Ajal, mil härra oli, elukogemuse jagamise eest, bännitud premeerisin ennast hea-paremaga.
Proovisin vahepeal ka ära, Tannu poolt paljuhõisatud Hiiu Grilli.
Väljast paistab nagu lobudik ikka
Hinnakiri:

Mina võtsin, Tanni soovitusel (haamriga pähe), Grillkana Lavaš'i-

Seda süües, pani mind imestama asjaolu, et ma ei suutnud meenutada, miks ma ei ole juba ammu grillkana söönud... See on ju jumalik!!
Kokku oli keeratud kenake suutäis. Maitsel polnud viga, hind oli mõistlik. See lavaš või pigem wrap? vms püsis küll veidi kehvasti koos, kuid mina olen varustatud elementaarsete vahenditega, et end mitte täis mölistada. Olin rahul!
Müüanäitsik oli selline kogukam, kellest oli näha, et tegemist antud toidukoha ja burgerite üldse- fänniga! Nimesildiks aknal oli Marika.
Vahepeal külastasin ka, taaskord, Seewaldi Ampsu, hommikusöögi raames- otsustasin ära mekkida Lordi hommikusöögi (3.20€)

Hommikusöögiks, üsna tõsine suutäis... Peekon maitses sigahea, kashjuks oli seda kole vähe (mulle, kes ma selliseid asju jumaldan). Sai oli rõstitud ainult ühelt poolt, mis pakkus üsna huvitava kogemuse (ise pole selle peale tulnudki). Muna praadimise kohta saab ise sõna sekka öelda, kas praadida ühelt või kahelt poolt. Ka see oli hea, nagu kodus tehtud. Kurk-tomat maitses nagu ikka. Välimuselt oli see hommikusöök selline kergemapoolne, kuid kõhu tegi üsna raskeks.
Jooksis vahepeal merre vett ja sammud säädsin taaskord Hiiu Grilli

Ei saanud kindlaks jääda ühele kogemusele, kas tegemist on väärt kohaga.
Kuigi koht on avatud 24h, ei tiirelnud seal ümber rahvast. Kohe, kui mina saabusin, oli lahkumas eelmine klient ning kogu oote- ja söömiseaja ei olnud rohkem rahvast seal. Samas- koha plussiks on tõenäoliselt see, et müüb ka tubakatooteid ööpäevaringselt ja see ehk hoiab ka sel kohal eluvaimu sees.
Sel korral oli müüjaneiuks miskine vene tädi, kele nimi aknal paistis samuti Marika nagu ka eelmisel korral- ehk on tegemist nimekaimudega?
Sel korral tellisin Grillkana burgeri

Sel korral oli tarvis juba ka kahvel appi kutsuda, et samade riietega oleks võimalik päeva jätkata.
Ka sel korral ei olnud maitsel midagi häda. Pigem isegi meeldivapoolne, kuid üks asi jäi häirima. Nimitoode võiks burksi vahel olla rohkem tükeldatud vms (nagu kebabiburgeritel on kebabitükikesed). Sel kanaburgeril oli kogu burgeri suuruses kanatükk vahele visatud, kuid seda on tunduvalt keerulisem nii süüa, kui suvalist pihvi, kuna koostis tiba tummisem. Maitseelamust see ei rikkunud, aga mugavus oli küll nutune (kanatükki järades kippus kaste valguma).
Täna hüppasin ennelõunal läbi Kristiine Babyback'ist. Kella 10-12 ajal on õnneliktund ja sellega seoses kõik söögid menüühindadest -50%.
Valisin omale pool liitrit troopilist nestea'd (hiljem tsekilt hinda vaadates ehmatasin täitsa ära- 2.10€) ja menüüst nr 20 toote "Traditsiooniline juustuburger"4.50€ (ale'ga). Siin vist polegi sõnu vaja. Burger oli ülim, kuid endiselt ei suuda ma endale eriti meeldivaks teha, juurde pakutavaid, ameerika friikartuleid- jämedad, kui ülekaalulise näpud ja keskelt pigem toored. Ka pakuti pisikese kausi sees miskist hapendatud kapsasalatit, mida ma küll paar kahvlitäit krõmpsutasin, kuid nii meelitav polnud, et lõpuni süüa.

Taaskuulmiseni!