ikka kuradi kahju rootsist, võimalusi oli palju kuid realiseerimine oli s***, minu silmis oleks nad võitu väärinud küll. kuigi samas mängis inglismaa üllatavalt ilusat mängu ja noo realiseerimine oli ikka väga hea ja lausa ilus. kindlasti üks põnevamaid mänge sellel turniiril, ka väravate arvult vist kõige rohkem tabamusi ( samapalju oli ka venemaa ja tsehhi mängus. )
DevilDeVille kirjutas:
Ja nüüd väike vihje jalgpallisõpradele - igasugused turniirid ei kuluta nõnnapalju närvirakke, kui sul on täieliselt ja sügavalt pohhui, kes võidab

Kõigile ässadele, kes nüüd tulevad minu esitet tarkustera kohta oma pahameelt avaldama ja huiteabkellekssõimama - olen põrssapõlves aastaid jalgpallitrennis käinud ja endiselt oma elupõlisel arvamusel, et ise mängimiseks igati normaalne ajaviide a tugitoolis oma häält ära karjuda või mingi staadionikoha eest mittekulupõhist hinda maksta on idiootsus.
ilmselt sa jalgpallitrennis põrusid või mis on sinu probleem ? vaevalt, et nüüd jalka MM/EM ajal rohkem närve kaob kui mõnel halvemal/raskemal tööpäeval, samas tekitab ka EM/MM palju paremaid emotsioone kui tööl närve kulutades.