Loomulikult, loomulikult. Mul siin samamoodi hommikuti vahest -43 kraadi külma ning auto käivitub nagu suvel. Võtit süütelukule näidates käib auto paugust ning ka kohe hakkab sooja ( lausa kuuma ) ventikast puhuma. Ka mina ei saa aru mis külmast siin räägitakse.

-25´ga käin lühkaritega väljas ning aru ei saa mis rahval peakestes toimub nähes neid põski kinni hoides ning vammused seljas.

Heh...imelikud inimesed.
Eks selge on see, et eestlased ja nende autod ühed raiped ole. Põhjas ikka tegijam rahvas, selge see.
Tekib küsimus, mis krdima pärast soomes siis igalpool põtradel autod nagu tolmuimejad reas seisavad. Muud ei näe kui kapoti alt jookseb juhe stepslisse. Eks nii minu kui paljud teised oleme ka veidi lollid et end nii ausalt siin väljendame. Just selles suhtes, et kui ikka masin käima ei lähe siis nii räägime. Enamus vendi siin on juba praeguseks oma akud tühjaks käiand ning kiiremad on ka ühistranspordiga linnast koju naasend. Et saaks SR´is rääkida kui kõvad masinad neil on ning kelledel autod hommikul käivitusid juba võtid näidates. Tegelikkuses istuvad need onklid nüüd siniste huultega ning külmund sõrmedega arvutite taga ning joovad kuuma teed.
Ma tean, et olen vahest otsekohene ja paistan ülbena. Seega ma ei solvu kui järgnevad sõimud on suunatud otse minule. Ma lausa naudin seda tähelepanu mida foorumlased mulle suunavad.