killer666 kirjutas:
Inferno kirjutas:
Eelmise lehe akulaadimise teema jätkuks,
Tühja akule pidi see vägagi kiiresti saatuslikuks saama,kui peale juhtmetega käimapenemist laetakse genekaga jne,
vist oligi reaalselt 10% mahtuvusest HEA laadimisvool? Mitte,et täiesti tühjale akule 100A genekast vool järgi. Seega 10A vaikselt laadida on täiesti OK .
Võin kinnitada ainult niipalju,et ma päris palju tühjasid akusid otse autoga laadinud ja neid tühjaks lasknud - 2 aastaga on täitsa kindlalt mahtuvust neil väga vähe järel.. töötavad,aga kaua mingit koormust ei kannata, ala külmaga auto kohe käima ei lähe siis on jokk. Ükski aku mul pole 3 aastatki kestnud.
Akudedel muide pole garantiid, poest välja astud ja töötab siis see ongi kogu su garantii... edaspidi võid uut akut ainult osta.
Aku ostad akupoest , saad tasuta paigalduse. Saad garantii.
Ja selle 14,4 v mis auto pinget püüab hoida ei tekigi erilist suurt laadimisvoolu. Ega siis ilma asjata pole kirkas , mis aku kuhu auto peale käib.
Ma ei viitsi praegu arvutam ahakata ,aga ehk keegi viitsib palju tuleb laadimisvool kui näiteks tühi aku on 9v ja laadimine 14v.
Jutt ei ole voltidest vaid laadimisel ampritest... võid ampermeetriga mõõta , kui laadija on sul nt. 75a siis enamvähem sellega ta annab vist minna kah,kui aku täiesti tühi. Ja see pidigi põhimõtteliselt üles keetma vaikselt sul aku...
Ja eks anna mulle ka teada kui saad näiteks aasta vana aku vastu garantii vastu uue

Suht kindel mats,et ega ikka ei saa küll.
Geelakudel on üldse ntx. mingi krdi 6 kuud garantii , atv aku mul nt. mingi poole aastaga oli kutu , ostsin lihtsalt uue ja see pisike aku maksab samuti 60e kanti.