osta tükk liha, lase see läbi hakkliha masina, lisa maitseaineid ja osta ümbriseks äsjaküpsetatud nisukukkel. Ei pea kasutama mingit lihatööstuse jääkidest tehtud saasta, see ei maitse hästi ja ei ole ta ka eriliselt odavam.
Säärane loll tunne tuleb peale, et hakka või ise inimestele kotlette ja päris peekonit praadima ning ajaks hessid/macid ja ülejäänud läbuburksi putkad eestis pankrotti. Isegi jaekaubandusest algmaterjale ostes maksab valmis produkt vähem.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2013 12:15 
Kasutaja avatar

Mäki, hessi , stati ja coca pool hinda maksad sa selle sildi eest.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.01.2013 13:09 
Kasutaja avatar

skyaudi kirjutas:
ison.ts kirjutas:
Tanel kirjutas:
JoseKarl kirjutas:
Käisin ka oma naisega Al Mare Grillis, läksin sinna vist liiga suurte ootustega,...................

Halloo... hinnavahe on 2x Macki burgeriga ju :) ......

kuidas hind reaalselt maitset mõjutab? Oma kogemustele tuginedes olen aru saa......

Kodus hakkad tegema ja aknast ise müüma?
Proovi kõigepealt valmis teha euronõuetele ja sanitaarnõuetele vastav söögikoht ja ürita seda üleval pidada, pluss inimestele palka maksta kõikide sinna juurde kuuluvate maksudega.

Kodu kohvik pole paha mõte...Millestki tuleb lihtsalt alustada. Kas sulle tundub, et ühe läbuburksi sisutamine ja mehitamine on ülemõistuse ettevõtmine? Praegu ju need söögikohad toimivad neil, kes need püsti pannud on. Ainult kvaliteet minu arvates ei ole eriti muljet avaldav. Ma olen veendunud, et saab paremini teha ja selleks ei pea kotlett maksma rohkem, kui selle eest praegu küsitakse. Kõik on suhtumise ja traditsioonide taga kinni. Viletsa tooraine kasutamine on saadanast.
Minu arvamus lihtsalt. Ma ei mõista inimesi, kes ütlevad, et ei ole võimalik asju paremini teha. Pensjonile lähen siis teen ära. :)

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 374, 375, 376, 377, 378, 379, 380 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis