Avaleht      Uudised      Artiklid      Partnerite pakkumised      Pood      Foorum       Chat

Tänane kuupäev 08.08.2025 11:01

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Tee uus teema Vasta teemale  [ 4822 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 322  Järgmine
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Re: Autod, mille puhul tasuks ostmisel ettevaatlik olla
PostitusPostitatud: 03.01.2011 16:04 
Kasutaja avatar

955 kirjutas:
Auto väga heas korras Täitsa haige miks pannakse selline asi siis kuulutusse kui sumps on katki ja kont ei tööta? Esiklaas katki. Värdjad inimesed, ise olen ka selliste pärast sõitnud tallinnast tartusse näiteks. Käisin ka ühte väga heas korras A6 vaatamas. Miskipärast oli küljekarbis rusika suurune auk ja kõik uksed olid alt roostes. Sõber mõtles et oleks tallinnast kaugemal olnud oleks müüjalt bensuraha sisse kasseerind...

Mitte küll paha pärast, aga kui sa lähed turu odavaimat 1.8 A4 vaatama, siis vast on natuke palju loota ka, et auto ideaalne oleks. Vähemalt mina pragu klaasis küll veaks ei pea (ja mul selle tõttu ükski tehing pole tegemata jäänud), Mingi 1000 krooni uus klaas panna ja on ideaalne vaatepilt ka. Ega need teised imepisikesi kivitäkkeid täis ja päiksega nähtamatud klaasid vast paremad ka pole. Summutis võib ka väike auguke ju olla, mille parandamine mõistliku mehe juures ei maksa mitte midagi. Kont on nii ja naa, see võiks tõesti kuulutuses kirjas olla. Mul odavama otsa autodega on pigem samas teistpidi olnud, et paned kõik vead kirja/räägid telefonis ära ja siis kohapeal hakkab a la samade roosteplekkide kohta uus vingumine pihta (hinda on ta ka telefonis juba kaubelnud).

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.01.2011 16:41 
Kasutaja avatar

dellu, see ju tavaline asi, kõik tahavad soodsalt saada seisukorra, mis oleks parem kui uuel autol esinduses .. läbi elanud juba seda :)
eriti lahe, kui 15 aastat vana autol otsitakse kriipse kraapse, präegu tüdrukus kes on 15 aastat vana ei saa kindel olla, et ta neits on .. siin aga tahatakse, et vana pann oleks puutumata :rokib

ma vb olla loll, aga läksin üle mittu riigi tooma autot endale, mis oli roostes, uksed kraabitud, ja pidurituled ei töötanud.. aga auto tõin endale :)

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.01.2011 17:11 

Ei vaadand jah hinnataset, oleks pidand võrdlema, aga pole ju mõtet õelda et VÄGA heas korras. Aga see miks ta odav on onju kuulutuses õeldud, teine auto olemas. Kuidas siis uut autot veel nimetada? Üli mega heas korras? :) Lihtne petmine ju, kui helistad ja õeldakse, et kõik töötab. Sõidad mitusada km maha, ise sõitsin nt bussiga, kui autot otsisin. Pole just kõige lõbusam tegevus, ja ka see sõit maksab midagi. Ah, eks loodetakse, et ostja ei märka talvel nt et kont ei tööta. Kui mainid siis õeldakse, et ja ja unustasin ära....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 03.01.2011 17:47 
Kasutaja avatar

Loomulikult on nõme kui kohapeal avastad vigu, kui oled juba tegelikult niiöelda järgi läinud. Mul endal on tegelikult teistpidi näide olnud, üks inimene tahtis autot Tallinnast Lõuna Eestisse saada. Väidetavalt selg peale mingit operatsiooni haige ja pikalt ei kannata istuda. Sai siis telefoni kõik ära räägitud, hind maha kaubeldud ja järgmine hommik vara olin juba teel (teepeal jooksis veel kits üle tee, hea et autot terveks jäi üldse). Kohapeal tegi nii kutt ise kui ka sõber prooviringi. Millegi üle nagu kurta polnud, kõik oli nii nagu jutt oli. Siis hakkas uuesti tingimine pihta, vot see ajas küll vihale, et sa sõidad teise Eesti otsa, me oleme hinna kokku lepinud ja mina veel vastu tulnud (kütus ja bussipilet et tagasi sõita) ja siis hakata ettekujutama, et ega ta ju tagasi ikka ei sõida. Sai paar kurjemat sõna öeldud ja algas paberite vormistamine samadel tingimustel nagu jutt oli (kutt käis veel raha juurde võtmas automaadist, ju oli suht kindel et räägibki veel hinda alla).

Loomulikult ei tähenda kohe, et kõige odavam peaks jama auto olema, aga üldiselt jah nõme on midagi hiljem avastada. Mul on üldiselt õnnestunud sellistest hoiduda (või siis ei pea neid vigu olulisteks mõjutajateks- nipet näpet on vaja alati teha), samas ma olen ka väga vähe autosid Eestist ostnud.

Signalisatsioonide, mugavusmoodulite, parkimisabide müük ja paigaldus - kõikide autode diagnostika, VAG immo probleemid ja spidode vahetus (immo) ja sellega seotud odonäitude korrigeerimine Tallinnas soodsa hinnaga - 55 15 335

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 04.01.2011 10:16 

krt kui ausalt räägid misautol viga siis tavaliselt müük toppab aga need "väga heas korras" autod on tavaliselt mõne vahtralehtedega ullikese jaoks kes saab vanematelt klotsi et soetada enda elu esimene auto, ja siis savi ju et sumps läriseb ongi vingem sportivnaja vjärk

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 07.01.2011 15:40 

http://www.auto24.ee/used/794926

Käisin seda mersut vaatamas. Pildi peal tundub kere ilus. Helistaisn, küsisin kus kui palju roostet. Öeldi, et mitte eriti, mõnes kohas mõni täpikene. Oletasin, et kere on ilus ja pisike rooste ei ole probleem. Kohale minnes oli auto kere ikka väga kole. Kõikide liistude vahelt roostetas, kapotiäär oli roostes. Autot on värvitud ohtralt sprei värviga (vasak tagatiib, parem tagatiib, pagass jne). Peeglid oli mingite kruvidega korpuse sisse monteeritud, üsna jõledasti. Rehvid all täiesti kulunud pastlad. Elektriaknad ei tööta, parem poolne uks väljast ei avane. Samuti lõi käigukast üle minuarust, aga kuna oli suht libe sõita ja ratas käis all ringi ainult, siis pead ei anna. Pluss poole pealt oli sisu väga ilus (istmed korralikud), mõni üksik viga on interjööris (rooli nahk katki kulunud, mõni plastik puudu/katki), kuid ei midagi suurt. Käima läks kenasti, sõidu ajal oli mingi imelik kõrin kuskil tagapool minuarust. Pidureid samuti eriti ei olnud, väga põhjast võtsid. Minu ost jäi ära, kuna kere oli kole nagu tuumasõda. Kõik ülejäänud puudused oleks saanud väikse raha eest likvideerida ehk.
Samuti oli autol kahtlane ajalugu: auto ei sõitnud ja sõber olevat odavalt ära müünud. Praegune müüja tegi korda (sõitvaks!) ja üritab edasi müüa kasumiga. Enne sõbra kätte saamist oli mingi venelase käes olnud, kes oli ta sõbrale võlakatteks andnud vms. Igastahes kahtlane värk.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 10.01.2011 14:51 

biggo kirjutas:
http://www.auto24.ee/used/794926

Käisin seda mersut vaatamas. Pildi peal tundub kere ilus. Helistaisn, küsisin kus kui palju roostet. Öeldi, et mitte eriti, mõnes kohas mõni täpikene. Oletasin, et kere on ilus ja pisike rooste ei ole probleem. Kohale minnes oli auto kere ikka väga kole. Kõikide liistude vahelt roostetas, kapotiäär oli roostes. Autot on värvitud ohtralt sprei värviga (vasak tagatiib, parem tagatiib, pagass jne). Peeglid oli mingite kruvidega korpuse sisse monteeritud, üsna jõledasti. Rehvid all täiesti kulunud pastlad. Elektriaknad ei tööta, parem poolne uks väljast ei avane. Samuti lõi käigukast üle minuarust, aga kuna oli suht libe sõita ja ratas käis all ringi ainult, siis pead ei anna. Pluss poole pealt oli sisu väga ilus (istmed korralikud), mõni üksik viga on interjööris (rooli nahk katki kulunud, mõni plastik puudu/katki), kuid ei midagi suurt. Käima läks kenasti, sõidu ajal oli mingi imelik kõrin kuskil tagapool minuarust. Pidureid samuti eriti ei olnud, väga põhjast võtsid. Minu ost jäi ära, kuna kere oli kole nagu tuumasõda. Kõik ülejäänud puudused oleks saanud väikse raha eest likvideerida ehk.
Samuti oli autol kahtlane ajalugu: auto ei sõitnud ja sõber olevat odavalt ära müünud. Praegune müüja tegi korda (sõitvaks!) ja üritab edasi müüa kasumiga. Enne sõbra kätte saamist oli mingi venelase käes olnud, kes oli ta sõbrale võlakatteks andnud vms. Igastahes kahtlane värk.

Sina olidki see, kes enne mind selle auto juurde jõudis. Hea, et ei läinud. :D

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.01.2011 10:53 
Kasutaja avatar

kes siis K.I.T.T. i ei tahaks....

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.01.2011 11:21 
Kasutaja avatar

teisip2ev kirjutas:
http://www.auto24.ee/used/666916
juhtub kellelgi ehk selle isendi kohta infot olema? päris pikalt juba vahelduva eduga müügis olnud ja hind ka crx-i kohta odav. kangesti tõmbab sellise mudeli poole aga niisama ei tahaks hakata pikka sõitu ette võtma.
tänud ette!

Ma pead ei anna aga minu mäletamist mööda on see mingist surmast üles ehitatud, kui hästi, seda ei oska öelda.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.01.2011 12:05 
Kasutaja avatar

qpi kirjutas:
teisip2ev kirjutas:
http://www.auto24.ee/used/666916
juhtub kellelgi ehk selle isendi kohta infot olema? päris pikalt juba vahelduva eduga müügis olnud ja hind ka crx-i kohta odav. kangesti tõmbab sellise mudeli poole aga niisama ei tahaks hakata pikka sõitu ette võtma.
tänud ette!

Ma pead ei anna aga minu mäletamist mööda on see mingist surmast üles ehitatud, kui hästi, seda ei oska öelda.

See oli see roosa ja lilledega raibe mida mõned ajad tagasi müüdi.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.01.2011 16:08 
Kasutaja avatar

Aga palun:
http://www.auto24.ee/used/620634

Pilt

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.01.2011 16:34 
Kasutaja avatar

Mis seal hullu on? On ka jubedamaid autosid korralikult korda tehtud .

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.01.2011 16:41 
Kasutaja avatar

selline tunne, et need lilled autol on kleepsud mis täidavad edukalt ukse liistu ja bensiiniluugu kinnihoidmis ülesannet

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.01.2011 17:24 

Asukoht: Mängult .Välismaa,soomes jne sarnastes kohtades kus teisedki sarnased piiksukotid
Paeks 5k peale tingima ja 10k müüki panema ,ehk siis 5k puhast kasu.

Üles
 Profiil  

PostitusPostitatud: 11.01.2011 17:29 

oopc kirjutas:
Paeks 5k peale tingima ja 10k müüki panema ,ehk siis 5k puhast kasu.

Tulumaksu pead ka maksma

Üles
 Profiil  

Näita postitusi eelmisest:  Sorteeri  
Tee uus teema Vasta teemale  [ 4822 postitust ]  Mine lehele Eelmine  1 ... 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30 ... 322  Järgmine

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 9 külalist

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis