iisak kirjutas:
ison.ts kirjutas:
Krss , kui vana sa õigupoolest oled? Vahel su tekste lugedes jääb mulje , et peaksid sinna 40+ kalduma. Eriti kui sa 80ndatel oma pobedal vändaga paar tiiru anda said.
Vaadates seda kui palju tal erinevaid autosid kogu aeg on
enda jutu järgi ja nendega sadu tuhandeid kõigiga maha sõidab siis ma pakun, et ca 2500aastane.
Või on ennast kloonida lasknud-umbes 15tk.
Iisak jälle esineb, sest see on tal järjekordne väljamõeldis kellegi laimamiseks - ENDA JUTU järgi olen selle 100tkm piiri aastas ületanud vaid paar korda elus ja vaid ühel korral elus seda aasta jooksul sama autoga. Põhjuseks üks mu hobidest - automatkad. Soomes kaugelt tööl käies oli kah keeruline vähemaga hakkama saada, muidu pigem poole vähem. Arva ära, kui palju autosid õnnestus omada 90ndate algusest lõpuni ükshaaval järjepidevalt autosid Eestisse (remont+müügiks) tuues? Tahad arvutada, otsi ülesse vanad KB-d ja Soovid, viimne kui üks peaks seal kirjas olema. Mind kah huvitab, pole kunagi hakanud neid kokku arvutama.
Selle kohta öeldakse, et väikesed inimesed räägivad inimestest, keskmised inimesed asjadest/sündmustest ja suured inimesed ideedest. Igal pool meie ümber on paraku ka neid väikesi, kes kergitavad oma ego ja saavad rahulduse teiste nokkimisest. Õnne ja edu ka neile, maailm peabki kirju olema
PS: hetkel laevas, homme õhtuks peaks jälle üle 1000km ööpäeva kohta täis tulema, peaksin hakkama odomeetrit kerima, et massi sulanduda? Ei, tegelikult pole vaja, sest eelmisel ja üle-eelmisel nädalal tegin sarnased tripid teiste autodega...
Eleanori tsitaadi kasutamine on alati olnud kaheteraga mõõk. Suunates seda kellegi vastu, teda sellega alandada üritades sead ennast sellega ise nn "väikeste inimese" tasemele.
Minule paistab Iisaku kommentaarist ainult kerge iroonia.