Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 25.08.2025 21:29

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 2549 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 170  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Kus pesulas pesete oma autot.
PostitusPostitatud: 15.06.2011 18:13 

Automaailmast küsi kõige kangemat putukaeemaldusvahendit. Mingi roosa mögin pritsiga pudelis, maksis 7...8€ vahele midagi. Lased nina üle, lased natuke toimida ja ei pea eriti hõõrumagi. Väga hea asi :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 15.06.2011 18:16 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
kallis tundub nagu aga tundub väga hea ja säästab autot ka ehk kindlasti.Ega seda koguaeg ka õnneks vaja pole aga kui ikka maanteele ronida siis läheb jamaks

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 01.07.2011 18:11 
Kasutaja avatar

Putukalaiba leotamiseks leidsin võrkturundusest sellise toote - nagu GNLD Super10 - täitsa kogemata. Tegin sellest endale valgete jalanõude puhastamiseks mingi 10% lahuse ükskord sprei pudelisse. Mingil hetkel jäi autopesu ajal näpuvahele - ja lasin putukatele peale. Seisis mõne minuti - ja tulid laibad koos plekiga pealt maha ilusasti kohe.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.07.2011 22:51 
Kasutaja avatar

Aga linnupasa eemaldamiseks pole midagi sellist...suht masendav,kui tulla pesulast ja siis nagu tellitult,situvad raisad kapotile/katusele jne....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 06.07.2011 22:58 
Kasutaja avatar

Mul õnneks nii"hästi" pole läinud :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.07.2011 11:42 

Sqad kirjutas:
Aga linnupasa eemaldamiseks pole midagi sellist...suht masendav,kui tulla pesulast ja siis nagu tellitult,situvad raisad kapotile/katusele jne....

Ära siis pargi õhuliinide alla.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.07.2011 22:19 
Kasutaja avatar

Vaatasin ka linnupasa jälgi täna, kohad kus pask on olnud on lakk pees.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.07.2011 12:34 

Soovitan kohe peale suuremat linnu rooja rahet minna pesulasse, eriti tumedatel autodel, mustast värvist ei hakka üldse rääkima. Vastasel juhul on poleerimine garanteeritud. Sööbib laki sisse. Käige regulaarselt pesulas ja vahatage iga 3-5 kuu tagant oma autot. Säilib auto värv paremini ja ei pea väga tihedalt pesema. :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.07.2011 15:56 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
No kui lind kakib autole siis endal paha sellisega väga pikka aega ringi paarutada .vaid lähed ikka tanklasse ja rohke vee ja kasvõi aknapuhsvammiga eemaldadad kaka.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.07.2011 22:43 
Kasutaja avatar

curiousm kirjutas:
woush kirjutas:
Käisin ka selles Selveri pesulas täna, igati rahul sellise summa eest. Puhtaks tehti ka ukse vahed ja pakud.

EDIT: Lisan veel seda, et ennem mind oli ees 2 autot, ning kui minu auto ette võeti, oli ka 2 autot järjekorras.

Käisin ka seal Tartu ringtee selveri taguses pesulas. Täitsa normaalne oli, natukene vb kiirustas tüüp, kuna pidev järjekord oli ja õhtune aeg ka juba. Uksepakke igatahes ei puhastanud. Kvaliteeti väga ei saanud kontrollida kuna üsna pime oli ja täna käisin juba linnas sõitmas ja auto uuesti must :D
Ma arvan, et hommikul on parem kvaliteet. Siis ei ole vend veel nii väsinud :D

E: Lahtiolekuajad olid 10-20 argipäeviti ja 10-19 LP. Mis paneb arvama, et seal peab ikka mitu inimest töötama, sest üks vend ei saa 7 päeva nädalas tööl olla.

Nii, puhkuse raames olin tartus ja käisin sealt selveri taga pesulast läbi.
Kui see tüüp loeb, kes pesi, siis jotsi ei andnud ainult seepärast, et mul oli vaid 5ne ja 20nene taskus. Jube hea töö. Soovitan.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.07.2011 23:02 
Kasutaja avatar

Õikal Nurmenuku Rimi taga käin mina pesemas...iga päev 9-21 lahti, kiirpesu 4 euri, shampoonipesu 8 jne...ustel hinnakirjad ka kritseldatud kui vaja midagi muud lisaks teha...mehed teevad tööd hästi ja mina olen selle tööga seal väga rahul....enne ikka sinna kui automaatpesulasse :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.07.2011 23:20 
Kasutaja avatar

McRicco kirjutas:
Õikal Nurmenuku Rimi taga käin mina pesemas...iga päev 9-21 lahti, kiirpesu 4 euri, shampoonipesu 8 jne...ustel hinnakirjad ka kritseldatud kui vaja midagi muud lisaks teha...mehed teevad tööd hästi ja mina olen selle tööga seal väga rahul....enne ikka sinna kui automaatpesulasse :)

Ise ka seal käinud mõned korrad...paraku viimanekord polnud eriti kvaliteetne töö. Plaan oligi homme uuesti minna...äkki teevad paremini...hinnad muidu jah mõistlikud ja ei lase ühest halvast kogemusest heidutada :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.07.2011 23:23 

Aga proovi seda kui proovinud pole.Mina olin tartu mnt omaga väga rahul .suvise tolmu.õietolmu ja vedela ning asvalti eemaldas see 4e pesu ilusti ja pärast kuivades oli ka kuidagi korras.Rahul
http://www.entekspesulad.ee/hinnakiri.html
Ning POP pesula ka 4e väga hea.ainult .et seal kipub see aja kinni paneku teema olema.
http://www.popauto.ee/autopesula.html

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 08.07.2011 23:40 
Kasutaja avatar

sigrblot kirjutas:
McRicco kirjutas:
Ise ka seal käinud mõned korrad...paraku viimanekord polnud eriti kvaliteetne töö. Plaan oligi homme uuesti minna...äkki teevad paremini...hinnad muidu jah mõistlikud ja ei lase ühest halvast kogemusest heidutada :)
Ma enamus kordi vasakpoolses boksis käinud, pole seni küll selle hinna eest tehtud pesu kohta mitte midagi halba öelda. Aga eks igaühel meist on paremaid ja halvemaid päevi :) sama ka teistel inimestel...

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.07.2011 11:47 

Sai just uus auto ostetud ja selleks et seekord värv säiliks tahaks mingi korraliku vaha peale panna.
Kuhu Tallinnas just vahatamise sooviga pöörduma peaks? vaatan et autoplus-il on mingi hea pakkumine hetkel kuid nendega kahjuks kogemus kehvapoolne(pesemisel tehti praaki).
Ideid/kogemusi?

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 2549 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 170  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 19 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis