AudiArmastus14 kirjutas:
Ma mõtlesin et tulen ka räägin sõna sekka

Mida ma jätkuvalt armastan on Sirka(Sirius). Praed on seal tohutud ja alates 2.10€. Mäkis saad selle eest väikse juustuburksi ja mingi jooki. Nt, minu tavaline söök Sirkas on kas Grillburgeri eine(sisaldab suhteliselt rikkaliku ja suurt grillburgerit, mis on hea;normaalse kogusega friikartulid ja jook) Kõik oli vist 3€ kanti? Või siis võtan mingi suure prae ja burger. Siis läheb mul 3.50€. Jook juurde ja alla 5€ saate kõhu nii täis et ei suuda pikka aega end liigutada

Samas Mäki burksid on lihtsalt võrratu maitsega. Aga, käisime just esmaspäev sõbraga söömas seal. 2x Suur McEine läks sooduskupongiga kokku 6.15€, muidu oleks 8.71€. Ja pean tunnistama, umbes 2 tunni pärast hakkas kõht vaikselt korisema. Mis teha, too sobib rohkem lihtsalt sõpradega hängimiseks või lihtsalt vahelduse tegemiseks, sest kõhtu sa seal normaalse hinnaga täis ei saa

Faster's on ka hea, alati tehakse seal tulikuumad burgerid. Iga kord kõrvetan keele ära. Aga seal on probleem see, et kui sa külmemal ajal siis õues sööd, läheb kukkel kõvaks või selliseks. Sirkas nii ei ole mäletamist mööda. See on asi mida ette heita. Ja faster'sis ei panda kahjuks kartulimaitseainet, Sirkas saab seda

Veel soovitan ühte head pannkoogi kohta 7 Päeva Eedenis. Seal tehakse alati väga maitsvaid pannkooke ja hinnad pole ka just krõbedad. Ning suvel on mõnus seal terassil istuda

Kes käinud need teavad millest räägin. Aga koht mida tahan ise proovida on City tartus. Aga möödakäies olen vaadanud et too on suht peen koht. Kas seal hinnad normaalsed ja kuidas toit?
See ammuteada värk, et mäkist võib süüa osta ainult selle jaoks, et seda maitset korraks tunda, mitte kõhutäiteks. Paras koht, kust purjuspeaga peolt koju minnes läbi käia ja mingid friikad näppu haarata

. Siriust kiidan ka ise. Aga krt praad sisse vehkida ja burks veel peale. Mina ausalt ei jaksaks

. Fastersis on kebabiburger ja saslõkiburger meeletult head, rullidel ka väga viga pole. Tavaline värk on siiski saslõkipraad või suur juustuburger. Cityst pole väga midagi ostnud, aga tundub pigem selline mäki sarnane värk. Et maitselt maruhea, aga kui kõhtu täis tahad saada, siis peab pappi ka pritsima.