Eile veendusin selles, et toitudel peaks olema ka pildid juures, kuid ka siis võivad need tõele mitte vastata.
Mõtlesin, Tankla Grillis, ära proovida Rukkiburgeri. See oli mu esimene burger, mis oli tehtud leivaga:

Maksis 1.90€ (või 1.80). Maitses nagu... Rukkileiva vahele pistetud liha ja kurk ja soojaks tehtud. Okei, natuke muna oli vist ka. Maitsel polnudki justkui hullu, aga no sellise asja ma oleks kodus ise võinud poole odavamalt valmis saada. Peale selle, ei täitnud see ka eriti kõhtu.
Tunni möödudes väike McRib:

Jah, ma tean, et seal pole ribilihaga mingit pistmist, kuid siiski loeb see, mis maitse on. Ja maitse on hää!!!
Täna otsustasin esmakordselt katsetada Sõpruse Bistroo. Reklaamitakse küll, et päevapraed alates 2.70€, kuid selle eest on suht mõttetud toidud (vähemalt täna), milleks oli miski kanapada vms.
Ise valisin mingi sealiha karbonaadi+kukkel+piim ja kokku maksin 4.55€:

Pildil on juba pool praadi söödud, enne kui meelde tuli, et pilti teha ööbiku jaoks...
Kukkel oli ÜLIM! Mulle ikka täitsa maitsevad need kuklid, mida osad kohad toidu kõrvale pakuvad. Toidul polnud üldiselt ka miskit viga, kuid tingituna sellest, et kartulid on VÄGA varieeruvate suurustega, on suuremad kartulid tiba kõvad veel ja väiksemad kergelt pudruks keenud. Maitse oli väga ok ja hullu polnud miskit.
Koht jätab sellise kena koha mulje, kuid "trammi" ajal on saba jube pikk ja pidev kahvlite klõbin jätab sellise nõukaaja söökla mulje.