dellu kirjutas:
Mina ei saa aru kuidas te ilma ID-kaardita suudate elada (a la pean kaardilugeja otsima jne). Pangaülekandeid ju suhtkoht ei saa enam ilma teha. Rääkimata sellest, et sisselogimine ID kaardiga erinevatesse pankadesse on oluliselt mugavam kui pidevalt kuskilt koodikaarte otsida. Igasugu muude teenuste audentimisest rääkimata. Mul sõber ka arvas, et tema ID-kaarti ei kasuta hetkeni kui nägi kui lihtsalt mul elu käis. Nüüd juba mitu aastat kasutab ja kiidab.
ID kaart on hää ja mugav asi tõesti. Samas aga ajab ikka siga tigedaks ja ropendama küll, kui enamasti juhtub nii:
1. et fkng firfox paneb näkku ja saadab su ID kaardi puu taha
2. sertifitseerimis keskus on ära surnud
3.tra mingeid pluginid tuleb kusagil alla laadida
4. kui satud uue arvuti otsa siis hakka jälle installeerima
5. rsk siis pole sul veel lisaks adminni õigusi kogu selle sita teostamiseks
6. adminn tuleb ülejärgmine päev ja teeb midagi, aga firefoxiga ikka asi ei tööta
6. miskit oli veel
7. PIN1 oled mingi ime läbii suutnud meelde jätta 8 pangakaardi ja 4 erineva arvuti parooli kõrval ja siis küsitakse sult trakll mingit PIN2
8. koristaja on su PIN koodide ümbriku utiliseerinud
9. Kihuta kuhugile panka uute koodide järele
10. PIN koodi ümbrik on auto partatšokis ja parkla on ca 500 m eemal ja väljas tuiskab, sajab vihma või mingit muud sitta
11. Kirjutad PIN koodid märkmikusse. 1 jaaanuar saad uue kalender märkmiku ja vana lendab mingi aeg heal juhul arhiivi . enamasti paberihunti. Kihuta jälle panka uue koodi ümbriku järele.
oi kuidas ma armastan ID kaardi teenuseid.
Valisin siiski elektrooniliselt. Mingi ime läbi sain eile kuidagi selle ID kaardiga kaasneva jamade kadalipust läbi näritud.