Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 02.04.2026 05:26

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 337, 338, 339, 340, 341, 342, 343 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögiteema
PostitusPostitatud: 03.10.2012 15:00 
Kasutaja avatar

Mingi luha omad? Kui jah siis need on head, alguses lase liha ahjus soojaks, pärast koos lavashiga, mida sisse paned on enda fantaasia, mina panin teravat taco kastet, kepsukit, majonees natuke ja kurgi tükke. Tortilla lehe vahel.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2012 20:42 
Kasutaja avatar

Sai kah siis kartuli putru ja hakkliha kastet tehtud. vabandan kvaliteedi pärast webcam pole just kõige nutisem.

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2012 21:08 
Kasutaja avatar

Nagu keegi oleks ropsinud miski munapudru peale.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2012 21:35 
Kasutaja avatar

Kumb pudru ja kumb kaste on?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2012 21:42 
Kasutaja avatar

killer666 kirjutas:
Nagu keegi oleks ropsinud miski munapudru peale.

:D:D n1

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2012 21:47 
Kasutaja avatar

no mingi kaks tundi treisin seda säusti. algul tõmbasin kartulid korralikult krõbisema mikros. siis flippisin mingit sibulat vahele, torkasin seda kakstuhat kümme vorsti juppi peale. ikka niitis korralikult see räim seal kuskil paarkend mintsa praksus tasasel kiirusel see praad. vahepeal larpasin siidrit hängisin foorumis kui suitsuandur lammutama hakkas. ega siis enam pikka juttu ei olnud kütsin liha vahepeal teistpidi sikutasin majoneesivahele, sel ajal olid juba kartulid korralikult ära kolksunud kütsin keefirit peale andsin nuia raisale. eriti korralikult flippis ikka, põhimõtteliselt tõmbasin mingit pidet seal seente vahele loksutasin veel paarkend minta. ja krõpsuski juba hamba all. sitaks normaalselt toidab see asi

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2012 21:53 
Kasutaja avatar

ptsi... hakka veel pimesi usaldama mõnda toidukohta, lõpuks tehakse ikka nahad :D suht palju jüris kalevi sööklas käind viimasel ajal ja kõik norm old, täna haarasin siis riiulist miski magustoidu ilma lähemalt tutvumata, lauas asja uurides tundus, et koosnes eelmise nädala ülejäänd leibadest mis ahjus ära kuivatatud ja puruks tehtud, törts moosi ja siis peale lastud seda makrofleksi sarnast vahukoort mis survega tuubist tuleb... minust jäi söömata, pärast pidin veel nätsu ostma, et selle jälkuse proovimisest jäänud maitset suust ära saada.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.10.2012 22:49 
Kasutaja avatar

Tahad ära osta ?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2012 13:28 
Kasutaja avatar

Käisin just hetk tagasi Mõigu bistroos.
Söökla...aga viisakas.3,9 juurot maksis kebabi praad.Koosnes see salatist,keedukartulis(võimalik ka muud valida) ja kebabi laastudest(praeliha ,kebabimaitseinega).
Lisaks võtsin keefiri ja magustoiduks tarretis vahukoorega.Vahukoor oli see "makroflex",nagu iglalpool mujal.
Lapsele võtsin hiinapärase lihapalli ja keedukartulid+salat.Hind 2,5 eur. Lapsele ei maitsenud,kuigi viga polnud midagi.Pigem hirmutas teda mingi tundmatu maitse hakklihas.
Ülkokkuvõttes,kannatab süüa küll ja arvan ,et külastan teinekordki :) 3,5/5

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2012 16:30 

Ma ütleks, et burgerite eest on need hinnad jätkuvalt täitsa okei Räägus.
Tõesti, praadide hinnad vbla on nati kõrged aga kui ikka süüa tahad sealt kangesti saada, siis maksad ju ikka. Mina pole küll hinna pärast jätnud veel seal söömas käimata.
Ja restos ei saa 5 euri eest küll midagi. Kohvi ja tassi vett ehk.

Lähedal on Maxima ka, osta sealt pelmeene kui ei meeldi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2012 17:11 
Kasutaja avatar

Ajal, mil härra oli, elukogemuse jagamise eest, bännitud premeerisin ennast hea-paremaga.

Proovisin vahepeal ka ära, Tannu poolt paljuhõisatud Hiiu Grilli.
Väljast paistab nagu lobudik ikka :rokib
Hinnakiri:
Pilt

Mina võtsin, Tanni soovitusel (haamriga pähe), Grillkana Lavaš'i-
Pilt

Pilt

Seda süües, pani mind imestama asjaolu, et ma ei suutnud meenutada, miks ma ei ole juba ammu grillkana söönud... See on ju jumalik!!
Kokku oli keeratud kenake suutäis. Maitsel polnud viga, hind oli mõistlik. See lavaš või pigem wrap? vms püsis küll veidi kehvasti koos, kuid mina olen varustatud elementaarsete vahenditega, et end mitte täis mölistada. Olin rahul!
Müüanäitsik oli selline kogukam, kellest oli näha, et tegemist antud toidukoha ja burgerite üldse- fänniga! Nimesildiks aknal oli Marika.

Vahepeal külastasin ka, taaskord, Seewaldi Ampsu, hommikusöögi raames- otsustasin ära mekkida Lordi hommikusöögi (3.20€)
Pilt

Hommikusöögiks, üsna tõsine suutäis... Peekon maitses sigahea, kashjuks oli seda kole vähe (mulle, kes ma selliseid asju jumaldan). Sai oli rõstitud ainult ühelt poolt, mis pakkus üsna huvitava kogemuse (ise pole selle peale tulnudki). Muna praadimise kohta saab ise sõna sekka öelda, kas praadida ühelt või kahelt poolt. Ka see oli hea, nagu kodus tehtud. Kurk-tomat maitses nagu ikka. Välimuselt oli see hommikusöök selline kergemapoolne, kuid kõhu tegi üsna raskeks.

Jooksis vahepeal merre vett ja sammud säädsin taaskord Hiiu Grilli :)
Ei saanud kindlaks jääda ühele kogemusele, kas tegemist on väärt kohaga.
Kuigi koht on avatud 24h, ei tiirelnud seal ümber rahvast. Kohe, kui mina saabusin, oli lahkumas eelmine klient ning kogu oote- ja söömiseaja ei olnud rohkem rahvast seal. Samas- koha plussiks on tõenäoliselt see, et müüb ka tubakatooteid ööpäevaringselt ja see ehk hoiab ka sel kohal eluvaimu sees.
Sel korral oli müüjaneiuks miskine vene tädi, kele nimi aknal paistis samuti Marika nagu ka eelmisel korral- ehk on tegemist nimekaimudega?
Sel korral tellisin Grillkana burgeri
Pilt

Sel korral oli tarvis juba ka kahvel appi kutsuda, et samade riietega oleks võimalik päeva jätkata.
Ka sel korral ei olnud maitsel midagi häda. Pigem isegi meeldivapoolne, kuid üks asi jäi häirima. Nimitoode võiks burksi vahel olla rohkem tükeldatud vms (nagu kebabiburgeritel on kebabitükikesed). Sel kanaburgeril oli kogu burgeri suuruses kanatükk vahele visatud, kuid seda on tunduvalt keerulisem nii süüa, kui suvalist pihvi, kuna koostis tiba tummisem. Maitseelamust see ei rikkunud, aga mugavus oli küll nutune (kanatükki järades kippus kaste valguma).

Täna hüppasin ennelõunal läbi Kristiine Babyback'ist. Kella 10-12 ajal on õnneliktund ja sellega seoses kõik söögid menüühindadest -50%.
Valisin omale pool liitrit troopilist nestea'd (hiljem tsekilt hinda vaadates ehmatasin täitsa ära- 2.10€) ja menüüst nr 20 toote "Traditsiooniline juustuburger"4.50€ (ale'ga). Siin vist polegi sõnu vaja. Burger oli ülim, kuid endiselt ei suuda ma endale eriti meeldivaks teha, juurde pakutavaid, ameerika friikartuleid- jämedad, kui ülekaalulise näpud ja keskelt pigem toored. Ka pakuti pisikese kausi sees miskist hapendatud kapsasalatit, mida ma küll paar kahvlitäit krõmpsutasin, kuid nii meelitav polnud, et lõpuni süüa.
Pilt

Taaskuulmiseni!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2012 18:56 
Kasutaja avatar

hiiu grillis on iga päev Marika tööl, sest see silt on seal teibitud vms

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2012 19:44 
Kasutaja avatar

normalnjuss kirjutas:
hiiu grillis on iga päev Marika tööl, sest see silt on seal teibitud vms

Vot on tubli naine :rokib
Taga-Siberis, olevat kunagi olnud selline naine, kes -40 kraadi pakasega, imes sumpsi kaudu zigulli tööle.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2012 20:12 

Täna oli üllatus suur kui narva poolt tallinna sisse sõites oli rekkamehe bistroost alles ainult vundament.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.10.2012 20:21 
Kasutaja avatar

Pole kahju ka.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 337, 338, 339, 340, 341, 342, 343 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 14 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis