MantaOwner kirjutas:
Siia teemasse tuleks kiirelt mingi piirang seada, et iga mats saab nt ainult 1 postituse nädalas teha. Kunagi asjalikust teemast on saanud 3-4 burksikiimas kroonilise tähelepanuvajadusega pubeka enda väljaelamise koht.
Tõnu
See, et sa burksi ja kebabi ei söö, ei tähenda, et siia teemasse ei tohiks seda postitada. Olgu kasvõi 30 korda päevas.
Seda teemat jätkates- ka mina olen kahepaikne ja söön nii kiirtoitu, kui niiöelda restoranides (viimane pildistatud söömine oli Antalya Tavernis). See, et mõne mehe jaoks on restoraniks ainult Egoist ei määra üldist arvamust.
Samuti pooldan mina seda teemat, siin, kahe käega. Ühelt selle pärast, et on teada- seda teemat loevad nii Räägupesa juhtkond, Boksipeatuse inimesed (ei tea, kas juhtkond või töötajad), Tanklast mingid inimesed jpt. Nii kui mingi jama on, on neil kohe tagasiside ja arvatavasti tänu sellele suudavadki mõningad kohad oma taset hoida, mitte nagu "mõigu burks" ja mõni lasnamäe urgas, kus sulaselget si**a pakutakse.
Kuna see teema on väga suure külastatavuse ja päevakohase infoga, siis võiks need inimesed, kellele teema ei sobi (hetkel siis mantaõuner) seda teemat mitte lugeda. Kellele meeldib, jätkab selle külastamist.
Nõus?