andres393 kirjutas:
Tahtsin just sama küsida, pildil olev lihatoit ei ole isegi mitte kebabi moodi. Õige kebab on õhukesed liharibad mis n.ö kooritakse taldrikule.
Kas Eestis kuskil saab seda õiget kebabi? Pärnus kunagi sai kebabi pähe ostetud mingi ahjuliha sibularõngastega.

Liharibad ? Sa ei saa eestis mite kusagilt õiget asja. Kujuta ette kui ma mustika keskuses oleva kebab pleiss pasa koha teen 100% maha ja seda kohta isegi kiidan, siis mida sa saada tahad ? Lamp on see kebab igalpool. Samamoodi olen ma normaalset šašlõkki ainult paaris kohas saanud. Kui sa saad tõesti lihatükkidest lõigatud asja, oled sa juba võisees. Enamus kohad müüvad seda hakklihamassist tehtud paska.
Inimesed kiidavad siin räägupäsa, siis see koht on sellega võrreldes kuld. Toidu kvaliteeti ja hinda tuleb osata hinnata.
mulle näiteks täitsa meeldib see kadaka selveri putkas pakutav kebab. nii friikatega kui ka lavaššiga. extra raha eest saab topelt liha ka kui on soovi. olen söönud döönereid ,löönereid, huioobereid ja kes teab mis veel, nii staabis kui mujal , ja siiamaani see selveri putka nö "kebab" kõige parem. seal vähemalt nähakse vaeva et asi maitseks hea ja välimus oleks kena mitte ei visata mingi huinjaa mikrosse ja siis kiirelt kaste vahele ja saad mingi plönni aknast.