Sandor kirjutas:
Mina näiteks keelan oma pereliikmetel roolis olles telefoni näppida. Kui keegi helistab, või tahab ise helistada siis käsen kõrvale tõmmata ja ronin ise rooli. Kift on muidugi see, et kui kapsalehti autos pole ja miilits kinnipeab, siis on uuesti arki eksamile minek. Seleta siis lollile, et vb hoidsin potensiaalse avarii ära.
Selle koha pealt tubli, et sa ei lase roolis telefoni näppida. Väga õige. Aga ühtlasi sa peaksid siis ka teadma, et kui selline juhus tuleb ja sa rooli istud, on sul Kanada turistina kohustus kanda ka vahtralehti. Politseinikku ei huvita see, et sa asendad telefoniga rääkivat sõpra. Seadus on seadus ja täitma peavad seda kõik. See nutt selle koha pealt, et politseinik peab su kinni ilma kapsalehtedeta sõidu eest, on mõttetu. Kui pikk see telefonikõne ikka on siis, et ei saa teeservas ära rääkida seda?
Aga huvitav saab olema olukord, kus politsei kavatseb kasutusele võtta elektriautod... Huvitav, kuidas nende kasutamine välja nägema hakkab- kiire sõit väljakutsele...sõidavad täistuuridel 15km ja suss- elekter otsas. Valitsuse põhjendus on liiga kallis bensiinihind. Kas siin ei peaks olema koht, kus peeglisse vaadata ja mõelda, kust otsast peaks seda probleemi lahendama hakkama?
Tõenäoliselt siiski hakatakse elektriautosid kasutama vaid linnades. Maanteel liiklusjärelvalve teostamine oleks enam kui ajuvaba mõte. Need kärud ei liigu tavaoludeski kuigi pikalt ühe laadimisega, mis siis veel rääkida nt jälitamisest, kui põlevad vilkurid- üürgab sireen ja auto sõidab täiskiirusel (mis el.auto jaoks on 160km/h max). Esiteks kooleks need mõttetud kärud teeäärde üsna kähku ära ja teiseks suureneks meeletult politsei eest ärasõitjate (seega suurte kiiruseületamiste ja potentsiaalsete mõrvarite) hulk. Taaskord üks idee, mis on korralikult läbimõtlemata, nii nagu paljud suured ideed siin riigis.
Kasutajaga pystik olen 100% nõus. Ise ka varem olin suht hoolimatu ja ületasin kiirust suht suvaliselt, kuid peale neljandat trahvi olen hakanud mõtlema, et järgmine laks tuleb ilmselt suht kallis, samuti ei taha nagu jalameheks jääda. Seega, maanteel üldjuhul heade teeoludega üle 100km/h ei sõida (radaril see näit siis ca 93km/h), muidugi juhul, kui märgistus lubab sõita kiiremini (100 või 110km/h siis). Linnas hoian piirkiirusest kinni alati.
Kasutaja bemarimees on vist tõsiselt kibestunud tegelane. Pöördud ehk arsti/apteekri poole?