Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 31.03.2026 13:51

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 258, 259, 260, 261, 262, 263, 264 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögikohad
PostitusPostitatud: 12.04.2012 18:42 

Kõige veidram on see, et see kraam ei ole isegi odav, rääkimata sellest et selle järgi tuleb kuhugi enamvähem maailma lõppu sõita ja õues külmetada. Nagu reaalselt, mikros "grillitud" sardell, friikad ja ketšup on 3.50? Sinna 0-50 senti otsa pannes võib vähemalt 20-s viisakas söögikohas rahulikult maha istuda ja toidu moodi toitu süüa.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.04.2012 18:52 
Kasutaja avatar

esiteks ma pole bemmimees, ega suhtle ossidega.
Teisek, ma pole koju aheldatud ja möödun neist kohtadest enivei paari km kauguselt.
Kolmandaks- mulle sobib kiirrämpstoit enam, kui restos pool tundi tundi sööki OODATA!
Sööge seal kus tahate. Kui siin selline teema on, siis püsigem antud teemas.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.04.2012 19:29 

Tanel kirjutas:
Kui sa ei käi ja ei proovi, siis kuidas veel midagi teada saab. Siia ju ka enam midagi kirjutada ei tohi.

No ma seda ütlengi, mine ja proovi mõnd söögikohta ka, saad äkki palju rohkem teada ja mõõdiku kalibratsiooni vähe paremaks :) See lehekülgede kaupa "teada saamine" stiilis "ostsin putkast süüa, pask oli" väärib iseenesest plusspunkte püsivuse eest, aga noh uudis oleks siis kui mõnes putkas reaalselt mingi silmapaistvalt mittepask toit on. Hetkel see on teema "millist burgerit linnas nägin".

Valdavas osas laua ja tooliga söögikohtades on ka üpris vilets toit, selleks ongi hea vahel selliseid teemasid vaadata et äkki kuskil on mingi avastamata pärl.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.04.2012 20:20 
Kasutaja avatar

Asi on ju tegelt selles et igapäev ju ka ei käi mingis restos : Ja kui sa teed töölt lõunapausi, sa ei lähe ju kuskile Volgasse vms sööma. ASi peab olema kiire ja odav. Vahelduseks on muidugi hea restos käia. Muidu, kes hiljuti seal Eedenis 7 Päevas on käinud? Pole seal üle aasta käinud, kui keegi on sealt midagi võtnud andku teada :) Plaan varsti minna :D Ja selle pizzapoe megaburksi peab ka ära proovima, see on see lägaseim purks tartus vist? :D Sirkas pole ka ammu käinud... Krt, kuskil pole käinud.

End of OT!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.04.2012 20:36 
Kasutaja avatar

mkb kirjutas:
Vähe poh*ui v et see 3.50€ maksis ? Nüüd on vähemalt proovitud ja saab järgmine kord midagi muud tellida :) .

hinnad on välja toodud AINULT sel põhjusel, et oobik saaks öösel magada...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.04.2012 20:47 
Kasutaja avatar

devil02 kirjutas:
workitharder kirjutas:
Kus mis asuvad, keskuse enda söögikohad natuke liiga avalikud ja nii on minuarust ebameeldiv süüa.

suur sõjamäe alguses mainori kooli all on ka päris head toidud. 14-15 on kõik toidud -50% ka

täpsemaid juhiseid paluks?

endal pidevalt see teema et kesklinnast tartu mnt mööda linnast välja vaja liikuda ja ühtegi head kohta sellel marsuudil pähe ei tule tavaliselt. seiklusjuttudes päevapraad on nagu on, vahest hea vahest kräpp, ülemiste keskuse kohad ja rohkem nagu ei tulegi pähe kus tasuta parkida ka saaks ja mingi maks viieka eest söönuks saaks.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.04.2012 22:41 
Kasutaja avatar

Tanel kirjutas:
No aga mida fakki üldse kunnidega vaielda, siin on neid absoluutelt iga teema jaoks ja kellegi teise maailmavaade on RAUDSELT väär.

Muidugi on need kanamassi pihvid roppused ja burgeriputkad nõmedad ja eba sanitaarsed. Aga ma lähen Tondi Restosse ja saan 10 euri eest hullemat paska kui mcdondaldsis, siis i don't get it. Bang for buck tuleb leida ja mina olen neid omajagu avastanud Tallinnas. Kui ma tahan burgerit, siis ma tahan burgerit. Kui ma tahan liha, lähen tigranisse või kamikadzesse ja söön liha jne. Täiesti arusaamatu on tõmmelda siin. Kusjuures seda teemat puhastada ei anna enam ammu. Ma olen kuskil 100lkd tagasi juba mõelnud. Nii, et las läheb oma rada pidi...

Olen ka sellele mõelnud, et teeks kokkuvõtted kõikidest kohtadest aga see võtaks päev aega ja miks *5£&¤# peaks kedagi huvitama minu arvamus sellest söögist. Laias laastus ühtib see siit aint bomchi omaga (va. et tema ei seedi üldse igast massidest tehtud sööki).

Kas keegi üldse huvituks kui ma kirjeldaks 15€ maksvat resto lihatükki "Äärest mäludes oli liha pehme ja hammas läbis liha nagu sulavõid. oli mahlane ja tundus ikka noorem loom olema. Keskelt oli õrnalt tooreks jäänud, ehk oleks tahtnud saada 1 minuti kauem küpsemist" Käin seal ära ja annan kiire hinnangu, siinset kontingenti see laias laastus ei huvita ja ma olen aru saanud, et isegi šašlõkist saab siin vähestega rääkida. Enamust ei huvita ja teine pool sööb läbikasvanud raibet ja kiidab.

+1 :D Šašlõkist võib ikka rääkida, see jummala hea asi ju :) Ise kiidan originaalset äädikamarinaadi, sellest ei olene mis tootja, olgu kasvõi Säästu. Olen ka selle firma oma söönd ja ei kurda kusjuures. Endal tuleb homme 3mas grill see aasta vabas õhus :D Ja laupäev 4jas. Aga kisub mul jutt OT'ks, olen pigem vait :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 12.04.2012 22:48 

whatever kirjutas:
devil02 kirjutas:
workitharder kirjutas:
Kus mis asuvad, keskuse enda söögikohad natuke liiga avalikud ja nii on minuarust ebameeldiv süüa.

suur sõjamäe alguses mainori kooli all on ka päris head toidud. 14-15 on kõik toidud -50% ka

täpsemaid juhiseid paluks?

endal pidevalt see teema et kesklinnast tartu mnt mööda linnast välja vaja liikuda ja ühtegi head kohta sellel marsuudil pähe ei tule tavaliselt. seiklusjuttudes päevapraad on nagu on, vahest hea vahest kräpp, ülemiste keskuse kohad ja rohkem nagu ei tulegi pähe kus tasuta parkida ka saaks ja mingi maks viieka eest söönuks saaks.

No aadressiks on Suur-Sõjamäe 10a. Söögikohta saab maja tagant ja asub keldris. Auto saab jätta lõõtsa platsile.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2012 01:57 
Kasutaja avatar

Tra ma ei saa aru. Ikkagi läheb üle üksteise toitumisharjumuste üle kommenteerimiseks. See teema ei ole tehtud selleks,et kes mida, kui palju, kui tervislikult sööb. Tehakse ülevaade toitumiskohtadest, mis see mingi persekõditaja asi on kes mida sööb. Ma söön mida tahan, annan teistele teada kuidas oli, mis vahet sel on kas oli tervislik, raha väärt või SINU mõistes ÕIGE. Ma praegu söön saia, VALGET SAIA, kanapihvi, JAH JUST SEDA SAMA SOOLIKATEST TEHTUD, ning juustu JAH SEDA TAVALIST JUUSTU, mulle maitseb. Või kas ma teie härrade arust ikka tohiks selliseid asju süüa? On ikka seda raha väärt? Krt juba tunnen ennast halvasti, vist lähen oksendama, sest no krt selline asi ikka ei kõlba ju süüa sulle.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2012 08:21 
Moderator
Kasutaja avatar

Rainer_K kirjutas:
overdose23 kirjutas:
Kas keegi pirital uues burgeri putkas on käinud? "Pit Burger" asub siis seal nunna kloostri juures. Ise lähen uurin ka asja täna

Nimi on sama nagu Kohtla-Järvel asuval burgeriputkal, too samuti Pit Burger ja nagu ma varem maininud olen, siis Kohtla-Järve Pit Burgerist saab päris normaalseid asju. Kui Pirital sama koht on, siis peab millalgi käima juustupalle ostmas. :D

Juustupallid friikatega täitsa olemas.
Ise võtsin pita shaslõkiga ja noh kannatas süüa,võib isegi öelda,et maitsev oli. Teinekordki.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2012 10:17 
Kasutaja avatar

ma olen tähelepannud, et mac ja hesburger pole enam ammu mingi fastfood koht. Kui tellida see tvaline üksik juustuburger siis ehk saad kohe kätte. Kui hessist tahtsid rukkifilee/kalaburgert sibularõngaid sis oote aeg kisub 10 minuti kanti ootamist+ enne seda veel 2-3 minutit järjekorras passimist. "Kandikulõunas" on selleaja jooksul juba seljanaka manustatud ja praad poole peal.
Ma maitse poolest pigem eelistaks ka lögaburgerit, aga vimati sai ka seda poolaastat tagasi kuskilt võetud. Hind liiga kalliks aetud, liha asemel on pihv ja ootama peab ka minuteid+järjekord. Ei kvalifitseeru ka Fastfoodiks enam. Keegi pidevam tarbija võiks täpselt aega võtta , kui kaua läheb aega ühe "fastfoodi" kättesaamseks aega mõnes putkast.
Kuna pole ammu enam ema-isa rahakoti peal ja lisaks ka pereinmene siis olen juba harjunud ka sente kokku arvutama ja süda ei luba erit maksta 3.90 toidu eest, mille omahind on 0.85 ja maitseb täpselt sellina nagu ka välja näeb, lisaks ei oma ka suuremat toiteväärtust.
Vahest peab muidugi seltskonnamõttes burksi peatusi ikka tegema. Kiidulaulu neile ikkagi ei laula, kuigi on ka erandeid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2012 10:23 

tervitusi tartust!

Eile sai selle pitsapoe maxi asemel proovitud ühte teist putkat. See, mis riia tänaval on. Mitte see valge maarjamõisa haigla lähedal olev putka vaid see teiselpool riia tänavat olev pruun väike putka. Võtsin sealt mingi topeltburgeri, maksis 1.95. Polnud isegi väga viga. Ehk siis pigem kiidan kui laidan.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2012 11:01 

ghozt kirjutas:
tervitusi tartust!

Eile sai selle pitsapoe maxi asemel proovitud ühte teist putkat. See, mis riia tänaval on. Mitte see valge maarjamõisa haigla lähedal olev putka vaid see teiselpool riia tänavat olev pruun väike putka. Võtsin sealt mingi topeltburgeri, maksis 1.95. Polnud isegi väga viga. Ehk siis pigem kiidan kui laidan.

Isegi sealt päris mitu kord võetud seda burxi, siis kui Elva tänaval elasin sai pm ükepäeva seal käidu ja ostetud seda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2012 13:35 
Site Admin
Kasutaja avatar

Käisin proovisin kah Boksipeatuse paljukiidetud XL juustuburksi ära. Kapsal oli sama palju maitset kui paberil, ja kaste kah mingi kõrvalmaitsega. :err

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 13.04.2012 15:17 
Kasutaja avatar

filler kirjutas:
Käisime Taneliga kiirelt Kadaka teelt hlautoosadevastasolevastputkast läbi ja krabasime ljulja kebabid ja tema seljanka ka-kebab oli täitsa hea.

Kui ma seal kandis elasin, siis võtsin ka teinekord õhtuti kaasa. Täitsa hea jah see kebabi versioon neil. Ma kesklinnast sõitma hakkasin, siis tellisin ära telefoni teel ja kohapeal ainult pangakaart sisse ja minekut.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 258, 259, 260, 261, 262, 263, 264 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis