Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 31.03.2026 02:35

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 238, 239, 240, 241, 242, 243, 244 ... 860  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Söögikohad
PostitusPostitatud: 14.03.2012 17:59 
Kasutaja avatar

mastr kirjutas:
http://majandus.delfi.ee/news/uudised/peaaegu-lammutatud-legendaarsel-moigu-burgeriputkal-on-taas-elulootust.d?id=64068771

Raadios rääkis ka seda hommikul :rokib Loodame parimat.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.03.2012 18:33 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Enda lemmik.säästukates teinekord on soodukas siis hinnaks vanas rahas mingi kas 11 või 13 krooni.4tk pakis vist
Pilt
Pilt
Üks tk on päris suur ,hea ja toitev

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.03.2012 20:02 

Maagi see "ehe" toodangusari on kvaliteetsest toorainest ning Karni pihvid ka tõesti. Vanasti või mingi 2-3 aastat ka UVICu (?) Kodused kotletid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.03.2012 21:00 
Kasutaja avatar

Mina ka mingit liha ei tundnud. Proovisin viinereid. Jutt on küll tore aga järgmine kord ostan mingit sinkvorsti.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.03.2012 21:02 
Kasutaja avatar

see ju niisama reklaamivärk, mingil teisel vorstipakil oli suurem hulk liha 100g sisse pandud, aga sellega küll ei keksita. loll on see, kes ei proovi ;)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.03.2012 22:23 

Ei, seal on tooraine vahe. Liha vs "liha". St. reaalsust ei tea, aga nii see olema peaks. Kokkuvõttes reklaamitrikk muidugi, 100% lihast viiner poleks enam viiner.
Ma lähiajal Maagi, siis uurin täpsemalt.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 14.03.2012 22:31 

See Ehe viiner/sardell on küll ikka puhas BS, nagu mingit kummitükki näriks suus.
Mina olen hankinud endale sardelli ja viinerit Rapla turult. Nimelt Rey lihatööstuse sardellid ja viinerid on tõesti head ja lihased. Hind on olenevalt kohast 4-5€ kg. Tean, et müüakse neid tooteid ka Kiili kohalikus poes, Rapla Karmani kaupluses ning ega rohkem väga ette tulegi. Kas neid kuskilt Tallinna linnast ka saab, ei oska öelda, aga kes ajab taga tõesti lihast tehtud sardelli või viinerit, sõitku Rapla turule ning ostku talopoest nende tooteid.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.03.2012 01:19 
Moderator
Kasutaja avatar

Kohtadest rääkides, saabusin parajasti Troikast, kus sai mingi piprapihvi moodi asi võetud. Kuradi hea oli, toodi kohale tulikuuma malmaluse peal, kus siis ka kartulitest kokku keevitatud "ratatouille' " ja pihv koos tomatiga peal või sees särisemas. Lisaks veel korralik meelelahutus tantsivate tüdrukute ja lõõtsamängija näol. Soovitan!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.03.2012 02:26 
Kasutaja avatar

mis see lõbu maksma läks ka `

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.03.2012 07:19 

Maagi ehe... lihal vahet ei ole mis sisse topitakse, lihtsalt muud sitta topitakse päris palju vähem. (sugulane lihameister seal)
Viinereid ei ole veel proovinud, aga vorstidega tunneb vahet korralikult. Viineri kohta muidugi võib öelda, et see on suhteliselt loomulik kui ta puisemaks läinud on kui liha sisaldus suuremaks aetud on teiste vedeldajate kõrvalt.

Head isu!

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.03.2012 07:30 
Kasutaja avatar

Laimes kirjutas:
Maagi ehe... lihal vahet ei ole mis sisse topitakse, lihtsalt muud sitta topitakse päris palju vähem. (sugulane lihameister seal)
Viinereid ei ole veel proovinud, aga vorstidega tunneb vahet korralikult. Viineri kohta muidugi võib öelda, et see on suhteliselt loomulik kui ta puisemaks läinud on kui liha sisaldus suuremaks aetud on teiste vedeldajate kõrvalt.

Head isu!

EHE sarjas ei ole 100% liha nii või naa. Kui nüüd natuke mõelda, mida koolis räägiti, siis kui suur osa inimese(st) lihastest on vesi? Seega ei ole ka 100% lihas AINULT liha. Samuti maitseained jne jne.

Aga miks ei maitse see EHE tootesari paljudele hästi? Sellepärast, et enamus on harjunud sööma kiirtoidu pihve ja sojaplöga jne ning teie maitsemeeled ei võta omaks head kraami... Kui pikema aja vältel mäkkdoonaldsi lasteeine viinerite asemel sööksite EHE viinereid, hakkaks ka need meeldima.
Samuti võite proovida Parodontax'i (veritsevate igemete jaoks) hambapastat. Seal kohe kirjas, et esimesed nädalad on hambapasta väga ebameeldiva maitsega ning peale seda tunnete värskust. Täpselt nii ongi. Isegi esimese nädalaga juba organism harjus. Samas, naine proovis 1 korra ja rohkem seda teha ei soovi :D
Harjumused...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.03.2012 09:24 
Kasutaja avatar

Black66 kirjutas:
See Ehe viiner/sardell on küll ikka puhas BS, nagu mingit kummitükki näriks suus.
Mina olen hankinud endale sardelli ja viinerit Rapla turult. Nimelt Rey lihatööstuse sardellid ja viinerid on tõesti head ja lihased. Hind on olenevalt kohast 4-5€ kg. Tean, et müüakse neid tooteid ka Kiili kohalikus poes, Rapla Karmani kaupluses ning ega rohkem väga ette tulegi. Kas neid kuskilt Tallinna linnast ka saab, ei oska öelda, aga kes ajab taga tõesti lihast tehtud sardelli või viinerit, sõitku Rapla turule ning ostku talopoest nende tooteid.

Vot pean nõustuma. Rey lihatooted on kõik üle prahi ja kuna vanavanemad elavad Kehtnas, (ehk siis kus neid asju toodetaksegi) siis saan pidevalt rey kraami süüa. Olen ikka vahetevahel neid Rakveres ja Tallinnas ka märganud, aga üldiselt ikka suht haruldus.

Viimati muutis mihkel-m, 15.03.2012 12:01, muudetud 2 korda kokku.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.03.2012 10:26 

Maagi EHE mulle meeldib. Loomulikult pole seal ainult puhas liha, aga seda on seal küll oluliselt rohkem kui teistes odav-tootmise-toodetes.
Harjumiseks kulus ikka omajagu aega küll, aga nüüd on jälle need "tavalihaga" tooted suht saastad.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.03.2012 13:00 

tuust kirjutas:
Aga miks ei maitse see EHE tootesari paljudele hästi? Sellepärast, et enamus on harjunud sööma kiirtoidu pihve ja sojaplöga jne ning teie maitsemeeled ei võta omaks head kraami...

No mis kuradi jutt? Need kiirtoidu pihvid oleks paras ausaltöeldes küla koertele sisse sööta, ma ei saa siiani aru, kuidas seda jubedust on võimalik endale sisse vintsutada. Vahel olude sunnil olen sunnitud seda lögapihvi kuskil vahel taluma ning alati käivad judinad üle selja.

Kuid siiski ei lähe mulle peale see EHE tootesari. Ma üldiselt söön üldse väga vähe keeduvorste ja viinereid-sardelle, nagu eelpool mainisin, siis ainult Rey lihatööstuse tooteid, mis on tõesti lihast tehtud. See EHE meenutab kahjuks liialt palju mulle kummikommi, mis hammustamisel suus vastu hakkab. Ehk tegemist on nii kuramuse kummise asjaga, et reaalsusest on asi kaugel.

Üldiselt ostan leiva-saia peale ainult sinki ja suitsuvorsti, viimasel ajal ka väiketööstuse Karula Sinkvorsti. Maksab küll päris palju, kuid tehtud lihast, mitte kondimassist ja sojast.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.03.2012 13:47 
Moderator
Kasutaja avatar

Gert13 kirjutas:
mis see lõbu maksma läks ka `

90 koma midagi

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 12898 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 238, 239, 240, 241, 242, 243, 244 ... 860  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis