Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 01.04.2026 14:07

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 303, 304, 305, 306, 307, 308, 309 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögiteema
PostitusPostitatud: 08.07.2012 15:16 
Kasutaja avatar

smi kirjutas:
bomsch kirjutas:
Loogiline, et kõik on nii faking kirveks läinud, et kiunud kui ostad, sest kõik on sedasi otsa joonistanud, et valikut ei ole. Kui vanasti oli mahl 10eek ja pakist tuli 4 portsu siis nüüd on faking 1eur klaas mahla. Ostuhind on ikka samas suurusjärgus buumi aegse tasemega. 50% on poohuilt selle näite põhjal 1,5a juurde keevitatud hinnale mis kestis enne vääramatult üle 10a. Big picture on selline eesti hinnakujunduses, et mis enne maksis 48eek, maksab nüüd 4,80€. See mis enne maksis 150eek, maksab nüüd 15€ :D

Vähe OT, aga palkadega on ju ka nii 10000.- = 1000€ ja 20000.- = 2000€

Pigem on hakanud erinevad tolbajoobid, kes oma väärtusetust ei taju, selliseid summasi soovima, et nad vaevuks kodus enam mitte vedelema. Paraku neile seda palka ei maksta.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.07.2012 12:17 

See Vabaduse väljaku all asuv Squarekebab on üsna nõrk, kogused on pigem keskmised kui suured ning need lihaliistud on kuidagi imelikud - nätsked ja maitsestamata. Kaubamaja tänaval olev Turkebab on väiksem koht, kuid teenindus on kiire ja söögi enda kohta pole midagi paha öelda (kuigi kallivõitu nagu enamus kesklinna kiirsöögikohti).
Mustamäel on jätkuvalt hea koht Sõpruse kohvik, Maroko šašklõkk jätkuvalt hea ning hinnad on mõistlikud. Ooteaeg on 20-30min, mis arvestades pidevat klientide voogu on üsna hea.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.07.2012 12:25 
Kasutaja avatar

delta kirjutas:
See Vabaduse väljaku all asuv Squarekebab on üsna nõrk, kogused on pigem keskmised kui suured ning need lihaliistud on kuidagi imelikud - nätsked ja maitsestamata. Kaubamaja tänaval olev Turkebab on väiksem koht, kuid teenindus on kiire ja söögi enda kohta pole midagi paha öelda (kuigi kallivõitu nagu enamus kesklinna kiirsöögikohti).
Mustamäel on jätkuvalt hea koht Sõpruse kohvik, Maroko šašklõkk jätkuvalt hea ning hinnad on mõistlikud. Ooteaeg on 20-30min, mis arvestades pidevat klientide voogu on üsna hea.

See toidu teema on ikka suhteline küll. Minu ja minu kolleegide arvates just vastupidi on vabaka oma parem kui TurKebab. Kuigi jah, maitsestatud võiks see liha jah rohkem olla, aga terava kastmega võtta, siis on hea. Portsjoni suurused on igal pool lahjad. Võtke Saksas kebab, liha ikka moodustab pigem pool praest ja ülejäänud on lisandid. Kahjuks samas minu lemmikkoht lõuna Saksamaal oli uksed kinni pannud maiks, eelmise aasta oktoobris veel tegutses.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.07.2012 15:29 

Topelträägupesa marineeritud kurgi, tomatite ja sibulaga.
Kurgiga tagasi ei hoitud :) Kastet oli ka parajalt.
Annan seekord hindeks 10 punkti 10-st. :rokib
Teenindus samuti viimasepeal.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 09.07.2012 19:33 
Kasutaja avatar

No üldine eesti rahvas tegelt pole vürtsika toiduga harjunud ka. Enamus juhtudel kui mõni vürtsikas toit ette tuuakse, siis kui minu jaoks on juba siuke mõistlik, siis enamus tuttavaid krimpsutaks nina ja kiunuks kui õudsalt vürtsine ikka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.07.2012 17:15 
Kasutaja avatar

Sinu lähedal võid proovida kas saaksid sushimoni ligi, trt mnt ääres kohe endine sushicat.
Kõige rahulikum ja parima hinna ja kvaliteedisuhtega on kindlasti roccaalmare sushihouse, rocca keskuse kõrval mingi pilvelõhkuja esimesel korrusel. Prismade ja nende värkide sushid on ikka täielik pask ausaltöeldes võrreldes sushirestoranidega...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.07.2012 18:40 

Korralik sushi (ja ka liha) on Rocca, Järve ja Kristiine Brezza butiikides.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.07.2012 19:02 
Moderator
Kasutaja avatar

Tee ise sushi, tuleb kõige parem. (ma olen näinud, kuidas mul naine seda teeb, ja maitse oli kah hea)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.07.2012 19:04 
Kasutaja avatar

või telli koju
http://www.sushipanda.ee

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.07.2012 20:45 
Kasutaja avatar

Nelijärve puhkekeskuses mekkisin seal keskuse pubis praadi, võtsin "Vana Tooma" vms nimega prae, mis sisaldas siis grillliha (mis meenutas küll minuarust mingit Rakvere toodet), praetud sibulat, ahjukartuleid, küüslaugukastet, ja tomatit-kurki. 4.30 maksis mäletamist mööda, ja selle eest oli väga hea suutäis, ports ka suhteliselt suur, mitte selline, nagu enamus sellistes asutustes, hind ka odav minuarust selle koha kohta.

edit: 4.90 siiski, ja nimeks
Tooma praad 4,90 €
Grill-liha, praekartul sibulaga, küüslaugu kaste

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.07.2012 09:41 
Kasutaja avatar

Minu viimane retk, viis mind einestama romantikapealinna Haapsalu'sse.

Esmaspäevane käik oli Vanalinna ringtee juures olevasse Rootsituru kohvikusse (mõningatel andmetel ka Rootsituru Tavern). Väljas oli, kena, päikesepaisteline, ilm, kuid toidu tellimiseks pidi siiki minema sisse.
Leti juures, vahetult peale letiteenindaja viisakat teretust, kostus köögipoolelt roppu sõimu, kuidas 24 aastane kokapreili, on noor ja teeb mis tahab. Lisaks röökis, et ta on kuri. No tere hommikust. Letiteenindaja silmad pöördusid, muidugi maha ning nägu hakkas pikkamööda punaseks minema... No milles tema süüdi oligi? Püüdsin kildu rebida, kuidas neil on ikka VÄGA kuri kokk, millepeale neiu küll muigas, kuid tema päev oli siiski rikutud...

Tellisin Pita Kebabi. Maksis 2.50€ pluss jook.
Pilt

Tegelikkuses selgus, et see oli kausi sisse topitud Lavašš Kebabiga. Nende mõistes on see aga Pita.
Eriti tülgastavaks tegi asja see, et sinna sisse oli topitud ka OLIIVE!! :kill Mina ei söö oliive ja sellist sigadust pole ma veel kuskil näinud... Samuti oli kebab jahtunud, juba lauda tuues, hoolimata ligi 30 soojakraadisest temperatuurist. Ja see lavašš oli kohati soe, kohati jahtunud ja kohati juba kõvaks tõmbunud...
Ütlen ausalt, et ma seda lõpuni ei söönud ja jalutasin minema...

Haapsalust lahkudes, külastasin korraks veel Rannarootsi keskust ja mind tabas meeldiv üllatus- peatänava poolt sisse minnes, kohe paremat kätt, oli samuti miski söökikoht, millel suured kebabiplakatid väljas. hinnad olid samuti 3-4-5€ kanti. Lubasin enesele järgmisel päeval seda kohta külastada.

Järgmisel päeval Haapsalu poole suundudes, oli plaan minna Rannarootsi keskusse kebabi sööma, KUID maandusime kambakesi hoopis Fra Mare-sse.

Kahjuks ei ole mul sealsest nännist pilti, kuid püüan kirjeldada toimunut...

Mina võtsin alustuseks seljankasupi ja abikaasa küüslauguleivakesed. Need läksid täie ette, olid mõistliku hinnaga ja väga maitsvad. Samas, mulle lauda toodud piim, oli täiesti soe ja ma võitlesin sooviga oksele hakata...
Samuti telliti meie lauas veel 2 0,5L coca colat ja 1 saku õlu. Õlle viga oli see, et oli vaadiõlu, aga sellistest kohtadest ei eeldagi, et pudeliga saaks. Samas Coca Cola oli pudelis, aga... Sellist porri pole ma veel kusagil näinud...
Tegemist oli kampaaniapudelitega (neli korki võrdub uus 0,5L coca cola). Lauda toodi nn kinnised pudelid, koos klaasidega, aga... Ühel pudelil oli kork ära vahetatud!!! :bs Tegemist oli kampaaniapudeliga (silt kinnitas seda) ja ISEGI see pudeli "krae",või korgi rõngas (kuidas keegi seda nimetada tahab) oli must, aga kork peal oli PUNANE! See kork oli lihtsalt, labaselt, ära vahetatud... Kuna see pudel sattus samale inimesele, kellele ka kõige õnnestunum toit ning ta on üldse väga leplik, ning ka arve tasuja, siis tema soovi, stseeni mitte teha, ma ka austasin. Oleks see minuga nii juhtunud, oleks hakanud päid lendama. Karastusjookidel ei ole neil õigust korke avada ja veel vähem VAHETADA! Kui tahetakse korke omale, siis serveerige joogid KLAASIDES!

Jõudis aeg kätte, kus tariti lauda põhiroad, mille kõrvale palusin uue piima, sel korral KÜLMa. See mulle ka toodi, lausudes juurde sõnad- seda olla väga raske saada, kuna tegemist tagumiste piimapakkidega külmikus. WTF? :waah
Okei, lauda saabus kolm seasnitsli praadi ja üks pasta miski kalaga. Pastasööja oli ainsana oma ninaesisega rahul...
Praest oli ka see lihavärk päris hea, aga kartul oli vesine (üks praad oli friikatega, mis oli kartuli poolest OK), kaste täiesti maitsetu ja salat (värske hapukapsa?-porgandi salat ja lihtsalt riivitud porgand) oli vist terve päeva erinevate klientide poolt tagasi saadetud. Kapsas ei krõmpsunud, vaid oli ühtlaseks passiks vajunud, riivporgand oli täiesti kuivanud ja puine. paraku salatid jõudsid ka meie käest, taas kööki tagasi ja ju läksid siis uuele ringile, mõne teise kliendi taldrikul.
Omakeskis veel naersime, et salat on nagu jootraha, mis söögikohale jäetakse, kuigi ka selle eest on makstud, ei tarbita seda ära.

Arvatavasti, mina, sinna niipea tagasi ei lähe...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.07.2012 10:03 
Kasutaja avatar

Jannseni pitsaputkas on ka miskine grillburger, aga marineeritud kurgiga.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.07.2012 10:11 
Kasutaja avatar

Mulle lihtsalt ei maitse oliivid... Ma tean mõnda üksikut inimest, kellele maitseb.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.07.2012 10:56 
Kasutaja avatar

Ükskõik mida tellides küsid kas oliive sisaldab? Pole küll veel kuskil kebabi oliiviga näinud ja ma olen neid ka Saksamaal vähemalt 20s eri kohas söönud, lisaks ka Belgias jne Eesti omadest rääkimata. Siis peaks juba hamburgerit ostes ka küsima, ega oliive ei sisalda.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.07.2012 11:19 

dellu kirjutas:
Ükskõik mida tellides küsid kas oliive sisaldab? Pole küll veel kuskil kebabi oliiviga näinud ja ma olen neid ka Saksamaal vähemalt 20s eri kohas söönud, lisaks ka Belgias jne Eesti omadest rääkimata. Siis peaks juba hamburgerit ostes ka küsima, ega oliive ei sisalda.

Kui oliivikartus niivõrd suur on, siis tuleb küsida ja.

Söögikohast veel, siis smashilt tulin, käisin jõgeva läheduses mingis söögikohas. Nime ei mäleta, aga palju neid seal ikka olla saab. Killustikuga kaetus parkimisplats jne. Burger 2.5eur ja oli talutav.

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 303, 304, 305, 306, 307, 308, 309 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 3 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis