Täna mõtlesin proovida RoadHouse.

Võtsin kella 11 paiku suure eine. Tõepoolest- McDoonaldsi üks õnnestunumaid katseid burgerit teha. Maitses hästi. Kõhu täitis hästi. Natuke häiris kärsahais ja kärsamaitse, mis peaks siis Ameerikat tähendama? Friikad mäkdoonaldsiliselt LIIGA soolased... Hea üllatus oli see, et salvakaid oli kaasa pandud peoga ja need olid suured. Mitte sellised nagu lägaburgeritel, kus ALATI jääb puudu kogu selle läga vaoshoidmiseks. Samuti oli meeldiv, et Sõpaka-Tammsaare ristmiku Mc-s olid eestlastest tibid teenindajateks

Suur Eine 5.70€
Nagu mäkdoonaldsi toidule kohane, oli paari tunni pärast per*e hele...
Hüppasin läbi ülemiste "filiaalist"... Esimene emotsioon. venelased... Krt

Jeesti kjeelt võijks ju ikka osata suhtlustasandil... Iga klient pole ka venelane, et nende poole peaks esmalt vene keeli pöörduma...
Sealt palusin omale suure Big Tasty eine Ameerika friikatega.

Kui korraldada pimetest burgeritest, siis ilmselgelt Tasty ja Roadhouse poleks ehk parimad, kuid selgelt eristatavad teistest burgeritest. Nimelt- sööd nagu sütt... Kui hommikune oli enam vähem, siis seekord ajas söemaitse (grillikärsakas?) iiveldama... Samas- neil kahel burgeril erinevust praktiliselt ei ole... Kui need omavahel pimetestis võistleks, siis vahet teeks ainult sellega, et Roadhouse on lisaks karbile, veel ka väikese tasku sees, et oleks mugav süüa. Tasty'l, kahjuks, jooksis pool salatit välja (karbi põhja) ja kuna ma olin juba selles ninaaluses pettunud, ei hakanud ma ka seda silo sealt kokku noppima. Jääb kajakatele...
Ameerika friikartulid... Hmm... Esimesena seostaks ameerikaga sõna "paks", teisena eelnimetatud kärsamaitse (mis peaks siis tähendama ameerikat?). Am friikatel oli mõlemad komponendid olemas. PAKSUD ja selleks hetkeks juba okseleajav kärsakas... Kuna friikad olid paksud, siis ilmselgelt polnud nad seest krõbedad, vaid pehme plöga, mis omakorda ajas söögiisu eemale...
Suure eine hond 6.40€
Kuna see mäkiburks on ikka "kõhtu-mitte-täitev" siis 4 tunni möödudes taaskord Tankla Kebab, mis on ÜLIM. Ma ei suutnud vastu panna.... Iga kord, kui Tanklasse lähen, mõtlen, et seekord proovin ma midagi muud, kuid nii kui ma seda toidunimekirja näen, olen kui hüpnoosi all ja ainus, mis ma luugi avanedes suudan öelda on: "Suur kebab, kaasa"...
hind: 4.50€ + karp 0,20€