Tanel kirjutas:
JoseKarl kirjutas:
Käisin ka oma naisega Al Mare Grillis, läksin sinna vist liiga suurte ootustega, kuna kõik kiitsid seda burgerit jne. Kui aus olla, siis Amarillo ja Mack brq hamburgerid maitsevad mulle rohkem. Nagu ennem keegi mainis, et hästi palju oli seda sibulat sinna pandud, lõpuks jäigi üks sibula maitse suhu. Eelroaks võtsime kanatiibu, ei olnud midagi erilist , suht raha raisk. Pidime ootama ka päris kaua, aga rahvast oli ka omajagu. Teised praed tundusid suhteliselt isuäratavad, lähen kindlasti uuesti sinna. Hamburgerit enam ei võta, aga teisi asju küll.
Halloo... hinnavahe on 2x Macki burgeriga ju
"Käisin täna ka seda omega MV6te testimas aga ausaltöeldes mulle meeldis M5 rohkem..."
kuidas hind reaalselt maitset mõjutab? Oma kogemustele tuginedes olen aru saanud, et maitset mõjutab kõige rohkem siiski püstitatud eesmärgid ja sellest välja kujunenud suhtumine ning traditsioonid. Pean silmas seda, et hea kraam ei pea ilmtingimata olema kallis ning odav söögipoolis peaks tekitama ilmtingimata oksereflekse.
Mis asi on burger? Kotlett ja pehme sai sisuliselt. Mine osta tükk liha, lase see läbi hakkliha masina, lisa maitseaineid ja osta ümbriseks äsjaküpsetatud nisukukkel. Ei pea kasutama mingit lihatööstuse jääkidest tehtud saasta, see ei maitse hästi ja ei ole ta ka eriliselt odavam.
Säärane loll tunne tuleb peale, et hakka või ise inimestele kotlette ja päris peekonit praadima ning ajaks hessid/macid ja ülejäänud läbuburksi putkad eestis pankrotti. Isegi jaekaubandusest algmaterjale ostes maksab valmis produkt vähem.