käisin seal , panin küünla. No kas tahaksid ise olla sügavas puudes ja liikumispuudes jne? oleksid sa elu üle õnnelik? Ma usun et mitte keegi meist ei tahaks. Ma ei öelnud ju et OIII kui hea et ära kõrbes 10 last,woohoo!! Ma mõtlesin seda selleall , et need lapsed kes meie hulgast lahkusid , kas neil endil üldse oli elusoovi sellisena jätkata jne.
nojah, ütlesin mis ma ütlesin. Nüüd olen Sr.orgia debiilik ja sadist 2011 enyways. end of story
.Alar. kirjutas:
See, et sel valge Lanceriga poisiklutil midagi suurt isikliku "kapoti" rikkis on, sai selgeks suvel, kui Mustamäel mu maja eest oma autoga peenestas, hoolimata ringijooksvatest lastest, k.a. minu omast, kes mul õnneks käeotsas oli. Tegu siis hoovialaga, kus liikumiskiirus ei tohiks ületada jalakäijate oma. Ja seda muuseas mitte ühe korra. Kuskil sai midagi selle kohta tollal öeldud.
kiirus ehk paar kilti oli üle. sottiga laivi ei lennanud. Tore et ühes majas elame
150 meetrit eemal sai jah 1.käik peenestatud aga too hetk kui 191 maja nurgale jõudsin juba ammu pidurdasin. Sina olid alles baratti ees ja mingi laps oli poolest kerest saadik prügikastis kui mina sinna jõudsin.