Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 01.04.2026 21:00

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 317, 318, 319, 320, 321, 322, 323 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögiteema
PostitusPostitatud: 22.08.2012 20:57 

Sai täna käidud Tartus Aardla ja Võru risti Fastersis ja üks sašlõkirull võetud. Üle pika aja oli täitsa hea, oluliselt parem, kui viimati. Oli mõnusalt liha, oli sibulat, tomatit-kurki. Röstsibulat oleks võinud muidugi rohkem olla. Aga täitsa hea suutäis.

@filler: mine parem hessi. Burks vähemalt asjalikum ja ka parema maitsega IMO. Või kui tahad vähese raha eest korralikku burksi, siis Tartus Siiriuse kahekihiline on ideaalne selleks. Fastersis on mingi ilgelt suur megaburx vms kah, kolm kotletti, kolm praemuna jne. Ise proovinud pole, aga õemees kiitis, et hommikul sööd ja õhtuni on kõht täis. Mingi 4 euri maksis vist.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.08.2012 09:26 
Moderator
Kasutaja avatar

filler kirjutas:
Käisime eile naisega Tartus ja tsinkplekkpanges,ma olin täitsa rahul,kuna sama raha eest saab tallinnas plastopsi sisse ja ilma norm teeninduseta sama hinnaga lobi-
vb ka kehvemat.

Pang on ammu Tartus alla käinud.. Parem minna Aasia kööki, mis asub sõjakooli vastas. Portsud suuremad ning soodsamad ning lisaks veel maitsvamad.. Teenindus on alati viisakas ning kiire :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.08.2012 10:24 
Kasutaja avatar

r32 kirjutas:
filler kirjutas:
Käisime eile naisega Tartus ja tsinkplekkpanges,ma olin täitsa rahul,kuna sama raha eest saab tallinnas plastopsi sisse ja ilma norm teeninduseta sama hinnaga lobi-
vb ka kehvemat.

Pang on ammu Tartus alla käinud.. Parem minna Aasia kööki, mis asub sõjakooli vastas. Portsud suuremad ning soodsamad ning lisaks veel maitsvamad.. Teenindus on alati viisakas ning kiire :)

Õige! Kui sa Pange söögiga juba rahule jäid siis Asian Chef-is või Kung Fu 24-jas saad vabsee šoki(positiivselt mõtlen). Mõlemas kohas on portsud täpselt 2 korda suuremad kui Panges ja vähemalt samapalju maitsvamad ning ka odavamad. Ma pakin pool sööki alati kaasa, sest lihtsalt ei jõua kunagi kõike ära süüa kahepeale. :D

Järgmine kord Tartu satud siis proovi ära, luban, et ei kahetse. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.08.2012 13:20 
Kasutaja avatar

Viimane kord võtsin hessist ühe hesburgeri ja 2 juustuburgerit ja friikad. Ma ei saa aru mis sealt peab mingi 15 euro eest ostma et kõhtu täis saada.

Eile käisime räägus, 2 sõpra minu ees võtsid kebabid kaasa, peale pikka ootamist kui nad enda omad kätte said, siis mina jälle ei saanud kebabi kuna külm vist. See on vist viimasel ajal 5 korda kuuest kui kebabi ei saa :D . Läksin siis akadeemia tee putkasse, kus mutike udupimedas(ainuke valgus oli cocacola külmkapp) tegi mulle kebabi kaasa, praemuna+marineeritud kurk+marineeritud sibul karbiga läks kokku 4euri. Liha oli vähe ja mikrolaineahjus üles soendatud hakkliha mass. Kastet vähe jne. Tuli meelde see maitse ja kvaliteet rohkem tagasi ei lähe. Ei teagi öisel ajal alternatiivi räägu kebabile tallinnas, mis on umbes sama hinna ja kvaliteedi suhtega.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.08.2012 18:29 
Kasutaja avatar

Rääk on abimees igal ajal ja olukorras.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 23.08.2012 19:06 
Kasutaja avatar

suvel käisime Võsul O-kõrtsis söömas, ma võtsin šnitsli sinepikastmes, toodi koos ahjukartulite ja mingi tomati-kurgi gemüüsega. Liha oli väga ok, kartulid olid kõik nii kastme sees, et olid lõpuks nii läbiligunenud ja pehmed.. see välja arvata, oli väga hea kraam.

paar korda olen Tartu Fastersisse ka sattunud, nii kesklinna omasse kui Aardlasse. Aardlas pole peekonit, nii et plusspunktid kesklinna omale. võib-olla selles kolmandas jälle on. IGATAHES, kana-peekoni ja kana-sulajuustu omi olen proovinud ja kiidan taevani. väiksem versioon ajas kõhu 2.80 eest nii punni, et hoia ja keela.

Adavere tuuliku miskine päevapraad, grillliha (mis oli pigem ahjuliha..) oli ka väga maitsev, kõrvale olid kartulilaastud, mis olid fritüürist läbi lastud. aga neh vähe maitsestatud ja jälle ulpisid liialt kastme sees. hind oli miskine 4,5 vist.

ja täna proovisin babybacki mingit ribi ka, mis teenindajapoiss soovitas. menüüs oli nagu kirjas, et on vürtsikas ka, aga ei tundnud. äärtest oli nõks kuiv, aga keskelt mõnna mahlane. täishinda ei maksaks järgmine kord.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.08.2012 09:14 
Moderator
Kasutaja avatar

bomsch kirjutas:
torms kirjutas:
Ei teagi öisel ajal alternatiivi räägu kebabile tallinnas, mis on umbes sama hinna ja kvaliteedi suhtega.

Äää...kodus naise kaisus äkki lesimine tasuta :D

Oleks ta siis tasuta... Mina olen end juba lolliks maksnud ja lõppu veel ei paista :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.08.2012 17:08 
Kasutaja avatar

Eile veendusin selles, et toitudel peaks olema ka pildid juures, kuid ka siis võivad need tõele mitte vastata.
Mõtlesin, Tankla Grillis, ära proovida Rukkiburgeri. See oli mu esimene burger, mis oli tehtud leivaga:
Pilt

Maksis 1.90€ (või 1.80). Maitses nagu... Rukkileiva vahele pistetud liha ja kurk ja soojaks tehtud. Okei, natuke muna oli vist ka. Maitsel polnudki justkui hullu, aga no sellise asja ma oleks kodus ise võinud poole odavamalt valmis saada. Peale selle, ei täitnud see ka eriti kõhtu.

Tunni möödudes väike McRib:
Pilt

Jah, ma tean, et seal pole ribilihaga mingit pistmist, kuid siiski loeb see, mis maitse on. Ja maitse on hää!!!

Täna otsustasin esmakordselt katsetada Sõpruse Bistroo. Reklaamitakse küll, et päevapraed alates 2.70€, kuid selle eest on suht mõttetud toidud (vähemalt täna), milleks oli miski kanapada vms.
Ise valisin mingi sealiha karbonaadi+kukkel+piim ja kokku maksin 4.55€:
Pilt
Pildil on juba pool praadi söödud, enne kui meelde tuli, et pilti teha ööbiku jaoks...
Kukkel oli ÜLIM! Mulle ikka täitsa maitsevad need kuklid, mida osad kohad toidu kõrvale pakuvad. Toidul polnud üldiselt ka miskit viga, kuid tingituna sellest, et kartulid on VÄGA varieeruvate suurustega, on suuremad kartulid tiba kõvad veel ja väiksemad kergelt pudruks keenud. Maitse oli väga ok ja hullu polnud miskit.
Koht jätab sellise kena koha mulje, kuid "trammi" ajal on saba jube pikk ja pidev kahvlite klõbin jätab sellise nõukaaja söökla mulje.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.08.2012 18:40 

A kukliga ei saa ise teha? :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.08.2012 19:15 
Kasutaja avatar

14.50€ ühe kõhutäie eest :O?

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 24.08.2012 19:17 
Kasutaja avatar

mehikemetsast kirjutas:
A kukliga ei saa ise teha? :)

Mida sa kukliga teha tahaksid? "American pie"-d? :kill

killer666 kirjutas:
14.50€ ühe kõhutäie eest :O?

Mis rikkale loomulik, see vaesele imelik...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.08.2012 00:57 
Moderator
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:
Naine tõi ükspäev mulle tommi grillist šašlõkki, andke andeks kui pask see oli. Ma tõesti loodan, et see palju kiidetud kebab seal hea on

Tommi grilli kebab on kah pmts šašlõkk ju...suht suured kuubikud küpsetatud liha ja kilo saia lihtsalt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.08.2012 17:36 
Kasutaja avatar

Need pildid küll isuäratavad ei ole, mida te siia lisate.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 25.08.2012 17:42 
Kasutaja avatar

kahju sinust...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 26.08.2012 00:16 

Minu arust, osaliselt, nende piltide võlu seisnebki selles, et need näitavad olukorda "nagu on". See tähendab, et igast menüüd-söögiblogid jm muud asjad on pildid, mille tegemised võtavad aega ning oskust. Mõte ei olegi teha inimest näljaseks kell veerand üks, vaid näidata mida, kus ja kuidas serveeritakse. Jutt väiksest portsust on individuaalne, seetõttu pilt annab parema ettekujutuse iga ühe väiksest-suurest portsust, vähesest salatist või liigsest kastmest. Pilt eelmainitud rukkiburgerist annab küll edasi mulle selle, et tanklas ei ole mõtet proovida seda.

Hüva, tõelised restoranid serveerivad toitu vägagi viisakalt. Kui aga kaaslasega oled viisakamas kohas söömas, siis ei võta ju keset toitu telefoni välja ja ei hakka pildistama, lausudes "Ah ma pärast panen foorumi üles".

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 317, 318, 319, 320, 321, 322, 323 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis